Maminy, kde sa Vam najviac pacilo s malymi detmi? Hotel + detske ihriska pre tak male deti? My sme boli min,rok v Tunisku ale tam pre neho nebolo nic ,skor starsi sa vyblbol na toboganoch .... dakujem
@popelka5000 ahoj, my sme boli s krpcom v bulharsku aj s kamosmi co mali dalsie 2 deti a vsetky deti tam chytili nejake svinstvo, moj syn infekcnu hnacku, po navrate nam detska doktorka vynadala ze s malymi detmi sa do buhlarska a turecka nechodi lebo je tam vysoko infekcne prostredie 😒 co sa tyka ihrisiek zavisi dost od oblasti a hotela kam sa dostanes
@tadaminka Hm to vraveli aj o Tunisku ze spina a ziadna hygiena,ale s tim sme vobec nemali problem 🙂 Co neni moze byt 😀 Co uz to je to riziko cestovania...
@popelka5000 najlepsie bude ked sa v cestovke poradis a vyziadas si hotel s detskym ihriskom alebo nieco co je aj pre male dieta..proste poziadavky a tam ti poradia ..potom uz len cez recenzie si priamo ten urcity hotel preklepnut ako boli spokojny iny navsevnici dovolenkari s malymi detmi 😉 ja som nebola v turecku ale za bulharsko mozem povedat ze to miesto kde sme boli my bolo ciste, aj bazeny kazde rano cistili...pili sme vodu z kohutika, nic sme nechytili a dokonca tam boli s novorodencom nejaky slovaci a mačali ho v detskom bazene..ale to sa mi uz zdalo moc na tak male dieta
@sympa1 Vies ked ja tim recenziam na nete neverim,aj do Tuniska som isla s malym srdieckom ,ze co to tam bude ,podla recenzii na nete.... Ale bolo super ,akurat maly sa tam nevyzil... ☹
My máme za sebou super dovolenku s ročnou v Bulharsku a dvojročnou v Turecku. 😉
my sme boli v bulharsku Royal Club Victoria - Elenite .kvoli toboganom sme tam boli a bolo prenadherne.teraz ideme do tuniska Caribbean World Monastir.tiez kvoli vodnemu parku.
@popelka5000 ja ich tiez beriem s rezervou, lebo 100 ludi 100 chuti...ale predsa len ,ked sa opakuje ze rodiny s detmi, ze boli spokojni atd...aka bola voda...ake izby..cistota..pripadne opak..tak trosku nieco na tom bude
@abbey1 a kde ste bolo ? a co tam bolo pre male deticky? 🙂
prosim oznacte ma ked budete odpoved 🙂