Dovolenka na poslednú chvíľu

11. aug 2023

chceli by sme ist na dovolenku na poslednu chvíľu, nikdy som nevybavovala dovolenku sama, bola som na nej len 2x s rodicmi. Prosím čo robit ako prvé? Hladat najskor letenky a potom ubytovanie alebo ako? Cestovku nechceme pretože to zvykne byt drahšie. A čo všetko treba vybaviť? Letenky, ubytovanie samozrejme ale treba aj poistenie alebo nieco podobne?

abbey1
11. aug 2023

Letenky, potom ubytovanie, následne poistenie a potom už len s nadšením urobiť plán, čo pozrieť, kde sa chutne najesť, čo určite v danej destinácii neobísť.

mamina7070
11. aug 2023

tak len letenky na poslednu chvilu byvaju dost drahe
a zacni s nimi az potomo ubytko
a poistenie samozrejme ak nemas napr poistenie na kreditke

marca12
11. aug 2023

Najskor letenky,aby si podla toho vedela najst termin ubytovania a samozrejme cestovne poistenie treba uzatvorit.

maribell
11. aug 2023

Ja ti ešte poradím, že keď nájdeš nejaké fajn letenky a budeš ich chcieť kúpiť tak pozri najskôr booking, aby si nedostala šok, že letenku kúpiš za super cenu a ubytovanie tam bude najlacnejšie od 5000€ hore 😅

onedaynick
11. aug 2023

@maribell toto je dobra rada, ja som tak hladala letenky na leto, nasla som Ibizu a Menorcu za prijatelne ceny, pozrela som airbnb a booking a teda sla som hladat letenky inam 🙂

muchotrafka298
11. aug 2023

Pokial nechces ist s CK, tak zabudni na to, ze budu lacnejsie letenky tesne pred odletom. Lebo mozu a nemusia. Samozrejme, ak si dostatocne sikovna a mas na to cas, zbuchas toto aj za pol dna, ze pozries letenku, ubytovanie v destinacii,pripadne transfery a pokupujes. Doma sa pobalis a letis.

S CK sa oplati kupit zajazd last minute, lebo to su pobyty, co si nikto nekupil, pripadne stornoval a oni potrebuju izbu obsadit a tiez miesto v lietadle. Tam vies vyrazne usetrit.

marcellka32
11. aug 2023

My sme v 1 deň zbuchali sami toto: Brusel -Ibiza -Barcelona-Menorka-Pariz-Praha....všade 4 dni, letenky nás vyšli veľmi lacno, ubytovanie k tomu sme našli v pohode cez booking a navštívili za 3 týždne veľa pláží, miest a pamiatok...

domiklik
11. aug 2023

@marcellka32 tak vy ste už asi ostrieľaní cestovatelia 😉

marcellka32
11. aug 2023

@domiklik ani nie, doteraz sme vždy išli na 1 miesto na 2 týždne...teraz sme to mali iné, zaujímavé kopec zážitkov a nových miest a vymysleli sme to sami...nie je to umenie

kitycat
11. aug 2023

Ja ta nechcem demotivovat, ale ked toto sa putas fak si najskor napkanuj vylet do Prahy a az potom niekam "dalej"

pinkgirl
11. aug 2023

Najprv si vyber destináciu, pozri odkiaľ a kedy ti to letí tam a aj späť a potom hľadaj ubytovanie. Zohľadni aj cestu z letiska v mieste destinácie, popozeraj čo by si tam chcela robiť, vidieť, zažiť. A ako posledné poistenie do zahraničia. Daj si pozor či je to krajina kam stačí ísť na OP alebo treba pas - over či ho máš platný a aké podmienky platia pre vstup do krajiny.

h2
11. aug 2023

Ja by som na tvojom mieste práveže išla cez cestovku. Mávajú tie zájazdy ozaj lacné, lebo ich už majú "kúpené" a keď nepredajú, tak prerobia. Letenky na poslednú chvíľu lacné nebudú, alebo nebudú vôbec, toto si ľudia zvyknú zabezpečiť v predstihu. Nehovoriac o tom, že si si nikdy sama dovolenku nevybavovala.

martinmmartin
12. aug 2023

mas v prehliadaci moznost dvoch okienok? Tak si v jednom vyklikaj letenku az k momentu platby potom paraellne v druhom okienku ubytko a ked suhlasis z oboma tak obe zaplat. A nebudu prekvapka

eliska125
14. aug 2023

Skus pozrieť na FB Karibik Cestovná agentura..ponukaju lacne pobyty 🙂

onedaynick
15. aug 2023

@marcellka32 posles mi linky, kde ste byvali na Menorce a na Ibize? Kolko pred pobytom ste bukli ubytovanie?

marcellka32
15. aug 2023

@onedaynick 2 dni pred ubytovanim, všetko cez booking nájdeš

minenkak
15. aug 2023

Kludne pozri tu cestovku,takto na poslednú chvíľu je myslím cestovka istota a aj určité lacnejšia

onedaynick
15. aug 2023

@marcellka32 ja rozumiem, to mi je jasne. Ja so tiez hladala Menorcu a Ibizu 4 dni pred odletom, ale nic za rozumnu sumu pre styroch som nenasla.

marcellka32
15. aug 2023

@onedaynick pošlem večer