Dobrý den, chcem sa opytat na skúsenosti ohladom objednania dovolenky cez stranku letnezajazdy.sk ci je tu niekto kto mal ísť na dovolenku a ci realne aj isiel alebo bol oklamany alebo mu neboli vrátené peniaze?
@melanta dakujem za odpoveď, ano tieto diskusie som už čítal ale mna zaujíma ci je tu niekto realne s konkrétnou skúsenosťou kto si zaplatil dovolenku mal tam ist a nakoniec z toho nic nebolo alebo chcel vratit peniaze a nevratili. Konkrétneho človeka s konkretnou skúsenosťou.
@sisa_s dakujem , ale skor ma zaujima ci je tu niekto konkrétny kto mal letieť a neodletel alebo kto ziadal vrátenie peňazí a nevratili.
@patrik2121 tak hadam tolko naivnych ludii neexistuje...aby sa ti tu niekto ozval
@patrik2121 3)4 dni dozadu tu pisala mejaka pani ze zaplatila a uz aj ma vratene vraj sa to este dalo v banke stornovat
@slavomira236 ano to som cital ale to vratila este banka vrámci storna...skor ma zaujima ci dana stránka niekomu vrátila peniaze resp. ci niekto odcestoval na dovolenku tak ako si cez tuto stránku kupil zájazd
@patrik2121 ty veris tym cenam?? Teraz v top sezone???
Ved to skus, zaplat a daj nam vediet 😀 len hlupy clovek tomu uveri a ide to pokusat
@patrik2121 možno sa človek čo naletel očividným podvodníkom hanbí verejne priznať
ešte počkaj aspoň do konca mesiaca možno sa nájde viac ľudí ktorý naleteli na tento podvod
podľa nového zákona už škoda do 700€ ani nebude trestný čin, takže podvodníci budú mať viac voľnosti
fotky hotelov maju postahovane z katalogov inych cestoviek
@patrik2121 ja som naletela...nemam peniaze vrátené a ani sme nikam nešli.. prosím ak je tu niekto ešte oklamani ozvite sa.. zatiaľ sme dve osoby čo spolupracujú s políciou
Mňa tiež oklamali a neletela som a tiež spolupracujem s políciou
@patrik2121 dobrý áno
@patrik2121
Už je v zozname https://www.soi.sk/sk/zoznam-cestovnych-kancela...
dobrý den obraciam sa k vam s tym ako ste postupovali dalej ked ste boli oklamany tymto podvodom podali ste trestne oznamenie a dalej co? Dakujem za kazde odpovede
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-s-letnezajazdy-sk/