Dovolenka autobusom

zaluzia321
27. jan 2022

Ahojte, chcem sa spýtať či ešte niekto chodíte na dovolenku autobusom.Ako kedysi bývali zájazdy.

kiwi3
27. jan 2022

ja nie, prave preto, ze si to dobre pamatam z toho "kedysi". v autobuse vydrzim tak 3 hodiny, inak ma uz ide trafit slak.

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julie19
27. jan 2022

@zaluzia321 to nebolo len kedysi… autobusové zájazdy sú aj teraz a pomerne dobre sa predávajú 🤷‍♀️ Najčastejšie Chorvátsko, ale autobusom sa dá aj Taliansko, Grécko, Bulharsko alebo Čierna Hora ;)

evica17
27. jan 2022

Bola som. Isli ame v noci prevazne , do belgicka. V pohode , len ten spanok teda v autobuse nic moc. Ale ak.by sa.naskytla prilezitost, isla by som znova niekde.

belllinka
27. jan 2022

@suzitok 5-6 hodín do chorvátka asi ťažko. Úplne najbližšie to môže trvať tak 6 hodín čistého času mimo sezóny bez zápch a bez prestávok. A predsa autobus má aj povinné prestávky myslím že každé 2 hodiny, zápchy, čakanie na mýtach a pod. A keď ideš nižšie, tak sa to natiahne aj na 10 hodín minimálne.

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
27. jan 2022

@zaluzia321 nie, bola som 1-2x autobusom a nikdy viac, cestu tam este clovek zvladne, ved sa tesi na dovolenku ale cesta naspat je ako za trest a potrebovala by som dalsi tyzden dovolenky na zotavenie sa z dovolenky :D takze za mna nie

baska614
27. jan 2022

záleží na type autobusu a miesta kde v autobuse sedíš ..kedysi neboli také autobusy ako teraz

basska_b
27. jan 2022

Ja s dlhou cestou autobusom problem nemam, nemusim sa vsade vozit autom, no teraz mam male deti a tie by to nedali. Dalsia vec, svokra rozpravala, ze jej zrusili zsjazd k moru minuly rok, lebo by vraj museli sediet 2 metre od seba a bus by siel poloprazdny... cize v tejto situacii... A este ako bonus tam sediet v respiratore cely cas... no dovi

dankamg
27. jan 2022

@zaluzia321 Chodíme na dovolenky výlučne autobusom. Boli sme 9x v Grécku, 2x v Bulharsku a 1x v Chorvátsku. Nemáme s tým žiadny problém, práve naopak. 10r. dcéra sa teší viac na cestu a nočné prestávky na benzinkach ako na samotnú dovolenku. Minulý rok sme boli v Grécku a išli sme českou cestovkou. V poschodovom lux buse bola super atmosféra, šoféri tam robili celú cestu program, bola skvelá zábava. Každé sedadlo malo vlastnú obrazovku, pripojenie na internet a sluchátka. Ani sme nevedeli ako sme tam došli. Rozmýšľam, že s nimi pôjdeme aj tento rok.

floren
27. jan 2022

Chodíme do Grécka, vždy si platíme miestenky vpredu, ale naposledy čistá katastrofa, vďaka spolucestujúcej🤦‍♀️

nikha2809
27. jan 2022

Bola som dva krát ešte ako pubertiacka,vtedy sa ešte tak nelietalo,raz Čierna Hora,raz Taliansko ale nikdy viac.Pre mňa hrozný zážitok,ja mám paniku z vracania a takmer vždy sa v Tom autobuse nájde niekto komu je zle aj celú cestu.Jasne že toto je aj v lietadle ale iné je 1-2hodinova cesta a cesta ktorá trvá trebárs 10hodin.

zaluzia321
autor
28. jan 2022

@dankamg Ahoj,môžem sa opýtať cez aké cestovné kancelárie chodíte na Slovensku.Či sa Vám niektorá osvedčila okrem českej kancelárie...

dankamg
28. jan 2022

@zaluzia321 Viackrát sme boli s Aeolusom najmä na Korfu, pokým neskrachovali, párkrát s Eurocartour, naposledy Experitour. Najlepšie sa mi páčilo cez Turancar, ale tí sú dosť drahí.

dankamg
28. jan 2022

@zaluzia321 Ináč odporúčam aj tú českú CK Experitour. Oni šli z Prahy, ale nás brali v Bratislave.

malena
28. feb 2022

@dankamg Zdravím, môžem sa spýtať, ktorou cestovkou ste to išli ?Dakujem.

vivincek
28. feb 2022

my sme boli Grecko,Taliansko,Chorvatsko aj Bulharsko - vsetko sa da zvladnut 🙂

usla35
28. feb 2022

bola som raz a tak ti poviem stacilo mi. no mam kamosku, ktora chodi na dovolenky len takymito autobusovymi zajazdami a nevie si to vynachvalit, no pre mna to bola fakt zdlhava cesta a radsej chodievame svojim autom

belllinka
28. feb 2022

@vivincek dovolenku nemas “zvladnut”, ale si ju uzit a oddychnut si

bimbambom
28. feb 2022

@zaluzia321 ja som bola vlakom , síce cesta do Odessy trvala 24h ( plus cesta do Užhorodu) , ale bolo to super . Dokonca tak cestovali starší ľudia a rodiny s maličkými deťmi 🙂

dankamg
28. feb 2022

@malena všetky som napísala o pár príspevkov vyššie

ummimaryam
28. feb 2022

@zaluzia321 bola som v grecku, a tusim to bolo cez dobrych 24 hodin cesty 😪

veronikadk
16. jan 2024

@dankamg a cez akú cestovku ste prosím cestovali?