Ahojte, chcem sa spýtať či ešte niekto chodíte na dovolenku autobusom.Ako kedysi bývali zájazdy.
@zaluzia321 to nebolo len kedysi… autobusové zájazdy sú aj teraz a pomerne dobre sa predávajú 🤷♀️ Najčastejšie Chorvátsko, ale autobusom sa dá aj Taliansko, Grécko, Bulharsko alebo Čierna Hora ;)
Bola som. Isli ame v noci prevazne , do belgicka. V pohode , len ten spanok teda v autobuse nic moc. Ale ak.by sa.naskytla prilezitost, isla by som znova niekde.
@suzitok 5-6 hodín do chorvátka asi ťažko. Úplne najbližšie to môže trvať tak 6 hodín čistého času mimo sezóny bez zápch a bez prestávok. A predsa autobus má aj povinné prestávky myslím že každé 2 hodiny, zápchy, čakanie na mýtach a pod. A keď ideš nižšie, tak sa to natiahne aj na 10 hodín minimálne.
@zaluzia321 nie, bola som 1-2x autobusom a nikdy viac, cestu tam este clovek zvladne, ved sa tesi na dovolenku ale cesta naspat je ako za trest a potrebovala by som dalsi tyzden dovolenky na zotavenie sa z dovolenky :D takze za mna nie
záleží na type autobusu a miesta kde v autobuse sedíš ..kedysi neboli také autobusy ako teraz
Ja s dlhou cestou autobusom problem nemam, nemusim sa vsade vozit autom, no teraz mam male deti a tie by to nedali. Dalsia vec, svokra rozpravala, ze jej zrusili zsjazd k moru minuly rok, lebo by vraj museli sediet 2 metre od seba a bus by siel poloprazdny... cize v tejto situacii... A este ako bonus tam sediet v respiratore cely cas... no dovi
@zaluzia321 Chodíme na dovolenky výlučne autobusom. Boli sme 9x v Grécku, 2x v Bulharsku a 1x v Chorvátsku. Nemáme s tým žiadny problém, práve naopak. 10r. dcéra sa teší viac na cestu a nočné prestávky na benzinkach ako na samotnú dovolenku. Minulý rok sme boli v Grécku a išli sme českou cestovkou. V poschodovom lux buse bola super atmosféra, šoféri tam robili celú cestu program, bola skvelá zábava. Každé sedadlo malo vlastnú obrazovku, pripojenie na internet a sluchátka. Ani sme nevedeli ako sme tam došli. Rozmýšľam, že s nimi pôjdeme aj tento rok.
Chodíme do Grécka, vždy si platíme miestenky vpredu, ale naposledy čistá katastrofa, vďaka spolucestujúcej🤦♀️
Bola som dva krát ešte ako pubertiacka,vtedy sa ešte tak nelietalo,raz Čierna Hora,raz Taliansko ale nikdy viac.Pre mňa hrozný zážitok,ja mám paniku z vracania a takmer vždy sa v Tom autobuse nájde niekto komu je zle aj celú cestu.Jasne že toto je aj v lietadle ale iné je 1-2hodinova cesta a cesta ktorá trvá trebárs 10hodin.
@dankamg Ahoj,môžem sa opýtať cez aké cestovné kancelárie chodíte na Slovensku.Či sa Vám niektorá osvedčila okrem českej kancelárie...
@zaluzia321 Viackrát sme boli s Aeolusom najmä na Korfu, pokým neskrachovali, párkrát s Eurocartour, naposledy Experitour. Najlepšie sa mi páčilo cez Turancar, ale tí sú dosť drahí.
@zaluzia321 Ináč odporúčam aj tú českú CK Experitour. Oni šli z Prahy, ale nás brali v Bratislave.
my sme boli Grecko,Taliansko,Chorvatsko aj Bulharsko - vsetko sa da zvladnut 🙂
bola som raz a tak ti poviem stacilo mi. no mam kamosku, ktora chodi na dovolenky len takymito autobusovymi zajazdami a nevie si to vynachvalit, no pre mna to bola fakt zdlhava cesta a radsej chodievame svojim autom
@zaluzia321 ja som bola vlakom , síce cesta do Odessy trvala 24h ( plus cesta do Užhorodu) , ale bolo to super . Dokonca tak cestovali starší ľudia a rodiny s maličkými deťmi 🙂
@zaluzia321 bola som v grecku, a tusim to bolo cez dobrych 24 hodin cesty 😪
@dankamg a cez akú cestovku ste prosím cestovali?
ja nie, prave preto, ze si to dobre pamatam z toho "kedysi". v autobuse vydrzim tak 3 hodiny, inak ma uz ide trafit slak.