Mamičky prosím poradte, chystáme sa s našimi drobcami do Bulharska a CK Liptour ma v celku nízske Letiskové taxy tak neviem ci mate nejaka skusenost s touto CK alebo inou lacnejsou agenturou....Poteší každý tip alebo info ohladom Bulharska. V akom období odporúčate vycestovať aby bolo aj pekne pocasie a aj more aby bolo teple? Dakujem za všetky príspevky
@7janka7 Ahoj,tu cestovku nepoznam,ani som o nej nepocula,ale my vyberame dovolenky cez Invia alebo Zajazdy.sk,je to suhrn vsetkych cestoviek,tam si mozes pozriet vsetko vratane recenzii. Zatial sme boli vzdy spokojni,ziadny problem
A v akom hotely sa vám najviac páčilo?boli ste aj v Bulgarsku? Liptour je Liptovský mikuláš cestovka a mala celkom dobré ceny čo sa týka Bulharska ale bojím sa aby cena nezodpovedala aj kvalite služieb 😉 a tie zájazdy.sk ste riešili platbou cez nett? Alebo majú niekde pobočku?
@7janka7 ja chodim cez tie internetove,platim cez banku,zmluvu ti poslu emailom,podpises,oskenujes a preposles im to nazad,k tomu doklad o zaplateni a hotovo..vsetko ostatne ti poslu emailom alebo postou ako ty chces,zvysok na letisku..akachces najdi si ktora cestovka ponuka ten zajazd a mozes ist priamo do pobocky,co je pre teba jednoduchsie,mytak chodime uz niekolko rokov a ziadny problem..
Alevo ešte kto ma skusenost s CK Invia alebo Ck Veva?