Cestujeme do Budapešti vlakom a chceli by sme si objednať taxi cez Bolt. Ako to mám zadať?

15. nov 2024

Ahojte, nemám s tým skúsenosti tak sa chcem poradiť. Cestujeme do Budapešte vlakom a chceli by sme si objednať taxi cez bolt. Ako to mam zadať? Máme dve deti 4 a 2 roky. Budeme mať kočiar a veľký kufor. Ako mam zadať a hlavne ci sato dá zadať ze potrebujem autosedacky a väčšie auto.

Ďakujem

ssimusska
15. nov 2024

Pokiaľ viem ( v kľude ma opravte), tak Bolt neposkytuje autosedačky.

janai1
15. nov 2024

@ssimusska prečo nie? Už veľa krát som videla ze mali šoféri v kufri autosedačky

janai1
15. nov 2024

Väčšie auto si vieš rovno objednať ale teda autosedačky sú o náhode ...
objednaj si nejaký taxi vopred kde sa priamo dohodneš na väčšom aute aj s autosedačkami

ssimusska
15. nov 2024

@janai1 nestretla som sa s tým nikdy a to boltom cestujem dosť ( aj v iných krajinách ). Oni to vo všeobecnosti neposkytujú ako službu ku každému vozidlu. Nám sa tak stalo, že som so synovcom musela ist peši, lebo bolt sedačku nemal.

autor
15. nov 2024

Aha, ďakujem veľmi pekne. Pôjdeme metrom tým pádom aj keď som sa chcela tomu metru vyhnúť 😵😃

e1h
15. nov 2024

Minimálne pre to 4 ročné dieťa bude metro, HÉV alebo iná nadzemná hromadná doprava zážitkom, určite by som nešiel taxíkom. Alebo potom by som už išiel aj do Budapešti rovno autom. 🙂

deninka233
15. nov 2024

Ideš sama s dvomi deťmi? Lebo ak nie, že idete obaja rodičia, tak by som bez obáv použila metro a hromadnú dopravu. Chodíme do Budapešti už 10 rokov pravidelne a vždy využívame len mhd. Ak vystúpite na Nyugati vlakovej stanici, odtial ide rovno M3 linka kam chceš (je to najdlhšia linka v Budapešti, takže sa určite strafí poblíž vášho miesta). Ja som chodievala s oboma, keď boli menší a v mhd boli ako jů a heleee. Nové žlté električky majú dokonca nakreslený úsmev vpredu, pod svetlometmi. Raz som tam bola s najstarším, vtedy 4 ročným sama a nútil ma celý víkend jazdiť električkami, zubačkovým vláčikom a metrom 😃 Ale teda nikdy som netrepala so sebou kufor, vždy len batoh, aby som mala ruky voľné na deti (plus rôzne kombinácie nosiča a golfiek, raz sa nosil jeden raz sa viezol druhý). Sorry, moc som nepomohla, ale aspoň som si pospomínala 🤩 Teraz tam začíname vláčiť najmladšieho, ale tak tí dvaja sú už puberťáci, takže je to už o inom, jeden vlečie batoh, druhý tiská kočík a ja si vykračujem ako panička…