Ahojte, nemám s tým skúsenosti tak sa chcem poradiť. Cestujeme do Budapešte vlakom a chceli by sme si objednať taxi cez bolt. Ako to mam zadať? Máme dve deti 4 a 2 roky. Budeme mať kočiar a veľký kufor. Ako mam zadať a hlavne ci sato dá zadať ze potrebujem autosedacky a väčšie auto.
Ďakujem
Väčšie auto si vieš rovno objednať ale teda autosedačky sú o náhode ...
objednaj si nejaký taxi vopred kde sa priamo dohodneš na väčšom aute aj s autosedačkami
Aha, ďakujem veľmi pekne. Pôjdeme metrom tým pádom aj keď som sa chcela tomu metru vyhnúť 😵😃
Minimálne pre to 4 ročné dieťa bude metro, HÉV alebo iná nadzemná hromadná doprava zážitkom, určite by som nešiel taxíkom. Alebo potom by som už išiel aj do Budapešti rovno autom. 🙂
Ideš sama s dvomi deťmi? Lebo ak nie, že idete obaja rodičia, tak by som bez obáv použila metro a hromadnú dopravu. Chodíme do Budapešti už 10 rokov pravidelne a vždy využívame len mhd. Ak vystúpite na Nyugati vlakovej stanici, odtial ide rovno M3 linka kam chceš (je to najdlhšia linka v Budapešti, takže sa určite strafí poblíž vášho miesta). Ja som chodievala s oboma, keď boli menší a v mhd boli ako jů a heleee. Nové žlté električky majú dokonca nakreslený úsmev vpredu, pod svetlometmi. Raz som tam bola s najstarším, vtedy 4 ročným sama a nútil ma celý víkend jazdiť električkami, zubačkovým vláčikom a metrom 😃 Ale teda nikdy som netrepala so sebou kufor, vždy len batoh, aby som mala ruky voľné na deti (plus rôzne kombinácie nosiča a golfiek, raz sa nosil jeden raz sa viezol druhý). Sorry, moc som nepomohla, ale aspoň som si pospomínala 🤩 Teraz tam začíname vláčiť najmladšieho, ale tak tí dvaja sú už puberťáci, takže je to už o inom, jeden vlečie batoh, druhý tiská kočík a ja si vykračujem ako panička…
Pokiaľ viem ( v kľude ma opravte), tak Bolt neposkytuje autosedačky.