Cestovanie s bábätkami

micak
27. feb 2013

Ahojte, v oktobri sa nam ma narodit prvorodeny. Je vhodne, aby sme buduce leto isli s nim autom k moru, do Chorvatska napr? Pripadne za nejake rady a pomoc dakujem..🙂

katy1979
27. feb 2013

dievca ty velmi dopredu riesis veci 😀 este sa male ani nenarodilo a ty uz dovolenkujes. Ale ano samozrejme je mozne ist s malym dietatom k moru. Ak dobre pocitam tak v lete bude mat okolo 9 mesiacov a to je absolutne bez problemov.

maca_p
27. feb 2013

ziadne rady nepotrebujes. iba zbalit dieta a ist na dovolenku, kam ti srdce pisti 😀 . vsade ziju deti.
minule som sa usmiala pod fuzy, ako jedna kocka lamentovala, ze ona s dietatom nepojde na lyzovacku na hory, do "tej" zimy... pritom sa jednalo o slovensko.
my tie nase rozvlakame po europe od 4 mesiaca veku ich zivota. a div sa div, vsetko prezili 😀

micak
autor
28. feb 2013

@katy1979 no vies ja sa musim pytat vtedy, kedy ma to napadne 🙂 nemusis odpovedat.

micak
autor
28. feb 2013

@maca_p vrela vdaka za odpoved 🙂 takze to nie je "nerozvaznost" ako som pocula z mnohych stran..ze tak male babo musi sediet len doma..

katy1979
28. feb 2013

@micak vsak som ti odpovedala. A bol tam smajlik dievca takze to chce klud. Este sa len napocuvas od okolia ked sa maly narodi. Ty si rodic a si za neho zodpovedna a nie oni.

ivon444
8. mar 2013

Nasi priatelia nas volaju v novembri do dubaja, mala bude mat 6 mesiacov a urcite by som chcela ist, ale je to este daleko takze budem sa zariadovat az potom
Ale urcite uz nemienim nikoho pocuvat ako je to riskantne a bla bla
Presne tak deti su vsade 🙂

horana
8. mar 2013

Urcite je to vhodne. Vela ludi takto chodi a nemaju ziadne problemy, dnes uz je doba kedy je to upne bezne. Iste percento deti je ale nekludnych co sa tyka dlhsej prepravy v aute a preto ich rodicia radej od toho upustaju na cas, rok, dva chodia niekde blizsie, alebo kratsie casovo - letecky. Cize skor uvidite aku povahu "schytate". Najpravdepodobnejsie to ale pojde.
A urcite to nie je nerozvaznost, babetku bude dobre tam kde bude dobre vam.