Mamičky chcela by som vás požiadať o rady, tipy, skúsenosti, zoznamy..Chystáme sa na dovolenku karavanom po 1x s dieťatkom a nerada by som na niečo zabudla alebo zistila, že mi niečo pre malú chýba..Vopred ďakujem 🙂
@zuzickaaak moj nazor je zas, ze chod! 14m uz neni uplne miminko, ja by som sla 🙂 nase cesty karavanom su najkrajsie zazitky mojho detstva! ale zhodnot si nakolko narocne je tvoje babo, aby ta cesta nebola utrpenie pre teba...
@drobcek26l a preco by nemala ist?
Tiez by som isla,aj hned dnes 😉
@zuzickaaak aj my pojdeme buduci mesiac na tri tyzdne s detmi. malý bude mat 15 mesiacov a dcerka 4 roky. my sme mali karavan, ale ten sme predali a kupili príves 7 miestny... tiez som mala obavy ako to bude, ale máme naš prives zaparkovany teraz vo villa betula a boli sme s malym na skusku - 3 noci a bolo super. neviem kolko miesta mas v karavane na behanie, my sme menili karavan zato ze bol malý. lenze v lete budete stale vonku, myslim teda vecer. jedine vidim problem ze ked bude zle pocasie byt zavrety vo vnutri.... ale tak uvidime. a kam idete? my ideme do talianska a chorvátska 🙂
Kludne chod,je to výborní nápad.Keby som mala prílezitost urcite idem s detmi.Lieky na teplotu ,niečo proti hnačke,keby sa náhdou niečo udialo.
Ahoj, nezabudni paralen pre babo, keby náhodou a tiež by som zobrala už pomaličky aj nejaký aspoň slabučký krémik na opaľovanie, keď bude pekne, isto budete chcieť byť vonku a teraz je to počasie také že nikdy nevieš :D a ja pravidelne zabúdam zobrať čaj, myslím sáčky 🙂
Máme na plane ist koncom juna na tri tyzdne cca, planujeme taliansko, trajekt do Barcelony a tam po pobrezi cez Francuzsko spat..neviem si predstavit, s cim by dieta nemalo byt spokojne, ved dostane papat, bude spinkat🙂) Moje babo nie je velmi narocne, skoro vobec neplace, tak to nebude asi az tae zlozite. Hlavne ide o ten zazitok..byt na dovolenke a zaroven slobodni.. Velmi sa na to tesim a hladam nejake zoznamy, rady, co so sebou zobrat, co nezabudnut..
@drobcek26l preco myslis, ze by som nemala ist?
@zuzickaaak Ja si to myslím, len podľa môjho malého, neviem si predstaviť ak by vyšlo zlé počasie, alebo ak by zrazu ochorel, čo by som s ním v karavane robila. Ale ak ste tak zvyknutí a nemáte s tým problém, jasne že treba niekam vypadnúť na výlet. 🙂
@zuzickaaak a autosedacku das kde? dozadu kde je stolik? my sme mali v karavane tak....no jedine z coho mam aj ja tak trosku obavy je to ze ked bude zle pocasie co potom..? v betule je herna pre deti, tak tam sme to vyriesili ze sme isli do herne...ale no tak snad aj nam vyjde pocasie. a do ktoreho kempu idete v taliansku? my vyrazame 30 juna a tiez je prve taliansko .-)
@katkasofi ideme do Benatok, cize zacneme tam. Vola sa to Camping Venezia , vy sa chystate kam? Nad tym, kam dame sedacku som veru este nepremyslala, zajtra ideme pozriet karavan, tak vymyslime..dakujem za tip. Kam pokracujete potom?Do ktoreho kempu idete?
@zuzickaaak my ideme 30.6 do marina di venezia 🙂 a potom do solarisu v Chorvátsku. Budeme mat celé leto príves pri mori, tak sa tešíme 🙂 mali smekaravan tiež, ale ten sme vymenili za príves a zdá sa mi praktickejší. Príves je väčší a môžeme chodiť autom po okoli 🙂
MOj nazor - ja by som do karavanu nesla ani bez dietata a zadarmo
@katkasofi mate ten camp uz vyskusany? ja by som velmi chcela najst taky, co je priamo na plazi🙂
@zuzickaaak Marina si Venezia áno, bol mm minulý rok s dcerkou ( synček mal len 5 mesiacov tak sme boli doma) a solaris ešte nie, ale je to vraj najlepší camp v Chorvátsku. Veď kuk na stránku. Museli sme si ho zabookovať už v septembri čo tam majú tak plno..
My sme boli v solarise a je tam uzasne 🙂 tske krasne zahrady a more ze som si tam pripadala ako v egypte 🙂 boli sme tam 2r dozadu len pocasie nevysslo... Kto chce info nech napise 🙂
@drobcek26l preco?
@zuzickaaak jasneee, 14 mesacne nie je az take babo a domacnost mas vlastne so sebou, nie je o com 😉
@zuzickaaak mozes mi prosim napisat trasu ako chcete ist? my mame karavan tiez na tri tyzdne a tiez uvazujeme, ze taliansko a francuzko... a mate obytny voz alebo prives?
@mircalla kazdy ma iny pohlad na dovolenku, niekto si karavan nevie predstavit...
ja by som zas uz nesla do rezortu... mame co to pocestovane, aj v 5hviezdovych rezortoch sme boli par krat, pre nas o nicom dovolenka... stiesnene priestory tiez velmi tazko znasam, nevojdem ani do vytahu, kym to nie je nutne 😀 ale dovca s karavanom mi prave naopak pride taka slobodna...
pre mna je dovolenka bud karavan alebo lod 😵 ziadna nuda na plazi, aj ked aj plaz musi byt na par dni...
@zuzickaaak odkial beriete karavan?
@tilly http://www.karavany-pozicovna.sk/...chceli by sme ist bud ze: Lignano, San Marino, Rim, odtial trajektom do Barcelony a potom po pobrezi hore smer domov..Cannes, Saint Tropez, Monaco atd...nebookujeme si nic dopredu..vydavame sa za dobrodruzstvom🙂) Vy mate aky plan?
tak to mate dobru streku naplanovanu a 3 tyzdne sa mi zda dost malo. To bude viac na cestach ako si naozaj uzivat mora
@zuzickaaak odtial mame aj my 😵 😵 teraz berieme od nich 4ty krat auto 😵
@zuzickaaak my nechceme dat viac ako 3200km... a chceme ist prave vrchom a konecna by mala byt v monaku, cannes, nice a tam, skratka na riviere... este zvazujeme taliansko od vrchu az dole...
@tilly a ktory karavan ste si vybrali? my ideme Knausom🙂) No ved to je iba nastrel trasy, vsetko sa uvidi az na mieste..moc necheme planovat🙂 chceme si uzit tu slobodu 🙂
@zuzickaaak mate prives alebo auto? My auto knaus 700ug. Kedy idete?
Ja mám len jednu radu nechoď s tak malým bábom do karavanu. Ale je to len môj nazor