Caorle Lido Altanea

mike_bassett
2. mar 2018

Ahojte ženičky, ideme v leto do Caorle Lido Altanea na 2 týždne, s 2 ročným synom. Poradíte mi nejaké atrakcie, zaujímavosti v normálnej dojazdovej vzdialenosti ? Vidím na Google maps, že vedľa v Caorle je Aquapark a Lunapark, je tam ešte niečo ?
Vďaka za prípadné rady 🙂

jaja1979
2. mar 2018

@mike_bassett Caorle ma pekne centrum, da sa ist do lunaparku - sa mi zda, ze kazdu stredu maju listky za polovicu, byvaju tam aj trhy - Sobota:Caorle - na veľkom parkovisku medzi autobusovým nádražím a akvaparkom, hneď za vjazdom do mesta.
Da sa ist kompou do porto santa margherita, cena tusim okolo 2 eura - tam je take celkom prijemne namestie aj so stankami.
Dalej sa oplati pozicat si elektricky bicykel, pochodis s nim cele mesto.
A da sa objednat vylet do Benatok...

snvzuzana
2. mar 2018

@mike_bassett bola som 2x v nedalekom a uz spomenutom Porto Santa Margherita a bolo fakt vyborne. Pokojne pekne mestecko aj plaz. Navstivili sme aj Caorle a tam len bol natresk..hlava na hlave deka na deke dazdnik na dazdniku (teda co sa plaze tyka) a proti PortoSM su v Caorle siroke plaze skratka si si spalil nohy na vriacom piesku kym si sa dostal do mora..no Caorle ma skratka neoslovilo ja radsej pokojnejsie a menej napchate miesta na oddych. A duplom s 2rocnym drobcom. Boli sme s detmi aj v Benatkach ale po asi hodine ich to uz nebavilo a len sme hladali tien a boli otravene z tej horucavy.

snvzuzana
2. mar 2018

@mike_bassett a priamo Altanea nepoznam ale zda sa mi ze to je tiez take komornejsie nieco ako PSM a tusim by tam niekde poblizku malo byt akvarium

katulienkax
3. mar 2018

@snvzuzana v Benátkach som s detmi bola aj ja a to ze ich to nebude baviť som vedela už dopredu 🙂 ale ja som ich strasne chcela vidiet. Aj muž omrzeny stále chodil. Nabudúce sa tam vyberiem asi s nejakou ženou radsej 🙂

narayan
3. mar 2018

Boli sme tam pred dvomi rokmi a úžasné to tam je. Je to novovybudovaný komplex hotelov a rezortov, vśetko čisté a krásne. V strede je nákupné stredisko s reśtikami. Všade je milión atrakcií, preliezok a ihrisiek pre deti. Jazdí tam parádny vláčik od vzdialenejších hotelov po pláž. Ono je to celé dosť mimo mesta Caorle. Možno aj 10km, ale vôbec nič nám tam nechýbalo, aj veľký nákupák bol len kúsok od toho celého komplexu. My sme boli veľmi spokojní a urclite by sme tam eśte chceli ísť. 😉

mike_bassett
autor
5. mar 2018

Ďakujem za odpovede. Neviete prípadne povedať viac o výlete do Benátok ? Ako je to s parkovaním ? Vraj je tam veľmi drahé ?

xisca
6. mar 2018

Do Benatok sa viete dostat lodou cez Punta Sabbioni, alebo oslovit talianske agentury, viem ze sprevadzaju aj v cestine. V lete su niektore parkoviska plne, najlacnejsie vychadza parkovat v Mestre a odtial ist mhd, asi najdrahsie vychadza Tronchetto.

marca12
1. júl 2019

Ako je tam s cenami? Napr. kupovana voda a ine potraviny?

marca12
1. júl 2019

Treba v caorle obuv do vody pre deti?

alexis13
16. feb 2024

prosim boli ste niekto nedavno v tejto oblasti? dakujem za info