Boli ste na Kanárskych ostrovoch s 10 mesačným dieťaťom?

lilla244
28. máj 2012

dobry den mamicky, boli ste so svojimi detickami v tejto destinacii,ked boli podobne stare?
Moj maly je zvyknuty lietat,kedze casto cestujeme kvoli praci, a vsak nikdy sme este neboli v takejto "horucej" destinacii.. chceli by sme ist na 7dni na konci juna, prosim o kazdu radu a postreh mamiciek,ktore vedia poradit
dakujem 🙂

anavi85
28. máj 2012

Ahoj, ja som síce bola na Kanároch ešte ako bezdetná, ale myslím, že by to nemal byť problém, tak ako na Kanároch je aj u nás cez leto...dokonca keď som išla do Tunisu, tak s nami išlo 3-mesačné bábo na 14 dní a cestu aj pobyt zvládalo perfektne, až som sa čudovala. Ja by som išla 🙂 , ale pre istotu by som sa opýtala detskej lekárky či nemá dajaké výhrady

stellamaris
28. máj 2012

ahoj,ja by som teda s dietatom na Kanarske letela,ale musis davat pozor na slnko a dopriat dietatku odpocinok v tieni,my ideme na buduci rok s niekolkomesacnym miminkom na dovolenku do Anglicka,ja totiz slnko a horucavu tazko znasam,takze more neprichadza do uvahy....sestra bola na Kanarskych s polrocnym chlapcekom a nebol problem 🙂

majus10
31. máj 2012

ahoj, my sme boli s rocnym dietatom v septembri, bolo 30 stupnov. bolo super, maly sa ani neopalil 😀 mali sme vodeodolny opalovaci krem, faktor 50 pre deti, mal aj take plavky cele s UV nepriepustnym aj s ciapkou. velmi sa nam tam lubilo, prijemnu dovolenku prajem 🙂

estterka
31. máj 2012

ahoj.zijem tu,ak nieco potrebujes vediet,kludne sa pytaj do ip.

tea333
31. máj 2012

boli sme na mesiac, ked mal maly 7,5 mesiaca, bolo dobre, pocasie je prijemne, no na konci juna uz asi dost horuce. ale to aj u nas 🙂 my sme boli v aprili, bolo teplo, ale prijemne. v juni sa urcite uz okupete.
let na tenerife trval cca 5 hodin, ubytko sme mali taky domcek/apartman so spolocnym bazenom, aby sme mohli varit a mali vysavac, kuchynu...

radusiq
31. máj 2012

ahoj, my sme boli sice bez deti, ale v tom obdobi ako chcete ist - prelom jula a augusta. Prvy den kym sme sa aklimatizovali, a teda aj napriek tomu ze mame velmi radi horucavy, bol na nas prilis, 40 v tieni, vyse 45 na slnku a neskutocne dusno. Predstava zazit toto s dietatom nie je velmi lakava, aj ked potom teploty trosku klesli aj my sme si zvykli a bolo fajn a mohla to byt nahoda ze sme az taky extrem vystihli. Kazdopadne sla by som asi na Fuerteventuru, alebo na Lanzarote dole, na bielu plaz, na tmavych sa ten sopecny piesok dokaze neskutocne rozhorucit...