Ako urobiť rezerváciu cez booking?

zeldia
13. feb 2023

Ahojte
Chcem sa spytat lietadlo pristane v koncovej destinácii o 1 ráno ako mám urobiť rezerváciu cez Booking? Na den predtým a do poznámky recepcii uviesť nech nám urobia check in s tým že prideme na druhy den, alebo v daný den kedy reálne prideme a do poznámky uviesť že teda prideme okolo 2am a chceme izbu aj ranajky samozrejme zaplatíme “skorší checking”. Dakujem za odpovede kto ma skúsenosť.

sasa1310
13. feb 2023

deň predtým rezervácia a do poznámky vždy uvádzam číslo letu

vlado818
13. feb 2023

Podla ceny izby. Ak je cena nizka tak zadate den vopred. Ak je ceny vysoka tak radsej to vyriesim na recepcii. Napr noc stoji 200€. Tak date vsimne recepcnemu a da vam izbu...

kitycat
13. feb 2023

@vlado818 toto funguje ak narazi na ostrielaneho nocneho recepcneho, ktory to vie vybavit aj u housekeepingu a denneho kolegu... Vsimne sem, vsimne tamm..🙄

@zeldia bookni den vopred s tym, ze check in je az nad ranom druheho dna a ranajky uz mas v cene. Pocitaj ale s tym, ze lietadlo moze meskat a ak ratame prilet o 1 rano +cas na batozinu + cesta zbletiska na hotel... No cca 4h rano

zobaka
13. feb 2023

na den predtym, lebo noc spada este do toho dna

bluka2
13. feb 2023

Den predtým a skontroluj, či majú 24hodinovu recepciu, lebo ja som raz takto narazila na hotel, čo nemal 😀 a to už neopakujem

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusyyy36
13. feb 2023

My ame si den predtým rezervovali, mali sme pristali na hotel o 4 ráno. Ale mali sme meskanie tak sme nestihli ďalšie lietadlo, museli sme prespat v inom meste a tu prvu noc v cielovej destinacii nám zrusili v pohode

zeldia
autor
13. feb 2023

@kitycat no to je jasne že prídem o pol tretej len mi nebolo jasne aký dátum mám dať.
Ide mi o to aby keď neprídem v stanovený den (nemam checking) aby mi rezerváciu nezrušili a nepredali izbu - viem napisem do poznámky oni aj väčšinou odpisujú a potvrdia že či je to ok.
Dakujem za všetky odpovede booknem teda den dopredu.

zeldia
autor
13. feb 2023

@bluka2 dosť dobrá poznámka o 24 hod recepcii. Dakujem !

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annm81
13. feb 2023

Priletíte o jednej, z letiska sa vymotáte pred druhou, čo chceš robiť do desiatej, jedenástej? Ak nemáš žiadne miesto, kde sa na tie hodiny uchýliť, tak samozrejme sa ubytuj v rovnaký deň. Hotely štandardne mávajú 24 hod. recepciu. Ak hľadáš nejaké ubytovanie na súkromí, hľadaj niečo, kde sa dá ubytovať aj takto v noci. Booking má dole v profile ubytovania rozpis, kedy je možný check-in. Mnohé tie súkromné apartmány dnes už fungujú tak, že majú nejakú schránku, kde si vyzdvihneš kľúče kedykoľvek, majiteľ ti dá inštrukcie/kód.

zeldia
autor
14. feb 2023

@annm81 chcela som vedieť ktory den zadať do požiadavky pri rezerváciu cez Booking🙂)) den dopredu a nahlásiť nech pripadne urobia checking bez nás a prideme v noci alebo datum reálneho príchodu ale aj tak dakujem.

annm81
14. feb 2023

@zeldia Ah, prepáč, asi som to zle pochopila. Myslíš, že prídete napr. 2. marca o 3:00 hod ráno? A či si rezervovať už 1., alebo až 2. marca?

Potom určite zadať 1. 3. Bude vám tak štandardne účtovaná aj noc 1./2. marca. Len ako už bolo povedané, je dôležité pozrieť sa, kde ti taký neskorý check-in umožnia a napísať do poznámky odhadovaný čas príchodu.

simkima
14. feb 2023

@zeldia rozhodne den vo pred

zeldia
autor
14. feb 2023

@annm81 áno áno, hotel ma aj early check in ale od 10am my chcem už mať ráno posteľ. Už mi to došlo že ja vlastne platím za noc plus ranajky ak chcem takže musím den vopred. Dakujem všetkým!