Ahojte
Chcem sa spytat lietadlo pristane v koncovej destinácii o 1 ráno ako mám urobiť rezerváciu cez Booking? Na den predtým a do poznámky recepcii uviesť nech nám urobia check in s tým že prideme na druhy den, alebo v daný den kedy reálne prideme a do poznámky uviesť že teda prideme okolo 2am a chceme izbu aj ranajky samozrejme zaplatíme “skorší checking”. Dakujem za odpovede kto ma skúsenosť.
Podla ceny izby. Ak je cena nizka tak zadate den vopred. Ak je ceny vysoka tak radsej to vyriesim na recepcii. Napr noc stoji 200€. Tak date vsimne recepcnemu a da vam izbu...
@vlado818 toto funguje ak narazi na ostrielaneho nocneho recepcneho, ktory to vie vybavit aj u housekeepingu a denneho kolegu... Vsimne sem, vsimne tamm..🙄
@zeldia bookni den vopred s tym, ze check in je az nad ranom druheho dna a ranajky uz mas v cene. Pocitaj ale s tym, ze lietadlo moze meskat a ak ratame prilet o 1 rano +cas na batozinu + cesta zbletiska na hotel... No cca 4h rano
na den predtym, lebo noc spada este do toho dna
Den predtým a skontroluj, či majú 24hodinovu recepciu, lebo ja som raz takto narazila na hotel, čo nemal 😀 a to už neopakujem
My ame si den predtým rezervovali, mali sme pristali na hotel o 4 ráno. Ale mali sme meskanie tak sme nestihli ďalšie lietadlo, museli sme prespat v inom meste a tu prvu noc v cielovej destinacii nám zrusili v pohode
@kitycat no to je jasne že prídem o pol tretej len mi nebolo jasne aký dátum mám dať.
Ide mi o to aby keď neprídem v stanovený den (nemam checking) aby mi rezerváciu nezrušili a nepredali izbu - viem napisem do poznámky oni aj väčšinou odpisujú a potvrdia že či je to ok.
Dakujem za všetky odpovede booknem teda den dopredu.
Priletíte o jednej, z letiska sa vymotáte pred druhou, čo chceš robiť do desiatej, jedenástej? Ak nemáš žiadne miesto, kde sa na tie hodiny uchýliť, tak samozrejme sa ubytuj v rovnaký deň. Hotely štandardne mávajú 24 hod. recepciu. Ak hľadáš nejaké ubytovanie na súkromí, hľadaj niečo, kde sa dá ubytovať aj takto v noci. Booking má dole v profile ubytovania rozpis, kedy je možný check-in. Mnohé tie súkromné apartmány dnes už fungujú tak, že majú nejakú schránku, kde si vyzdvihneš kľúče kedykoľvek, majiteľ ti dá inštrukcie/kód.
@zeldia Ah, prepáč, asi som to zle pochopila. Myslíš, že prídete napr. 2. marca o 3:00 hod ráno? A či si rezervovať už 1., alebo až 2. marca?
Potom určite zadať 1. 3. Bude vám tak štandardne účtovaná aj noc 1./2. marca. Len ako už bolo povedané, je dôležité pozrieť sa, kde ti taký neskorý check-in umožnia a napísať do poznámky odhadovaný čas príchodu.
deň predtým rezervácia a do poznámky vždy uvádzam číslo letu