4-ročné dieťa na dovolenku k moru so svokrovcami

30. jún 2023

Ahojte, pustili by ste na10dnovu dovolenku k moru vaše dieťa so svokrovcami? Bez rodičov.

nyusika
30. jún 2023

Záleží od toho, aký má vzťah so starými rodičmi.
Keď dobrý, určite áno.

liv1
30. jún 2023

Nie

patka06
30. jún 2023

Záleží na tom, či je na nich zvyknuté, chodieva k nim bez vás?
Ja by som svoje so svokrovcami pustila bez problémov

autor
30. jún 2023

Nikdy u nich ešte na noc nespal, vzťahy sú take…normálne…nic extra

autor
30. jún 2023

Neustále dieťa napomínajú, buzeruju…plus, svokor je narcista, čiže…

jankak055
30. jún 2023

Jednoznacne NIE

hope87
30. jún 2023

Na zaklade tvojich informacií, jednoznacne NIE.

zuzinka888
30. jún 2023

Ty poznas svoju dceru a svojich rodicov najlepsie. Ci je " samostatna" na svoj vek a vydrzi bez teba. A ci su tvoji rodicia fyzicky na tom tak, ze zvladnu jej energiu..... Ja by som npr. moju nladsiu pustila- 5r. je kludna nenarocna pohodacka, stacj jej vedierko a lopatka a je cely den klud. Starsis 7,5 neriadena strela, akcna vsade chce ist, vsdtko skusit- nema pud sebazachovy, nsrocma v jedle, byva jej zle ... tak ju nie.

viestta
30. jún 2023

S mojimi uplne bez problemov. Na prvej dovolenke bez nas bol este namal 3 roky. Ale ked sa pytas, tak asi mas s tym problem. Zariad sa ako to vy citite, nie podla toho co ti kto poradi

mikadooo
30. jún 2023

Najskôr by som skúsila prespávačku u nich doma na pár dní. Ak by bolo všetko ok, tak na ďalší rok pokojne aj more (ak bude dieťa chcieť). Hneď na prvú k moru by som sa asi bála.

milanemila
30. jún 2023

Ja nie, 10 dni mi pride vela a v pripade problemov je “more” daleko a neviem sadnut do auta a prist po dieta.
Zalezi ale podla toho ake je dieta, ci je zvyknute spat mimo domu, ci je zvyknute na starych rodicov atd. Najlepsie musis ty vediet, ci to zvladne.
Museli by sme ale mat s nimi perfektny vztah a 100% doveru, aby som svoje dieta s nimi pustila do zahranicia a mohla sa spolahnut, ze vsetko bude ok.

ivik4
30. jún 2023

Preco nie ? Nemusi mi dieta vysiet vecne na cecku
,nech si uzije dovolenku s dedkovcami. Ak by boli ok a je s nimi zvyknute,pohoda. Keby nieje, mozno by to bol pre nich dost problem na dovolenke 💁‍♀️

nikpa
30. jún 2023

V tomto vašom prípade nie. Určite nie. Ale ja ani v našom prípade vzhľadom na vek, mám 5 ročného a k moru, teda mimo SR by som ho s nikým ešte nepustila.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivik4
30. jún 2023

@elizabet173 necitala som zatial komenty

rebrambora
30. jún 2023

Jasne, ze ano.

jamimo
30. jún 2023

asi nie... faktory ktoré by zavážili :spôsob cestovania- CK delegát? na vlastnú päsť? (lietadlo, auto= kolóny, netrpezlivosť, horúčava, únava), jazykovú vybavenosť svokrovcov (v prípade potreby = úpal, hnačka, lekáreň, pokazené vozidlo...), spôsob "výchovy" zo strany svokrovcov, napr. nepravidelný pitný režim (len sladké vody), neodhadnutie horúčavy, pobytu na slnku....

diewcatqoo
30. jún 2023

Nie, nepustila. Ani s mojimi rodicmi by som ho nepustila. 4 rocne je este male na to, aby cestovalo tak daleko s niekym inym ako s rodicmi.

javiemneviem
30. jún 2023

Po tom čo si napísala, že vkuse dieťa buzeruju, napomínaju, tak nie. 10 dni je veľa. Možno by mal nové zážitky, ale boh vie akým móresom svojim by ho priucili. Ak by boli vzťahy pekne, dieťa zvyknuté, na týždeň by som to zvážila. 10 dni je veľa. Ale keď sú podľa toho čo píšeš akí sú, tak nie…

babulkomale
30. jún 2023

Neustále dieťa napomínajú, buzeruju…plus, svokor je narcista, čiže…

Preco si toto nenapisala hned? Kazdy ma inych svokrovcov a ine vztahy. Za tychto okolnosti si neviem predstavit matku co napise "ano jasne, nech ho len buzeruju a odbavuju sa tyzden na mojom dietati".
A ked tam navyse ani nespalo....

cookie29
30. jún 2023

no odpoved vseobecna, zalezi od vztahov, veku, povahy dietata, miesta urcenia a podobne... je nieco ine ist na dovolenku k moru do chorvatska ci do francuzska a nieco ine ist do Turecka ci egypta. Moj osobny nazor.
Ak je dieta na dedkovcov zvyknute, maju dobre vztahy, obcas tam prespava a teda nie je problem a stari rodicia maju energiu, tak by som zvazovala, aj ked 10 dni je vela.
Na druhej strane, podla toho co pises, by som ho tam v ziadnom pripade nepustila...

denkabemommy
30. jún 2023

Syn 5.5r, mamina ho chcela vziať na dovolenku. Povedala som, že nie. Má na to čas. Ešte v rámci SK okey (to aj bol), lebo všade sa dá prísť do pár hodín za nimi ale ďalej nie. Tak za 5 rokov o tom budem uvažovať ako o možnosti 😅

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Ak by som im plne nedoverovala, za mna urcite nie.

katkaba1
30. jún 2023

Nie. Ale záleží aké je dieťa temperamentné, koľko majú svokrovci rokov, atď.. Ja by som ale takéto malé dieťa s nikým okrem nás rodičov nepustila.

isabellaa
30. jún 2023

Nie

janinah
30. jún 2023

Nie,nechajte dedkovcov oddýchnuť,je to záväzok sa postarať.Ja vnukov mam a vzťah skvelý,ale verím,že toho sa nedozijem, aby mi niektorého pribalili do kufra.Keby však išli s rodičmi tak rada sa pridám aj občas postrazim,ale nonstop sa starať to isto nie.

autor
30. jún 2023

@elizabet173 nechcem a nikdy som nechcela, chcela som len názory iných, pretože moji svokrovci mi za toto nadávajú 🙂

sajmonka_1216
30. jún 2023

určite nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz