Tyčový vysávač 2v1 alebo 3v1

ceresna17
2. okt 2021

Ahojte, odporucte bezsnurovy tycovy vysavac, moze byt aj s mopom vhodný na tvrde podlahy k dvom malickym detom /to znamena ze pôjde aj 3 krát denne 🙂 ďakujem

lubinkag.
8. okt 2021

Dyson je vraj jeden z najlepsich. Mame ho auz asi 2-3 roky, prave vcera sme menili baterku v nom. Je fakt, ze povysava aj tesne pri stene, moj muz je s nim velmi spokojny. Mna z neho trochu boli ruka a nevyhovuje mi, ze ma tazisko hore, a tiez, ze s nim sice povysavam zasuvky, ale nie je taky spratny ako tie vysavace, ktore ma tazisko dole a su teda aj mensie. Keby bolo na mne, tak kupim iny.

ifava
13. okt 2021

Do akej sumy by si chcela? Skus pozriet SVC 8936TI od Sencoru, ten som objednavala z Planea bratovi a svagrinej do noveho domu. Nevedeli sme, co take im kupit a kedze novy dom a maju synceka, ktory akurat stvornozkuje, tak myslim, ze toto je taka vdacna vec 🙂

evinea
15. okt 2021

pre mna zaklad bol ten aby nebol tazky nejako moc, aby sa s nim dobre manipulovalo, predsa len s vysavacom u nas doma chodim len ja, tak aby mne vyhovoval to je zaklad 🙂

enoula
15. okt 2021

Mame 2v1, bosch flexxo, je super, bateria dlho drží, nehoci moc, dobre vysava, mensi vysavac je na rukovati, takze co nedosiahnem pri vysavani tou velkou spodnou kefou/hubicou, tak rovno vytiahnem ten maly vysavacik (napr bordel v sedacke 😃 ). Ideal na denny bordel. A raz za týždeň velky vysavac
https://www.datart.sk/vysavac-tycovy-bosch-flex...

evinea
15. okt 2021

@enoula nezda sa to ale na take rychle povysavanie to je uplna parada, najma aj ked oslavujeme, tak pri gauci, pod stolom kopa toho a takto len vezmem tycovy povysavam a mam klud, je to rychlo a ja nepridem o nervy 😀