Ahojte, odporucte bezsnurovy tycovy vysavac, moze byt aj s mopom vhodný na tvrde podlahy k dvom malickym detom /to znamena ze pôjde aj 3 krát denne 🙂 ďakujem
Do akej sumy by si chcela? Skus pozriet SVC 8936TI od Sencoru, ten som objednavala z Planea bratovi a svagrinej do noveho domu. Nevedeli sme, co take im kupit a kedze novy dom a maju synceka, ktory akurat stvornozkuje, tak myslim, ze toto je taka vdacna vec 🙂
pre mna zaklad bol ten aby nebol tazky nejako moc, aby sa s nim dobre manipulovalo, predsa len s vysavacom u nas doma chodim len ja, tak aby mne vyhovoval to je zaklad 🙂
Mame 2v1, bosch flexxo, je super, bateria dlho drží, nehoci moc, dobre vysava, mensi vysavac je na rukovati, takze co nedosiahnem pri vysavani tou velkou spodnou kefou/hubicou, tak rovno vytiahnem ten maly vysavacik (napr bordel v sedacke 😃 ). Ideal na denny bordel. A raz za týždeň velky vysavac
https://www.datart.sk/vysavac-tycovy-bosch-flex...
Dyson je vraj jeden z najlepsich. Mame ho auz asi 2-3 roky, prave vcera sme menili baterku v nom. Je fakt, ze povysava aj tesne pri stene, moj muz je s nim velmi spokojny. Mna z neho trochu boli ruka a nevyhovuje mi, ze ma tazisko hore, a tiez, ze s nim sice povysavam zasuvky, ale nie je taky spratny ako tie vysavace, ktore ma tazisko dole a su teda aj mensie. Keby bolo na mne, tak kupim iny.