Dobry den mala som tu ohladom toho už skupinu a chcem sa ešte opytat
vedela by som niekde kupit aspon vankuš alebo niečo podobne na tu stoličku aby bolo operadlo rovno a mohla som sa opriet? lebo ked sa opriem chrbtica nieje rovno kedže som aj nizka a hlavu mam este na operadle, a vydrzat sediet rovno neopreta na tejto stolicke tiež nieke vyhra, dalo by sa nejaky vankus alebo co by ste poradili? Nechcem hned prosit o novu stolicku kedze 2. cloveku co ma rovnaku zjavne nevadi…
Popripade ako by ste mi poradili sediet? Na celej stoličke opreta alebo sa sama vyrovnavat a sediet na polovici len, aby som si na to zvykla a sedela tak , chvem mat ten chrbat vystrety pekne a vydrzat tak
ktora je lepšia, popripade ako na nich sediet aby som po rokoch nemala chrbat uplne v ….?
Toto nie su kancelarske stolicky na pracu. Nieco taketo by ti mohlo pomoct na tej druhej,
https://www.4home.sk/4home-bedrovy-vankus-z-pam...
https://unizdrav.sk/tovar/3603/ortopedicky-vank...
@viestta na tej menšej? Tu velku tam sa viem oproet cela s hlavou, na tej mensej iba chrbat po lopatky asi
Tak vyskusaj aj tu vacsiu "vytunit" Ak si nizka, urcite potrebujes aj nieco pod zadok, aj nieco za chrbat
@viestta ved prave to, chcem kupit nejake podlozky a podobne , len neviem ake , operadlo vysoke pre mna a moc nahnute dozadu, takze aj na chrbat asi aj na hlavu- krk a pod zadok neviem, to by mozno nemuselo byt
@zanta3 a cena bola aka neviete prosim?
tieto stoličky su tu podla mna väčnosť, kolega ma taku čo je aj vytrhana už koža na nej, no nesťažuje sa a je tu roky, preto mi pride blbe im tu nieco menit naznacovat alebo sa stazovat ked som tu chvilu
Autorka, tebe je blbe chranit si svoje zdravie? Kolega je spokojny, ale ty mas pravo na vsetky pomocky, ktore ku praci potrebujes. Aj ergonomicka stolicka patri medzi pomocky, ktore potrebujes.
@viestta mne je blbe im take nieco pripominat , mozu si povedat ze mlada nova si tu kde urcovat nieco, a povedia si ze tomu druhemu to nevadi tak som asi teda fajnova.. Urcite sa im nechce investovat do stoliciek, setria kde sa da… Ja by som si ju aj kupila ale toto by mal naozaj zamestnavatel zabezpecit… no vieme aky su zamestnavatelia…
mame tu fitloptu, na tom by sa asi moc nedalo čo😂
par stoviek stala istotne, ale mozem zistit teda presnu sumu, nie som si ista 🙂 kazdopadne uz take kvalitnejsie predsalen nieco stoja.