Neviete nejaký olej do prania alebo sprej na prádlo čo pekne prevonia oblečenie??
@zuzanaokasova a to ako používaš? Vyperieš prádlo pracím práškom a potom zapneš práčku znova zvlášť s olejčekom? Či naraz?
Ako avivaz...
Olej sa používa len 5ml na 7kg prádla. Krásne je bielizeň mäkká a voňavá...
Presil kapsuly a lenor modry gulicky dava sa to do bubna .
@zuzanaokasova nemajú vzorky :( bojím sa objednať že mi nesadne vôňa :/
Majú celé sady vzoriek
https://www.vonavydomov.eu/zvyhodnene-sady
@zuzanaokasova ja sa k nim neviem dopracovať. Nevidím na stránke vzorky
@zuzanaokasova aha super ďakujem 🙂
Ja odporúčam puellu. Rozvonia to komplet cely byt 😊
@tina_tar mne puella poroti voňavý domov málo voňala zo sušičky. Mala som len vzorky. Myslím, ze aj dávkovanie je vyššie?
@tina_tar na puellu som čítala zlé hodnotenia.. Že krásne voňajú ale sú veľmi agresívne, veľa báb písalo že jedna kvapka im rozožrala nápisy na práčke a nábytky :/ inak už som to mala v košíku ale radšej som kvôli tomuto objednávku zrušila
@elizabet173 áno presne v tej téme som to čítala 🤔
Rovnako agresívne ako puella sú aj ostatné🙂 ja som písala do recenzii tu tiež, mne sa vyliala tieto vzorky z voňavý domov a rozleptalo mi to kryt na práčke:D ale vnútri práčky to podľa mňa nič nerobí... v kľude používam. Aj niektore esenciálne oleje sú leptave, proste je to chémia, netreba čakať ze tieto oleje niektoré nebudú
@simca06022011 ale zas keď to je také agresívne na tvrdý materiál tak čo to potom robí s pokožkou 🙄
Na pokožku si to nelejes. Logicky. Véd dáš pár ml do práčky, ra si to zriedi úplne a vyplácha
no to aj oleje vonavy domov pekne rozožerie. Mne parapetu
a PUELLA baby?
@zuzanaokasova a moze sa to pouzivat aj ked ide ptm pradlo do susicky?vydrzi vona?
Inak aj avivaz, cif, a kopa drogérie inej rozozerie/ poskodi rôzne povrchy... proste to nikde nemá ostat len tak, na použitie sa to riedi, oplachuje a pod. Dokonca vôňa do zásuvky mne rozozrala parkety, už neviem kto to tam strčil naopak a vytieklo nám to. Čiže moze sa stať s čímkoľvek🙂
Inak na prekonanie ak sa tohto obavas je kopa vonavej avivaze, práškov, guliciek, do skríň sa dajú kúpiť vrecka, spreje, parfumovane vody, vonné karty ( ja som kedysi kupovala z ČR, svetbytovychvuni.cz alebo tak nejak sa volali...
@zuzanaokasova vieš čo neviem aké je dávkovanie u voňavý domov, puelly dávam 5ml na 8kg prádla, aj keď píše že sa má dávať 5ml na 4lg prádla. Aj v tejto mierke je to dosť intenzívne, vonia z toho celý byt a keď som dala viac tak som sa tej vône nemohla zbavit, bolo to až príliš. A tiež susim len v sušicke.
@autorka neviem, mne nic nerozozralo, tiež sa mi už podarilo frknut na ruku, na oblečenie, kdekoľvek. Nevravím že sa to nikomu nestalo, ale ja veru takú skúsenosť nemám a ani nepoznám osobne nikoho komu sa to stalo...
@nenne9 áno
@tina_tar ti odfotim zajtra ;) rukám to nič neurobí, farbu a prackový plast vonkajší to rado nemá;) treba dávať pozor, ale zase neprestanem to používať kvôli tomu.
Inak napr dávkovanie, mam z von.dom. a niektoré vône cítiť, iné nie, jednoznačne ale 5ml je minimum na práčky, skôr dávam viac. Ale boli vo vzorkách aj také vône kt cítiť strašne, aj po týždňoch a dávkovaní 5ml / 8kg. Treba si to vyskúšať asi 🙂
@tina_tar aj ja tak dávam 5ml ma 7kg. A ktorú vôňu používas? Ja som skúšala vzorky modrú, červenú a ružovú. Zo sušičky to bolo menej voňavé ako z voňavý domov
@simca06022011 ďakujem, ja nepíšem že tomu neverím, len že nemám osobnú skúsenosť s tým žeby mi to niečo poškodilo 🙂 nemusíš nic fotit, nemyslím žeby si si vymýšľala, prečo by si to robila 😁
@zuzanaokasova zatiaľ som stále mala len zeleny(double Y), ta vôňa sa mi osvedčila a zatiaľ ma neomrzela 😁
No možno preferujeme každý aj inú intenzitu vône, ja keď som skúsila dať prvý krát cca 8ml na 8kg prádla a následne som si obliekla čisto vysušené tričko, tak som sa nevedela dočkať kedy prídem domov a vyzleciem ho, bol to brutal na môj vkus, normálne som nevedela fungovať 😁 ale voňavý domov mám tiež v pláne vyskúšať, počula som dobre ohlasy 😊
@tina_tar určite s rozumom. Ja som záclony prala, nech vonia a dva dni sa v dome nedalo fungovať...az hlava bolela a zle sa dýchalo 🙈 určite vyskúšaj najprv vzorky 😉
@domka222 to poznám... vzorku treba zo začiatku skúsiť rozdeliť na 2 prania
Véd ale tie vzorky sú 10ml, čiže sú na dve prania, nie?
Voňavé oleje do prania Voňavý domov. Odporúčam Luna