Prevoňanie oblečenia

20. dec 2022

Neviete nejaký olej do prania alebo sprej na prádlo čo pekne prevonia oblečenie??

zuzanaokasova
20. dec 2022

Voňavé oleje do prania Voňavý domov. Odporúčam Luna

autor
20. dec 2022

@zuzanaokasova a to ako používaš? Vyperieš prádlo pracím práškom a potom zapneš práčku znova zvlášť s olejčekom? Či naraz?

zuzanaokasova
20. dec 2022

Ako avivaz...
Olej sa používa len 5ml na 7kg prádla. Krásne je bielizeň mäkká a voňavá...

martinkamartinko1
20. dec 2022

Presil kapsuly a lenor modry gulicky dava sa to do bubna .

autor
20. dec 2022

@zuzanaokasova nemajú vzorky :( bojím sa objednať že mi nesadne vôňa :/

zuzanaokasova
20. dec 2022
autor
20. dec 2022

@zuzanaokasova ja sa k nim neviem dopracovať. Nevidím na stránke vzorky

autor
20. dec 2022

@zuzanaokasova aha super ďakujem 🙂

zuzanaokasova
20. dec 2022

Za málo...odporúčam túto sadu

tina_tar
20. dec 2022

Ja odporúčam puellu. Rozvonia to komplet cely byt 😊

zuzanaokasova
20. dec 2022

@tina_tar mne puella poroti voňavý domov málo voňala zo sušičky. Mala som len vzorky. Myslím, ze aj dávkovanie je vyššie?

autor
20. dec 2022

@tina_tar na puellu som čítala zlé hodnotenia.. Že krásne voňajú ale sú veľmi agresívne, veľa báb písalo že jedna kvapka im rozožrala nápisy na práčke a nábytky :/ inak už som to mala v košíku ale radšej som kvôli tomuto objednávku zrušila

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. dec 2022

@elizabet173 áno presne v tej téme som to čítala 🤔

simca06022011
20. dec 2022

Rovnako agresívne ako puella sú aj ostatné🙂 ja som písala do recenzii tu tiež, mne sa vyliala tieto vzorky z voňavý domov a rozleptalo mi to kryt na práčke:D ale vnútri práčky to podľa mňa nič nerobí... v kľude používam. Aj niektore esenciálne oleje sú leptave, proste je to chémia, netreba čakať ze tieto oleje niektoré nebudú

autor
20. dec 2022

@simca06022011 ale zas keď to je také agresívne na tvrdý materiál tak čo to potom robí s pokožkou 🙄

simca06022011
20. dec 2022

Na pokožku si to nelejes. Logicky. Véd dáš pár ml do práčky, ra si to zriedi úplne a vyplácha

hlubik
20. dec 2022

no to aj oleje vonavy domov pekne rozožerie. Mne parapetu

dzt
20. dec 2022

a PUELLA baby?

nenne9
20. dec 2022

@zuzanaokasova a moze sa to pouzivat aj ked ide ptm pradlo do susicky?vydrzi vona?

simca06022011
20. dec 2022

Inak aj avivaz, cif, a kopa drogérie inej rozozerie/ poskodi rôzne povrchy... proste to nikde nemá ostat len tak, na použitie sa to riedi, oplachuje a pod. Dokonca vôňa do zásuvky mne rozozrala parkety, už neviem kto to tam strčil naopak a vytieklo nám to. Čiže moze sa stať s čímkoľvek🙂
Inak na prekonanie ak sa tohto obavas je kopa vonavej avivaze, práškov, guliciek, do skríň sa dajú kúpiť vrecka, spreje, parfumovane vody, vonné karty ( ja som kedysi kupovala z ČR, svetbytovychvuni.cz alebo tak nejak sa volali...

tina_tar
20. dec 2022

@zuzanaokasova vieš čo neviem aké je dávkovanie u voňavý domov, puelly dávam 5ml na 8kg prádla, aj keď píše že sa má dávať 5ml na 4lg prádla. Aj v tejto mierke je to dosť intenzívne, vonia z toho celý byt a keď som dala viac tak som sa tej vône nemohla zbavit, bolo to až príliš. A tiež susim len v sušicke.
@autorka neviem, mne nic nerozozralo, tiež sa mi už podarilo frknut na ruku, na oblečenie, kdekoľvek. Nevravím že sa to nikomu nestalo, ale ja veru takú skúsenosť nemám a ani nepoznám osobne nikoho komu sa to stalo...

zuzanaokasova
20. dec 2022

@nenne9 áno

simca06022011
20. dec 2022

@tina_tar ti odfotim zajtra ;) rukám to nič neurobí, farbu a prackový plast vonkajší to rado nemá;) treba dávať pozor, ale zase neprestanem to používať kvôli tomu.
Inak napr dávkovanie, mam z von.dom. a niektoré vône cítiť, iné nie, jednoznačne ale 5ml je minimum na práčky, skôr dávam viac. Ale boli vo vzorkách aj také vône kt cítiť strašne, aj po týždňoch a dávkovaní 5ml / 8kg. Treba si to vyskúšať asi 🙂

zuzanaokasova
20. dec 2022

@tina_tar aj ja tak dávam 5ml ma 7kg. A ktorú vôňu používas? Ja som skúšala vzorky modrú, červenú a ružovú. Zo sušičky to bolo menej voňavé ako z voňavý domov

tina_tar
20. dec 2022

@simca06022011 ďakujem, ja nepíšem že tomu neverím, len že nemám osobnú skúsenosť s tým žeby mi to niečo poškodilo 🙂 nemusíš nic fotit, nemyslím žeby si si vymýšľala, prečo by si to robila 😁

@zuzanaokasova zatiaľ som stále mala len zeleny(double Y), ta vôňa sa mi osvedčila a zatiaľ ma neomrzela 😁
No možno preferujeme každý aj inú intenzitu vône, ja keď som skúsila dať prvý krát cca 8ml na 8kg prádla a následne som si obliekla čisto vysušené tričko, tak som sa nevedela dočkať kedy prídem domov a vyzleciem ho, bol to brutal na môj vkus, normálne som nevedela fungovať 😁 ale voňavý domov mám tiež v pláne vyskúšať, počula som dobre ohlasy 😊

zuzanaokasova
20. dec 2022

@tina_tar určite s rozumom. Ja som záclony prala, nech vonia a dva dni sa v dome nedalo fungovať...az hlava bolela a zle sa dýchalo 🙈 určite vyskúšaj najprv vzorky 😉

domka222
20. dec 2022

@tina_tar ja som musela vyzliecť pyžamo, čo sa v tom nedalo spať, tak to voňalo. A to som dala 5ml/8kg. Mám ešte kopu vzoriek, ale bojím sa, že budem musieť zase po opraní čisté prať znova bez, aby sa v tom dalo existovať 😃

zuzanaokasova
20. dec 2022

@domka222 to poznám... vzorku treba zo začiatku skúsiť rozdeliť na 2 prania

simca06022011
20. dec 2022

Véd ale tie vzorky sú 10ml, čiže sú na dve prania, nie?