Ahojte,
Budem rada, ak mi poradíte nejaké pohodlné kreslo do obývačky, ktoré niečo aj vydrží (myslim tým, že sa vám doňho nevysedela rýchlo priehlbina, nerozhegali sa nohy, opierky a pod, lebo už som všeličo čítala v recenziách). Najlepšie, ak by nebolo z Ikey - nič proti, len už odtiaľ máme v byte nejaké kusy nábytku a nechcem, aby to u nás vyzeralo ako z ikea katalógu alebo tie ich showroomy v predajni 😀 máme čiernu sedačku, drevenú podlahu, čiže neutrálny zaklad, zvážim teda (takmer) hocijakú farbu. Najlepšie, ak by malo vyššiu opierku na chrbát a bolo pohodlné na dlhšie čítanie alebo aj na dlhšie sedenie pred play station 🙄 a čalúnenie látkové, nie kožené. Ďakujem! 🙂
@slovenka753 ahoj môžem poprosiť link na to kreslo? Dakujem
Ahoj no ja ta nepotesim, ale pohodlnejsie, s vysokou opierkou sko to z ikei co nechces najdes velmi tazko az vobec 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️.
Ja ked som otehotnela chcela som kreslo do izby, pochodila som hadam vsetky nabytky co existuju, sedala v x kreslach co sa snazili tomu priblizit ale boli bud tvrde, plytke, mizerne opierky, nepohodlny sklo, nizke… takze mam to z ikei, sedim na nom x hodin denne uz rok 😀🥲🤷🏼♀️
Mam kreslo STRANDMON, uz ich robia v roznych farbach materialoch, uz su aj kozene, dokonca maju aj potahy na nich uz… 😀
Úprimne ikea kreslo POÄNG je najpohodlnejšia časť nábytku co doma máme 😄. Ak chceš niečo originálne skus sa pozrieť po bazároch a staršie pohodlné veci dat precalunit. Takto som si za facku získala krásny drevený kuchynský set.