Poraďte pohodlné kreslo

5. jan 2023

Ahojte,
Budem rada, ak mi poradíte nejaké pohodlné kreslo do obývačky, ktoré niečo aj vydrží (myslim tým, že sa vám doňho nevysedela rýchlo priehlbina, nerozhegali sa nohy, opierky a pod, lebo už som všeličo čítala v recenziách). Najlepšie, ak by nebolo z Ikey - nič proti, len už odtiaľ máme v byte nejaké kusy nábytku a nechcem, aby to u nás vyzeralo ako z ikea katalógu alebo tie ich showroomy v predajni 😀 máme čiernu sedačku, drevenú podlahu, čiže neutrálny zaklad, zvážim teda (takmer) hocijakú farbu. Najlepšie, ak by malo vyššiu opierku na chrbát a bolo pohodlné na dlhšie čítanie alebo aj na dlhšie sedenie pred play station 🙄 a čalúnenie látkové, nie kožené. Ďakujem! 🙂

slovenka753
5. jan 2023

Úprimne ikea kreslo POÄNG je najpohodlnejšia časť nábytku co doma máme 😄. Ak chceš niečo originálne skus sa pozrieť po bazároch a staršie pohodlné veci dat precalunit. Takto som si za facku získala krásny drevený kuchynský set.

slavomira236
5. jan 2023

@slovenka753 ahoj môžem poprosiť link na to kreslo? Dakujem

anne_mary2
6. jan 2023

Ahoj no ja ta nepotesim, ale pohodlnejsie, s vysokou opierkou sko to z ikei co nechces najdes velmi tazko az vobec 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️.
Ja ked som otehotnela chcela som kreslo do izby, pochodila som hadam vsetky nabytky co existuju, sedala v x kreslach co sa snazili tomu priblizit ale boli bud tvrde, plytke, mizerne opierky, nepohodlny sklo, nizke… takze mam to z ikei, sedim na nom x hodin denne uz rok 😀🥲🤷🏼‍♀️
Mam kreslo STRANDMON, uz ich robia v roznych farbach materialoch, uz su aj kozene, dokonca maju aj potahy na nich uz… 😀