Prosím vás, nemáte s týmto niekto skúsenosť? Oplatí sa? Potrebujem to len na ochladenie izby v horúčavách. Alebo poraďte niečo za bnie veľký peniaz 😜. Ďakujem
tiez to riesime v izbe kam nedosiahne klima a syn tam ma aj cez 30st. rozmyslali sme nad vsetkym moznym, toto je len komercny tah, urcite to nevychladi izbu max tak velkost kupelky aj to neviem neviem. mobilnu sme zamietli nakolko samotna klima vydava teplo + otvorene okno = ziadne ochladenie , zbytocne vyhodene peniaze takze uvazujeme nad prerobenim klimatizacie ☹
viac ti urobí misa ladu v izbe alebo na sušiak dat zmrazenú plachtu, cez den neotvart okna, na noc ano, teraz sú noci chladnejšie tak je to super, len si treba proste zvyknut že cez sa nevetrá nostop
Vies o tom, ze sa do neho sypu kocky ladu, ktore sa rozpustia. Skus hadat, o kolko stupnov ochladi povedzme 50 m kubickych 30°vzduchu (co je asi objem vzduchu v beznej izbe) 10 ladovych kociek? A je jedno ci ich nechas roztopit na tanieri alebo cez nich ventilator pozenie teply vzduch
Toto ani nekupuj, mám jednu a môžem ti hneď poslať ako účinok fakt nulový. Radšej si zaobstaraj mobilnú klímu kde sa dava ten materiál na okno to ti pekne ochladí, tiež sa ju chystám na budúci rok obj
@kacena4 no máme jedného klienta kt ma mobilnú klímu, tú látku na okne vývod a sama som bola prekvapená ako dobre ochladlo v tej miestnosti. Bola som u neho v kuchyni a tam total teplo.
@kacena4 ja mám stropný ventilátor, je tichý a môžem ho mať zapnutý celú noc
Fun fact z hodiny fyziky: nevieme vyrobit chlad, ale vieme odviest teplo niekam inam. Kam? 🙂
@miska281 Nemám s týmto skúsenosť, no čo je pre teba malý peniaz. My máme doma klímu zo steny, no sú aj mobilné za dobrý peniaz