Ahojte premýšľam že by som si kúpila Dyson chcem len recenziu či áno alebo nie lebo zatiaľ vidím len "influencerov" 😃 ho odporúčať ale ja chcem normálneho človeka ktorý ho má doma či sa za tie peniaze oplatí alebo nie a ľudia ho kupujú len že je teraz veľký bum 😊
Áno mám a som s nim veľmi spokojná.
@oslo1 Mne sa napríklad na tvojom miele nepáči ze je dosť hrubý, s dysonom úplne super povysavam aj pod gaučom a celu trubicu pod gauč strcim. A nemôžeš porovnavat dyson z pred 10 rokov a terajšie vysávače
@13uzivatelka11 prosím ta, povysava aj drobné kamienky? Mám už treti vysavac za 7 rokov a so žiadnym nie som spokojná .
@kleopatra114 zatiaľ povysaval všetko. Ja som.mala problém povysavat s klasickým vysávačom piesok pre mačky, všetok sa mi zo starej ety vysypal ale dyson zatiaľ bez problémov a to nepoužívam často ani ten maximálny výkon.
@13uzivatelka11 ja mám tycovy philips , mám chut ho vyplesknut z okna aj spolu s vyrobcom. Povysava len prach a vlásy , ostatne buď nenasaje alebo nasaje a keď vysavac vypnem , tak to z trubice povypadava všetko naspäť na zem . Som rozhodnutá pre dyson , snáď to nebude krok vedľa 🫣
Áno to sa mi presne stalo s tou etou a tiež nebola . lacná na to ze to nebolo bohviečo.. Už aj muž bol skeptický voči tycovym vysávačom a moc to nechcel, ale nejako ma presvedčili tie recenzie keď si ho toľko ľudí chválilo a som spokojná. Ale aj Samsung je dobrý aj ten miele nevyzerá zle, len mne sa na dyson paci aj to ze je taky tenší ze sa s ním fakt dostanem aj pod gauč a super sa tam povysava. Len škoda že príslušenstvo je drahšie, chcela by som ešte nadstavec na gauč 😀
Ja som tiez chcela dyson. Pozicala mi ho kolegyna domov na skusku. Mame dom 150m2. Zdal sa mi dost tazky, aj mi dost dlho s nim trvalo, kym som povysavala dom. Ale teda vysava super, to nemozem povedat. Ale nakoniec teda sme nekupili. A hladam stale iny 😀
@kleopatra114 sranda, u mna uplne opacne. Mam dyson a robi prese toto, ze po vypnuti vypadava z trubice vsetko na zem a ani nepovysava tak dobre. Pred 2 tyzdnami som kupila klasicky vysavac philips a to je trhac parkiet🤣.
Ja by som dyson uz druhy krat nekupila.
@watermelon aký máš model?
@simonka_vi mam V15 , podľa mňa skvelý vysávač. Dobre sa s ním manipuluje, povysava všetko a hlavne vytiahlo také vlásy z koberca že koniec. Bezne si ho aj deti vytiahnu a rýchlo povysavaju. Odporúčam
@13uzivatelka11 V8.
@watermelon tak v8 ma saci vykon 115aw, čo ma väčšina vysávačov iných značiek a v15 ma 240aw. Ale chápem ze za tu cenu by som bola tiež sklamaná na tvojom mieste
@luciad7
@13uzivatelka11 dievcata prosim vas, V15 musite drzat tlacidlo, aby vysaval? Co som citala recenzie tak bez drzania ho ma len najnovsi model gen5
@1zuzka1 ano musíš, tiež ma to najprv odradzalo, ale vôbec mi to nevadí, asi som to nepostrehla ze by to mal byt dáky rozdiel 😀
Mala som podobny tycovy Dyson cez 10 rokov. Bol dobry, ale naozaj len dobry,
teraz som isla Do Miele a ten je fakt ze super.
Mam tento:
https://www.miele.co.uk/product/11819180/cordle...