Aké práčku so sušičkou odporúčate? Cenu chceme do 550 max. aj sme našli rôzne značky za také cenu, ale nevieme, ktorá značka lepšia. Mňa zaujala LG, ale manžel že aj Beko značka či nie je dobrá, Elektrolux, Samsung. Poradte ďakujem.
@simonecka008 kazde zvlast nemozme, nemame to kam dat, keby sme aj dali na susicku pracku neotvorime okno, a po dalsie zvlast pracku a zvlast susicku kupovat nato by sme ani nemali
@uzanka16 tak to pockaj, radsej si kup pracku (ak ju potrebujes) a neskor susicku. ak pracku mas v pohode, tak si len kup susicku. susicku mozes mat aj v spalni, kuchyni, na chodbe, hocikde. potrebujes len zasuvku na nu...
@guiseppinka potrebujem i to i to, preto chceme pracku so susicku,mame vsade malo miesta a to dlhe susenie pradla aj 2 dni dnu je uz hrozne.
proste chceme pracku so susickou a chcem vediet ktora znacka naj.Uz sa nechcem zaoberat tym ze kupte pracku alebo susicku,chceme 2v1.
Presne tak susicku mozes vopchat aj do chodby do skrini vela ludii tak ma len treba zasuvku ... poslem Vam foto do spravy ako mam ja susicku a pracku. Tiez som nebola spokojna s tym ako to vyzera ale v malom byte to inak neslo .. kedze mame male dieta nemala som mat kde susiasky na pradlo ... a hlavne koli tomu ze u nas ide pracka nonstop
V obchode nam hned neodporucali kupovat spolu pracku so susicku... ani mi sme na to nemali kes ... kupili sme na splatky .. na pracku sme si dali dlhsiu zaruku priplatili sme si kedze ta ide skoro stale ..🙂
@simonecka008 keby ste videli kolko mame v domacnosti miesta inaksie by ste tvrdili, malinka chodbicka kde sa susicka neda dat, spalen uz je moc preplnena a mame tam 3 skrine velke, manzelsku postel, 2 poschodovu postel pre deti a bilinku miesta aby si mohli nbiekde sadnut a pohrat sa po zemi, kuchyna tam nemame ani stol so stolickami lebo sa nezmesti,v obzvacke mame gauc, stol so stolickami, je to tak vsetko na tesno ze sme vianocny stromcek museli mat na takej komode, lebo nemal byt kde, takze ak uz taketo vysvetlenie nepomoze preco nemozme mat zvlast susicku tak je to smutne., Poslednykrat pisem ze chceme 2v1.
My sme mali na byte 2v1 od Electroluxu a bola super 👌🏻 Hoci je jasne, ze kazde zvlast je ovela lepsie. Tak to mame teraz a oboje Siemens. Ale chapem vas, ze z hladiska priestoru riesite 2v1. Za mna urcite radsej 2v1 ako mat susicku natrepanu niekde v chodbe, ci v kuchyni a nebodaj v nejakej izbe 🙈 Takze za mna ked 2v1, tak Electrolux a my sme ju mali aj celkom uzku prave kvoli mini priestoru (uzsiu ako obvykle byvaju)
Máme lg a je super, viem že oddelene by to bolo ešte lepšie no nemáme tu miesto na dve rarohy 😅.
Mam zatiaľ len práčku.Na sušičku som sa zatiaľ neodhodlala.
Bývali sme v byte ,kde bolo veľa miesta ,tak ma to neobmedzovalo v sušeniTeraz bývame dočasne v nájme ale keutime sa okolo chalupy,stavby a do nového pôjde sušička-alr zvlášť.Nijdy by som nekúpila práčku so sušičkou .
Ak nie je možnosť, miesto,tak vždy sa snažila zariadiť sušiť prádlo niekde na vonku,vymrznut.....inak by som to nesilila ....
Kedysi som aj niekde čítala,že práčky so sušičkou nemajú nejaký filter a prádlo je znehodnotené dokonca aj veľká kazivosť....
@katkaos konecne normalna rada, dakujem Vam. aj teraz co nam uz kolabuje pracka mame tu uzucku lebo ta vacsia nevosla.
@lenuska1907
@uzanka16 my mame obrovský dom a aj tak sme kúpili pracku so sušičkou Samsung ..pravda, moc nevyužívam ..často vesiam na balkón, alebo inej miestnosti. Keď som prala periny, tak hneď dala susit..ALe, vždy som musela prádlo triediť , keď sa dopralo, keďže vysusi len určite množstvo. Ja som mala často vlhké prádlo a to sa sušili až 4 hodiny. Čo poznám, majú všetci oddelene a úplne si chvália. Doteraz netuším, kvôli čomu sme kúpili 2v1🙈 inak vacsinou tam davam detskr veci, ktore ‘rychlo’ potrebujem ususit..inak u nas moc nevyuzita.Ale na zaciatku ked sme ju kupili, sme ju pouzivali casto.
Tak dufam ze kupite dobre. A ked chces radu tak chod do obchodu a pytaj sa tam. Tam ti poradia najlepsie...
@laurikagab tiez poznam znamu ktora susila v pracke takyo dlho a ani jej to nevysusilo ... ja som si dala pracku so susickou zvlast... a som max spokojna. 🙂
@simonecka008 už sme boli ponúkali len tie najdrahšie co mali a v podstate mali strašne malo na výber.
Skuste testy najlepsie pracky so susickou pozriet na googli pripadne recenzie ... podla toho si vyberte par typov ... a pokukajte v obchodoch ... a objednajte z netu tam vzdy lacnejsie kupite ako v obchodne
.. a inak planeo elektro ma dobry vyber 🙂
@uzanka16 ja mam kombinovanu Bosch. Je to kompromis, samozrejme, ale mne staci, som spokojna.
Vyuzivam ju len v zime. Pradlo po oprati triedim, vela veci do susicky nedavam a ani by som nedala, keby som mohla. Treba si uvedomit, ze vysusi len polovicnu napln pracky, co moze vadit. Pri obleceni mi to nevadi, ale ked periem postelne pradlo ci uteraky, dala by som to vysusit cele, ale musim odobrat. Ale ako vravim, u nas sa susicka pouziva len v zime, inak susim vonku, je to ekologickejsie. Ak budes kupovat kombinovanu, urcite vol kondenzacnu, lebo niektore maju mega spotrebu vody.
A este - susi velmi dobre. Programy ma 3 - na uteraky a pod. 2.20 min, na oblecko 1.50 a refresh 50min. A da sa nastavit aj samostatne minut kolko chces.
@simsalabim v lete mame kde sušiť pekne vo dvore len zima je najhoršia. A u nás máme rýchlo špinavé prádlo, tu by šla pracka nonstop ale čakáme aj 2 dní niekedy kým to uschne tak mslo perieme a prádlo sa kopi a kopi.
@uzanka16 ja mma oracki so susickou iz druhy rok a nedala by som si ju vziat ani za milion. Zvykli sme si na seba ak na system. Nemenila by som. No mam najvyssiu radu bosch za 890eur,tu by som urcite nesetrila. Pozri spotrebu vody na LG - sialene. Ona totiz vodou chladi bubon a zozerie extra vela vody.
@veronicka88 super info o tej LG, dobre pomohlo
@uzanka16 aj moja stala okolo 800€, uz si nepamatam. Rozhodne nechod do lacnej varianty a sleduj parametre a spotrebu!
Z hluposti niektorych zien je na zaplakanie. Este kolko krat ma chuda pisat,preco nemoze mat zvlast susicku a pracku a vy si dalej idete svoje ako to bude lutovat. Zenske nemozne. Okrem vyberu znacky si pozri hlavne parametre spotreby vody a elektriny. Znacka je v podstate jedno. Vsetky spotrebice su dnes vyrabane len na par rokov. Tiez zvazujem 2v1 kvoli obmedzenenu priestoru a hlavne na susenie uterakov a obliecok v zimnom obdobi a takych veci,ktore dlhsie schnu. Zatual sme sa nerozhodli,lebo maju dost velku spotrebu a hlavne lg a samsung tusim.
Ešte len som videla nadpis diskusie a presne som vedela, čo tu zas budú daktore riešiť 😀😀😀 keď vám 86x napíše, že NEMÔŽE mať zvlášť, tak bud poradim, alebo nemudrujem. Proste kto nemá priestorový problém, nepochopí 😁
@nanka1986 preto ja napr. Vacsinou napisem a dalej nediskutujem. Lebo vacsinou som ako zena co pise nazor z toho vysla ako krava... Hlavne ze uz ju mam skoro dva roky :D
@uzanka16 ahoj, moji rodicia si kupili teraz (asi dva mesiace dozadu) presne LG 2v1. Proste ak nechceli preskakovat susicku v chodbe alebo ju mat ako nocny stolik, tak sa inak nedalo. Su velmi spokojni. Susiaky su odburane, v byte sa znizila prasnost a aj vlhkost. Mamina je velmi spokojna a to mala dobru a drahu pracku. Toto stalo tusim 700€ co kupili. Myslim si, ze rozdiel bude maximalne v pocte programov, co je mne osobne jedno, lebo sa aj tak pouziva najcastejsie jeden, dva a ostatne len vynimocne. Ja mam stale na pracke kopec takych, ktore som este nepouzila. Ja mam susicku zvlast ale plne chapem, ze mas priestorove obmedzenie...urcite je lepsie 2v1 ako nic.
Urcite nie pracka so susickou spolu. Kazde zvlast.