Aké používate pracie prášky?
@ejanjelik tekutý ci prach?
Prach, gély nemám rada.
Tekuté gély z Rakúska
...poskúšala som kadečo, no u mna je topka Bonux prach....
Fofmil gél z Lidla
Formil Color Gel, prípadne Persil Gél, z práškov mi vyhovuje Savo
Persil a perwoll gély. Z práškov denkmit (na monterky chlapovi)
Tekuty gel Persil, aj ked ma teraz presvedcili vyskusat aj gely z DMky tak uvidime 🤔
Ja striedam.Ale najradšej mám prášok Bonux.
Ja akýkoľvek, ktorý prvý vidím, keď nám doma dôjde 😁😁 je jedno či tekutý alebo bežný prášok. Základ je pre mňa aviváž, musí to voňať 😁
Barsco co je v akcii ked sa doma minie😆
Ariel - kapsule alebo prach
@petronellla87 presne 👍🤣, ale Savo gél je super
Ariel kapsule
Používam len prášky - ariel a persil na farebné prádlo si nechávam doniesť z Nemecka, na bielu bielizeň používam DenkMit z DM. Gély neznášam aj pre ich silnú arómu - nadrapuje ma z nich
@princeznaaa12345 ten sme tusim este nemali asi nebol v akcii ked som potrebovala 😆
Savo prášok
@777januska777 Prosím, tento Savo prášok je iba na biele prádlo? Ešte som ho nepoužila...ďakujem
@sunyrose ja používam na biele aj na farebné, ten zelený.
@777januska777 Ďakujem pekne.
Ja z dmky, takú nejakú ich značku. Denkmit sa to volá.
podla toho co periem. Ak periem spodne pradlo, ponozky a uteraky, tak pouzivam Neutral + dezinfekciu na pradlo. Ak periem tricka, svetre a nohavice, tak pouzivam bud Formil z lidla alebo Perwoll + avivaz a perlicky. Ak mam nieco spinave napr. flaky su tam, tak pouzijem vanish gel, ktory natriem na skrvnu, vanish prasok do pracky, Persil deep clean a kapsula.
Savo gél
Tide tekuty bez vone nemam rada tu zbytocnu chemiu ani to dobre nevoni. Od toho je parfem ked chcem aby handre vonali. Na skvrny Oxy ( tajomstvo je nikdy ich nenechat zaschnut treba namocit a asap oprat)
ja nepouzivam nic z drogerie, iba 100% prirodne platky.Chceli sme sa vyvarovat v buducnosti roznym ochoreniam, ved to nosime denne, tak som zvolila tuto cestu a super.Pradlo je makke a ciste.
Persil