Ahojte, mam zlateho retrievera pol rocne steniatko. Je to nas milacik, chodi vsade s nami v aute aj vnutri ju mame. Avsak obcas velmi zapacha a musim ju sprchovat so samponom, lebo ak tak neurobim, je ju citit v dome a pustam ju aj na sedacku. Doteraz som nenasla sampon, po ktorom by pekne vonala ani ktory by poriadne penil...
Mate niekto skusenost so znackou psej kozmetiky ktora je super? Dakujem 🙂
@weronka31 Ked chces aby ti pes vonal, su na to vo zverinexoch take deo spreje na srt, parfumy a kondicionery v spreji. My sme mali taky kondicioner, opytaj sa v Superzoo alebo Pet centre, tam ti poradia konkretny produkt aj na konkretny druh srsti. Znacka napr. Animology, Pethead,Tropiclean a pod.
KW. Ale viete o tom, že časté sprchovanie psa šampónom mu môže ublížiť? Vo všeobecnosti sa neodporúča kúpať psa mladšieho ako jeden rok. Samozrejme, ak s ním nejdete na výstavu. Pes potrebuje mať svoj pach, nie pach parfému. To mu radšej zabráňte chodiť na sedačku.
Kupujem značku šampónov KW, sú skvelé.
@weronka31 niektore psy jednoducho maju taky typicky zapach. Mame psa mama zlaty retrevier, otec labrador/ rezrevier - specialny mix ( je to asistencny pes) a tiez ma taky svoj typicky zapach - nesmrdi , ale je to ten jej. Vo vycvikocom centre nam povedali , ze to retrevieri mavaju casto. A veru mavame cez vikendy z centra mlafych psov - vsimla som si ze cistokrvni labradori ten zapach nemaju. My ju kupeme len ked je fakt spinava , inak nie a pouzivame jemny dtsky sampon. Psy maju na srsti ochranny mat, preto by sa nemali casto kupat.
Ahoj, my používame tento. Je výborný a krásne vonia - kokos. Ale musíš ho nechať pôsobiť cca 5-10 minút.
https://etabletka.sk/obchod/douxo-s3-calm-upoko...