Aký šampón pre psa?

weronka31
12. júl 2024

Ahojte, mam zlateho retrievera pol rocne steniatko. Je to nas milacik, chodi vsade s nami v aute aj vnutri ju mame. Avsak obcas velmi zapacha a musim ju sprchovat so samponom, lebo ak tak neurobim, je ju citit v dome a pustam ju aj na sedacku. Doteraz som nenasla sampon, po ktorom by pekne vonala ani ktory by poriadne penil...
Mate niekto skusenost so znackou psej kozmetiky ktora je super? Dakujem 🙂

foxanda
12. júl 2024

Ahoj, my používame tento. Je výborný a krásne vonia - kokos. Ale musíš ho nechať pôsobiť cca 5-10 minút.
https://etabletka.sk/obchod/douxo-s3-calm-upoko...

bela30
12. júl 2024

@weronka31 Ked chces aby ti pes vonal, su na to vo zverinexoch take deo spreje na srt, parfumy a kondicionery v spreji. My sme mali taky kondicioner, opytaj sa v Superzoo alebo Pet centre, tam ti poradia konkretny produkt aj na konkretny druh srsti. Znacka napr. Animology, Pethead,Tropiclean a pod.

btus
12. júl 2024

KW. Ale viete o tom, že časté sprchovanie psa šampónom mu môže ublížiť? Vo všeobecnosti sa neodporúča kúpať psa mladšieho ako jeden rok. Samozrejme, ak s ním nejdete na výstavu. Pes potrebuje mať svoj pach, nie pach parfému. To mu radšej zabráňte chodiť na sedačku.

hyta
12. júl 2024

Kupujem značku šampónov KW, sú skvelé.

marlene
15. júl 2024

@weronka31 niektore psy jednoducho maju taky typicky zapach. Mame psa mama zlaty retrevier, otec labrador/ rezrevier - specialny mix ( je to asistencny pes) a tiez ma taky svoj typicky zapach - nesmrdi , ale je to ten jej. Vo vycvikocom centre nam povedali , ze to retrevieri mavaju casto. A veru mavame cez vikendy z centra mlafych psov - vsimla som si ze cistokrvni labradori ten zapach nemaju. My ju kupeme len ked je fakt spinava , inak nie a pouzivame jemny dtsky sampon. Psy maju na srsti ochranny mat, preto by sa nemali casto kupat.