Kto mi požičia autosedačku?

hanculka
25. júl 2013

Ajojte mamičky, nema niekto požičiať od zajtra do pondelka autosedačku od 19kg? mame len podsedak a maly nevydrží 600km jazdy...vrala vdaka 🙂

tova
26. júl 2013

kup v obchode, potom vrat neposkodene, v 100% stave (nespokojna s tovarom)

mychaella
26. júl 2013

su aj obchody kde poziciavaju autosedacky, napr. Pre deti. ale mozno sa najdu aj ine

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
26. júl 2013

Skus si pozicat od rodiny, znamych alebo kamaratov, tuto neuspejes.

miku1
26. júl 2013

stanulienkat - čo ma s tým spoločné miesto bydliska ??!! To by ma fakt zaujímalo.

janinah
26. júl 2013

kúpila by som nejakú bazarikovú a potom predala,väčšinou nik nemá autosedačku naviac,ak má,tak ju používa

lolis
26. júl 2013

ja možem požičať natrvalo za 10e, v pondelok budem v PO

daniela242
26. júl 2013

Ja by som naa tvojom mieste kúpila aspoň z bazáru. Veď budete mať aj druhé dieťatko tak ju určite využijete...
stanulienkat- neviem čo s tým má spoločné východ- to si vážne myslíž že na východe žijú len neandertálci ? Smutné....

zuzin78
26. júl 2013

Ahoj myslim si , ze je to trosku nezodpovedne voci tvojmu dietatu , idete 600 km daleko a mas len podsedak? To si skor nevedela hladat autosedacku??? len nechapem ako mozes tak male dieta vozit len v podsekaku, nakolko zakon to neumoznuje, a jeho bezpecnost v podsekaju je nulova ☹

katy1979
26. júl 2013

Pozor: Keďže totto to co ti radi tova by som nerobila. Je to nefer a nemusia ti ju vziat naspat.
Skus pozicovne. Hod do google pozicanie autosedacky. Ci pozicovne aut maju k dispozicii sedacky. Ci kupit rychlo na inzerat a potom predat ked ju nebudete chciet.

tehula
26. júl 2013

Popytat sa rodiny, znamych, ci nemaju zapozicat. Pripadne zistit si pozicovne, viem, ze nieco take existuje, ale maju aj limit na dlzku pozicovneho. Znama potrebovala na mesiac, co tu mali rodinu a na mesiac jej zapozicat sedacky nechceli.
Potom jedine zakupit bazarovu, pripadne novu a predat.

@tova, to snad bol len zly vtip. Ja mam eshop z autosedackami a taky tovar by som naspat nevzala.

terezka1947
26. júl 2013

....hm,zaujimavy nazor na vychod 😀....
k autosedacke ...mozno by som narychlo kupila nieco aspon cez inzerat,neviem.....ale tiez mi pride divne,ze autosedacku autorka nema...no ale tak urcite je aj na to nejake vysvetlenie(trebars pouzivaju auto iba prilezitostne 😕)hmmm
...rozmyslam,ci tova to nemyslela ako zart,lebo inak nechapem jej radu.....a to som z VYCHODU 😀 😀 😀 😀

janica51
26. júl 2013

Hančulka som z obce Bučany, je to pri TT, ak pôjdete týmto smerom (pozri na mapy google) tak Ti sedačku požičiam, ak by si ju chcela navždy tak za nejakú symbolickú cenu 10,- EUR aj predám. Nieje nová, používali sme ju cca 4 roky pri dcérke a na poťahu je to vidieť, ale funkciu splní, aj pásy sú 100% v poriadku. Ak máš záujem zavolaj 0911 299 246, Jana.

anexis
26. júl 2013

zuzin78.....nerob z toho vedu
nie tak davno sa autosedacky vobec nepouzivali, maly ma 5 rokov, myslim ze podsedak uplne staci, ak je riadne priputany pasom...tam vpodstate nieje ziadny rozdiel ak raz je priputany, ze v akej sedacke sedi
autorke ide teraz len o jeho pohodlie, kedze sa chystaju na dlhsiu trasu, co zrejme neabsolvuju casto....poznam to tiez sme tak sli teraz k moru, akurat ze ja som podsedak mala odmontovany od tej opierky, cize som to len namontovala spat aby mal o co hlavu opriet ak zaspi

mimkao
26. júl 2013

@stanulienkat a ty nie i náhodou z Pezinka z Philippa Pinela...? 🙄