Ahojte. Ako ste spokojný s autosedačkou Joie stage 2020? 🙂
Pokiaľ dieťatko už samé sedi 2 mesiace, a je dostatočne veľké, tak určité skvelá voľba. Pomer cena - kvalita, super. Dobré vložky, bezpečnosť..
@izabela181
@panda21 ďakujem dievčatá už som ju aj objednala. Synček ma 11 mesiacov, sedi od 8 🙂
@sanny2993 tak určite dobrá voľba. Protismer krásne do 18kg, aj pomerne dosť miesta na nôžky v protismere. Potom nezabudni, že po smere jazdy od 18kg sa púta pásom auta (to 5 bodové treba schovať do sedačky). Ak budeš potrebovať pomôcť so správnym usadenim kvôli vložkam, kľudne hoď foto ako tam drobec sedí, poradím.
@sanny2993 jooj, to že je písané o 0-18 0-25 neznamená, že je od narodenia. Dieťa v každej takej sedačke pasivne sedi (aj keď ju úplne naklopis do ľahu), a vložky niesu dostatočne na obklopenie dieťatka. Pásy sa nedajú poriadne dotiahnuť a bedrové vedú cez bruško, čo je veľmi nebezpečné. Tie vložky sú zmensovacie, nie novorodenecne, to si len predajcovia takto radi upravili, aby mali dosť predaja.. Samy vyrobcovia na to upozorňujú. Stages väčšinou sadne od tých 10kg a +-80cm.
@sanny2993 tak ako píše @panda21 je to hrozne nešťastne riešené tieto popisy a mali by to nejako upraviť. Pokiaľ sa človek viac nezaujíma a nepozisťuje na vlastnú päsť, tak poväčšine kúpi nevhodnú sedačku. Ak je syn na svoj vek väčší tak mu bude sedieť. Ja len vravím čo som zachytila. Väčšinou sa odporúčala steadi kvôli tomu že lepšie sedí malým deťom ale napríklad väčším a aj vahovo už bola ok stages.
@panda21 inak super že spomínaš Steadi lebo synovi potrebujem kúpiť druhú sedačku na občasné vozenie do druhého auta. Chcela som práve stages len preto že je až do 25kg. Potom som ale zistila že protismer je len do 18kg rovnako ako pri Steadi, takže idem do nej. Aj som čítala že lepšie sedí tým pádom. Syn má vyše 12 kíl.
@evaachesa ja som videla aj novorodenca v britaxke 😱
Malému ta steadi sedí ako riť na serbel teraz, síce stále nadavam ale to lebo som rozmaznaná besafe 😅 ale aj v steadi ma super miesto na nohy, nato aký je vysoký ich nemá ešte o operadlo nejak poskladané. Tiež som chcela stages, ale asi keď vyrastie zo steadi pôjdem do nejakej čistej protismerky do 6 rokov 🤔
@panda21 mozem sa prosím opýtať, tu steadi máte teda po vajíčku? Asi od akeho veku, váhy, výšky ju používate?
Budem potrebovať po vajíčku, ale rozmýšľam, zeby som do nej zatial šupla prostrednu dceru do protismeru, má 3 roky, 92 cm a 11,6 kg, a to kvoli tomu, že z tych pasov zo sedačky do 18 kg sa vyvlieka a na pás auta je ešte malá.
Ďakujem.
@evaachesa áno, nad axkid rozmýšľam, ale uvidíme čo bude o 2 roky, keď vyrastie z besafe izi a nuny 😁 aj tá nová besafe stretch vyzerá super 🙈
@lusyc po vajíčku išiel do besafe izi a nuna prym. Steadi sme kupovali neskôr, keď mal rok a pol cca. To mohol mať 87-90cm a 12kg. 3 ročnej sadne určite a keď sa babo vo vajíčku naučí samé 2 mesiace sedieť a bude pretrcat hlavka z vajíčka, tak určite sadne aj babu 😊
@panda21
@evaachesa je jedno či má len tričko, alebo aj mikinu, či softshellku. Pokazde cele horne koncatiny vyvlecie, ak ked pokazde pásy dotahujem napevno na aktuálne oblečenie. V jednom aute ma kinderkraft comfort up, musela som vybrať najuzsiu na trhu, aby sa mi zmestili tri sedačky dozadu. V druhom aute ma recaro, tam sa vozi vajíčko vpredu, ja šofér. Ale z oboch sa vyvlieka.
@sanny2993 my ju používame asi mesiac ale som veľmi spokojná 😊 myslím že pomer cena-kvalita je super a viem hlavne že je bezpečná