SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o vaše „sladké nehody“!

nela_cukor
6. júl 2015

Milé dievčatá, stala sa vám už niekedy sladká nehoda? Dieťa celé od zmrzliny, spľasnutá torta? 😉 Pošlite nám fotku, kedy to u vás so sladkým úplne nevyšlo a my 10 z vás vyžrebujeme a odmeníme. P.S. Aj drobný neúspech môže potešiť!
Vyhrať môžete 2 varianty balíčkov obsahujúcich kryštálový, práškový a hygienicky balený cukor spolu s hnedým cukrom alebo dózou s cukrovými tyčinkami. Súťaž bude trvať od 6. 7. 2015 do 12. 7. 2015 do polnoci. V pondelok 13. 7. 2015 uverejníme mená výherkýň, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Milé dievčatá,

ďakujeme Vám všetkým, že ste sa zapojili do súťaže „SLADKÉ NEHODY“. Ďakujeme za všetky milé fotky aj príbehy. Nevedeli sme vybrať najkrajšie, najradšej by sme Vás odmenili všetky. Vaše deťúrence aj výtvory sú fantastické!

Nakoniec sme vybrali 10 víťazných príspevkov.

@marekahenrieta
@bartaloska
@vonava007
@skerinko
@mirkamurko
@laurita86
@evulienkaslx
@petawoman
@mija51
@stellasss

Dievčatá gratulujeme, prosím, pošlite nám do správy svoje kontaktné údaje, pre poslanie výhry.

mawka
6. júl 2015

🙂 teraz si uz davame pozor. ale kedysi, ked sa vsetko nefotilo smartfonmi a digitalmi a ja som mala 10 rokov a oslavovali sme vzdy moje a tatkove narodky, tak sme prisli o tortu. nasi ju chladili vzdy v pivnici, malo to byt prekvapko. tatko siel pre nu do pivnice, hore na schodoch sa potkol, krabica s tortou vyletela, snazil sa ju zachranit, no v tej akcii laktom prevalil dvere 😀 torta pristala ciastocne na nom, na schodoch. vtedy som prvy krat pocula tatka nadavat 😀 😀 on si ju dal zo seba, my sme vyskrabali krabicu a dodnes sa na tom rehnime 😀

ivankajar
6. júl 2015

Dobrý deň
u nás to vyzerá takto veľký úsmev so zmrzlinkou, oči čo svietia od radosti 🙂 a tričko dúhové od zmrzliny.

safranca15
6. júl 2015

Chutnanie plnky 🙂

laurita86
6. júl 2015

Nastastie sa nehoda nestala, ale mohla sa 😀

beatabuckova
6. júl 2015

Naša malá SPOKOJNÁ Natálka 🙂 🙂 🙂

bartaloska
6. júl 2015

naše spokojné špinavé dieťa 😀 🙂

erika630
6. júl 2015

Tato mi to zjedol 🙂

marekahenrieta
6. júl 2015

Trosku mi utiekol mixer...

emasimon
6. júl 2015

skoro ohorené vlasy

futu
6. júl 2015

TO JE ALE DOBROTKA 🙂

simona157
6. júl 2015

Nam sa stavaju sladke nehody bezne 🙂 No na oplatku mi moj drobec pri peceni vzdy pomaha 🙂

mija51
6. júl 2015

takisto, takmer ohorený účes

natalia1985
6. júl 2015

Dcerenka nasla caro cokolady 😃

evulienkaslx
6. júl 2015

Emkina prva zdrava torticka, naco by nam bola lyzicka?! Uslo sa aj havinkovi 😉

benca
6. júl 2015

Ninca vopchala prst do torty a nacala ju

hopacupa
6. júl 2015

Keď nám nanuk veľmi chutí 🙂

smolinka024
6. júl 2015

Je to starsia foto,ale stale sa na nej a na spomienku na nase prve Jakubkove papanie kakaovych halusiek musim smiat 😉))

adamar
6. júl 2015

Nebude zo mna cukrarka. Nas nevydareny narodeninovy vlacik

anny1984
6. júl 2015

Mňaaam, palacinkyyy! 😀

miselka007
6. júl 2015

Rudkove prve narodeninky 🙂 samozrejme musel prvy ochutnat a oranzovy bol potom vsade 😀

mirkamurko
6. júl 2015

Moja ukážková torta 😝 malej k meninám 😀

rossio
6. júl 2015

takuto tortičku som dostala k promóciam od sestry 😉 Kedže pôvodná sa vôbec nepodarila (foto som pre istotu nedosatala) a doma nič iné nemali, a aby neprišli s prázdnymi rukami narýchlo vymyslela toto 🙂
Najlepšie však bolo keď mi ju priniesli a niekto v pozadí zahlásil: "To sa má akože teraz z toho posrať? " (je totiž to vyrobená z toaletákov ) 😀 😀 😀

ip75
6. júl 2015

Domáci slivkový lekvár je jednotka!

didi101
6. júl 2015

Takto vyzerám keď máme na obed dukátové buchtičky

martina374
6. júl 2015

Toto je fotka, keď ocko chcel,aby malá začala pomáhať. Našťastie som to zachránila ešte predtým, než by to skončilo na plachte 🙂

emka2610
6. júl 2015
alienka000
6. júl 2015

My sladké ešte len ochutnávame a niekedy mám pocit, že ho skôr študuje 😀 Na fotke študuje sladkú piškótku...

stellasss
6. júl 2015

Veľké slečny a takto vyzerajú po cukrovej vate 😀

bettybetty
6. júl 2015

Aj keď to má čudnú farbu, chutí mi !

anti13
6. júl 2015

Takto to je u nás keď mamine pomáham 🙂 múka všade 😀 cukor všade 😀 skrátka hotová pohroma