Ahojte maminy, babiny, tehulky aj snažilky 🙂 Chodí u vás Mikuláš??? U nás chodí! Ak chcete od Mikuláša niečo pekné získať, napíšete nám, aké mikulášske darčeky majú u vás najväčší úspech. Z čoho sa tešia deti i vy 😍 Keď pripojíte peknú fotku, len sa potešíme! A nezabudnite si vyčistiť čižmičky!😉
ŽREBUJEME 6 VÝHERCOV! Vyhrať môžete jednu z dvoch variantov balíčkov, s obsahom podľa obrázku. Súťaž bude trvať od 5.12. 2016 do 9.12. 2015 do 9:00. V piatok 9. 12. 2016 uverejníme mená výhercov, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!
Moje tehotenske hormony kricia : SLADKE... A Mikulas to chape. Doniesol mi balicky uz v sobotu, kedze odchadzal do Svajcu. A najvacsi uspech maju u mna figurky. Proste ja mam 26 rokov a stale som posadnuta coko figurkami. Aj na Velku Noc si doprajem coko vajka, zajkov a podobne...
Moje deti majú najradšej nelupane arašidy, oblatky a mandarínky 😀
Jednoznacne sladkosti, tie najoblubenejsie, co maju radi a co nekupujeme casto, to plati aj pre najmensich, aj pre dospelych.
Doteraz mam sladkosti, ktore si len tak nekupim, len vo vynimocnych okamihoch
U nas sa Lucka tesi najviac na nelupane arasidy a mandarinky ☺ aj by som pridala foto ako dbes krasne vystupovala pre Mikulasa a dostala balicek no nejde mi to 😞
Dobrý večer 😊 Áno, Mikuláško chodí aj k nám. 🎅 Dcérka je ešte malá, toto bude jej druhý Mikuláš a v balíčku si nájde všetko čo má rada. Výživu, chrumky, ovocnú tyčinku, čerstvé ovocie 🍏🍌, tyčinky bez soli, piškótky a čokoládové figúrky ( tie zjem ja 😄) Ja budem mať najväčšú radosť z toho, že sa dcérka teší z balíčka. 😊🎁❤️
U nas sa deti tesia nejakej drobnej hracke a susienkam 🙂 mu davame prednost ovociu a orieskam.
Kedze mi mame este malu dcerku a mikulas jej nic nevravi (ma 10m) tak mikulas chodivku mne a muzovi....a ak.poslucha ocino tak aj k nemu... 😉 Dostavame hlavne ovocie, oriesky ale samozrejme aj nejaku sladkost.... Sak kto by sa nepotesil s nejakej dobrotky... Bohateho mikulasa prajem vsetkym....
U nas jasne ze sladkosti,ale aj ovociewa vitaminy 🙂 aj nejaka hracka.maly este nema zubky tak 🙂
My ho uz mame pomaly zjedeneho.u nas chodil vcera kedze dnes muz ma poobednu tak sme sa s mikulasom dohodli ze pride skor.najstarsi syn je uz taky na vazkach existuje neexistuje tak ziadne umyvanie ale nachystane bolo a tak sme ich poslali si ich umyt.joj to bolo prekvapky stredny syn uplne uzasny a aj mi dospely sme deti tak mikulas nadelil aj nam.
U nás majú najväčší úspech jednoznačne sladkosti. 🙂 poteší aj ovocie a oriešky. 🙂
U nás má najväčší úspech čokoláda. A vellllaaaa
Inak aj ovocie a chrumky nesmú chýbať. 😀
Moja dcérka má najradšej čokoládu a ovocie a ešte gumené cukríky :D
Arašidy, mandarinky a banánik nesmú chýbať, viac však poteší čokoládka,kinderko a MIKULÁŠ ten musí byť.. 🙂
Snažím sa dať deťom do balíčka také cukrovinky, ktoré bežne nekupujem. Preto sa tešia z každej sladkosti, ktorú dostanú, lebo je pre nich ozaj Mikulášska - výnimočná 🙂
U nás bol ozajstny Mikuláš. Deti ani nedychali.... ale vsetky povedali krasnu basničku a dostali svoj vytúžený balíček. Samozrejme bol plny sladkosti, chrumiek, plyšakov ale aj oriešky potešili. Az teraz clovek zacina chapat, ze detska radost je to najviaaaaaac na svete😍
u nas mikulaš nosi sladkosti a k tomu ovocie tento rok sme chori tak nech ta m je hlavne to ovocie
🙂
tak moje detičky sa potesia najviac kinder vajičku a pamatam sa ze aj ja som sa vzdy tesila kinderku asi nieco zdedili po mne a inak sa tesia vsetkemu......foto nemam este stiahnute takze nemozem prilozit
Ako každá mama sa sa teším vtedy,keď sa teší dieťatko.
Nám tento rok priniesol Mikuláš okrem pár sladkostí a ovocia aj nejaké drobnosti pre potešenie a nové papučky a pyžamko.
Malý tomu síce ešte moc nerozumie, ale potešil sa koníkom,ktoré doviezli Mikuláša na koči s anjelmi aj čertami (toho sme sa trošku zľakli 😅😈)
Ja sa snazim aby bolo v cizmicky aj nieco sladke ale aj nieco zdrave.tak to robievala aj moja maminka a takto to budem robit aj ja. Inak takyto balicek by potesil 🙂 Vas cukor nechyba nikdy v mojej spajzi a hlavne pred sviatkami ked vypekam kolaciky pre seba aj rodinu. Je to moj konicek a tento rok sa chystam upiect 10 druhov tak dufam ze sa vydaria 🙂
Najviac sa deti samozrejme tešia na sladkostí, veď toto nosí Mikuláš 🙂.........a keďže my máme ešte len malú dcérku tak tohto roku Mikuláš ešte nebude,ale tak mamine teda mne 🙂 by mohol priniesť takúto výhru- váš cukor 🙂
Moje deti maju radi zosity so samolepkami a kedze sladkosti dostavaju od inych, tak som kupila take.