Vitamín K2 je pravdepodobne jeden z najlepšie zdokumentovaných vitamínov, ktoré by ste mali užívať pre podporu svojich kostí a tiež pre čistenie ciev. Je ale veľmi náročné dostať do tela dostatok tohto vitamínu cez bežnú stravu. Aby ste si zaistili dostatočný príjem Vitamínu K2, odporúča sa užívať formou výživových doplnkov.
Otázka:
Koľko litrov mlieka by bolo treba vypiť, aby telo získalo požadovanú dennú dávku vitamínu K2?
Nápovedu nájdete na našom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/janka_naturamed/... Jednu z vás obdarím balíčkom pre celú rodinku - Vitamín K2 + OmegaMarine Forte+. Súťaž trvá dnes do polnoci, žrebujeme v piatok dopoludnia. Držím palce
Spravna odpoved 5 litrov mlieka
5 litrov mlieka
5 litrov mlieka he potrebne vypit
Odpoveď :5litrov mliecka je potrebné 😃
5 litrov mliečka je správna odpoveď👍
5 litrov mlieka
aby získalo požadovanu dennu dávku vitamínu K2,muselo by vypit až 5 litrov mlieka😉
5 litrov mlieka🙂) Super výhra🙂)🙂🍀🌹
5 litrov mlieka
🙂 5 Litrov mlieka
....... malo by sa vypiť 5 litrov mlieka ...... 🙂 aby telo získalo požadovanú dennú dávku vitamínu K2 ❤
5 litrov mlieka
5litrov mlieka 🍀🍀🍀
Mlieka 5 litrov
5 litrov mlieka
🍼🍼🍼🍼🍼5litrov mlieka 🍼🍼🍼🍼🍼
taktiez 5l
Je potrebné vypiť 5 litrov mlieka
@janka_naturamed požadovana denna dávka vitamínu K2, kt. by sme museli vypit je až 5 litrov mlieka
5 litrov mlieka 😊
5 litrov mlieka☺
A teda tym padom som mala dostatok tohto vitaminu len v tehotenstve,kedze to som pila mlieko na hektolitre,kedze mi ako jedine zaberalo proti paleniu zahy😅
Správna odpoveď je 5 litrov mlieka 😉 🍼🍼🍼🍼🍼
5 litrov mlieka
Aby telo získalo dennú dávku vitamínu K2, je potrebné vypiť 5 litrov mlieka denne.
5 litrov mlieka
5litrov mlieka
5l mlieka denne🙂
5 litrov
je potrebne 5 litrov mliečka
5 litrov mlieka