SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark

bara_lego
Moderátor
25. okt 2017

Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂

Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

sperka
25. okt 2017

Naša Libuška má rada kolotoče a veže, tak si postavila Vežový kolotoč.

gloria13
25. okt 2017

@bara_lego My s Duplom ešte len pomaly začíname,takže toho veľa nemáme,ale aj s tym málom sa vieme pekne pohrať..najskôr to bolo iba o rozoberani toho,vo som postavila dcerker ja.😅,no teraz sa uz snaží pekne dávať dokopy kocky sama..a ckom sa jej darí a hlavne prebavi sa sama celkom dlho..no a zvieratká tie cestujú s nami všade..hlavne macicka a zirafa..🙂,takže za nás výborná pomôcka ci na rozvoj motoriky,fantázie,ale aj utisujuci prostriedok,ked nam je uz dlho napr.v aute,alebo u lekara..👍

marianna2005
25. okt 2017

Moje dcerky maju strasne radi kolotoce a rozne smyklavky, vzdy ked sme tam tak potom ich nevieme dostat domov 🙂 preto si aj s Lega stavaju rozne veze, smyklavkove lego este nemame takze by potesilo do zbierky 🙂 bol by to pre nich uzasny darcek pod stromcek 🙂 s Legom sa dokazu prehrat hodiny 🙂

martinusik91
25. okt 2017

Toto je podla nás top už ho to drží týždeň. Keby takýto park existoval urcite by bol v siemom nebi. Zvieratká hrad smyklavka vyhliadkova veza bagre ktore by mohol riadit a okolo toho celeho vlacik 😍😂 Pravidelne krmi zvieratká a dolieva im vodu pridava travicku 😂

erikaemkina
25. okt 2017

Emka to vidí takto v jednom veeeeeeľkom srdiečku

adulik91
25. okt 2017

Teuško sa veľmi rád hrá s legom vždy spolu vytvorím niečo nové. Naposledy to bolo nástupište pre vláčiky kde sme použili aj Lego Duplo s pred 20-tich rokov ktore zdedil po mojom bratrancovi a samozrejme nemohla chýbať ani čerpacia stanica 😍 😀 Kedže sa blížia Teuškove meniny vyhrať Lego duplo lunapark by bolo prenho úžasne prekvapenie 🙂

zaba_zuzla
25. okt 2017

Juuj tato stavebnica je nas sen...ako dieta som mala lunapark z dupla ktory otec kupil v Prahe v Tuzexe a bola to ta najlepsia hracka az kym ju sestra nepredala kamoske :(( kedze moja mala zvlada este len panacikov a rebrik - tak obrazok je nasa spolocna tvorba (atrakcie na zelanie som sa pokusila nakreslit ja a ona to doplnila kamoskami so skolky...a to lietajuce s dazdnikom je pani ucitelka co zoskocila z ruskeho kola 🙂))

blankakrup
25. okt 2017

Ahojte, mala Olivia ešte len začína objavovať čaro DUPLA, zatiaľ vedie šmýkalka !
Prajeme krásny deň všetkym detičkám aj rodičom... Olivia s babkou.

danii2
25. okt 2017

Toto je nas prvy den s Lego Duplo.Este sa len ucime spajat kocky,ale ide jej to perfektne 🙂

julia225
25. okt 2017

David Pavol 😍😍😍

tinkax
25. okt 2017

najradsej staviame domceky 🙂a lunapark by bol super 😃

zuzio
25. okt 2017

Ja mám stavbárov dvoch. Starší synček si najradšej stavia auta rôzneho druhu alebo veže. Dcéra je zatiaľ v štádiu zaúčania sa.
Ale lego je u nás najobľúbenejšia,, hračka,, pri ktorej synček vydrží ozaj sám a dlho za zatvorenými dverami svojej izby.

monni
25. okt 2017

Táto stavebnica by nás veľmi potešila, stale staviame domčeky so šmykľavkami a tvoríme aj kolotoče.
Tu je náš výtvor co sme vyrobili.

ajusik86
25. okt 2017

Kedže mám doma dve malé princezné, všetko musí byť princeznovské aj lunapark. Najlepšie s velkým tanečným parketom. Oni by postavili asi malý Disneyland 🙂

tomaskova
25. okt 2017

Tak moje deti su hotove ked vidia kolotoce. Ked sme boli tento rok na jarmoku v Trnave, tak cely jarmok bol v znameni kolotocov 😂 keby sa ma niekto spyta, kde bol taky alebo iny stanok netusim, ale zato presne viem, kde bol aky kolotoc😂
Inak velmi radi maju vlacik, takze ked ho niekde vidime nesmieme ho obist. Ta detska radost v ockach...

U nas budu teraz hody v novembri takze nas caka povinna disciplina 😉 Skoda len ze byva vtedy uz dost zima a povacsinou prsi ale nase deti s tym nemaju najmensi problem. Esteze maju detske kolotoce striesky😂
A kedze je u nas vlacik najoblubenejsi, fici aj u nas doma.

anicka0618
25. okt 2017

U nás dcérka 3,5 sa najradšej hráva s duplom a hlavne teraz keď už je tretí týždeň doma chorá zo škôlky. Najradšej si stavia vysokanske veže kde na vrchu nesmie chýbať smykalka alebo škôlku s detským ihriskom. Prišiel nám vianočný katalóg a videla tento Duplo lunapark tak od vtedy nič iné nepocujeme len aby jej Ježiško doniesol kolotoč🙂 Dnes si vyrobila vlastný malý lunapark s hojdackou, preliezackou, smykalkou a dokonca aj s wc😀 tu je jej výtvor

havranocka17
25. okt 2017

No, keď som dcérke povedala, nech nakresli kolotoce, tak to dopadlo ako vidno na obrázku, ale ona sa hrá na suchacky a kolotoče aj s Legom, aj keď originál také doplnky ako kolotoce tam ešte nema, ale lego panaciky s tým nemajú problém, suchaju sa po schodoch a točia sa na otočnom stojanceku, na ktorom ordinuje pani doktorka🙂

chiarika
25. okt 2017

U nas je to super zabava aj na von

veron809
25. okt 2017

Na svoje druhe Vianoce dostal svoje prve lego duplo.To mal skoro 2 roky a odvtedy u nas stale lego.Ma 3,5r a toto postavil v jeden vecer.Dokonca chodi aj na kruzok LEGOMAJSTER a je na to velmi hrdy 🙂

papalinka7
25. okt 2017

Momentalne u nas takato atrakcia- zoo skolka a pristavuju jej miestecko na hranie aby sa zvieratka netlacili ❤

zuzik1983
25. okt 2017

My este lego duplo nemame ziadne😒,ale dcerka len o nom basni,odkedy mame dracikovy katalog,takze by ju naozaj velmi potesilo😉
Tak od nas aspon takto,nas dnesny vytvor🙂

foolie
25. okt 2017

Samkov malý lunapark 🙂

anka2103
25. okt 2017

Snazime sa,no pri mensom to dlho nevydrzi ☺

zuzka_bluzka
25. okt 2017

Co si budeme hovorit, kazda mamina je stastna ked moze mat aspon par minut pre seba a dieta sa vie chvilku zabavit aj same. Lego Duplo je jedina hracka ktorej som za tie chvilky zo dna vdacna 🙂 Hanka lego miluje uz od jej prveho roka a najradsej stavia ako inak veze a vzdy si sama sebe aj zatlieska. Jej starsia sestra pre nu akurat vcera napisala Jeziskovi list, ze si pre Hanku prosi Lunapark, myslim, ze by boli obe stastne ak by ho nasli pod stromcekom 🙂 prajem pekny den, Zuzana.

jankaadamkova
25. okt 2017

Toto pre mojho syna postavil synovec. Ten uz je sikovnejsi. Sice to nie je lunapark, ale pouzil vsetko co doma z Lega mame a postavil okrem zeleznicnej stanice 🚂aj farmu 🐐🐂🐇🐕🌲🌳s domcekom🏡 a krasne farebne detske ihrisko s pieskoviskom,preliezkami a smyklavkou. 👶👦👧🎈🎠

zuzka_bluzka
25. okt 2017

Co si budeme hovorit, kazda mamina je stastna ked moze mat aspon par minut pre seba a dieta sa vie chvilku zabavit aj same. Lego Duplo je jedina hracka ktorej som za tie chvilky zo dna vdacna 🙂 Hanka lego miluje uz od jej prveho roka a najradsej stavia ako inak veze a vzdy si sama sebe aj zatlieska. Jej starsia sestra pre nu akurat vcera napisala Jeziskovi list, ze si pre Hanku prosi Lunapark, myslim, ze by boli obe stastne ak by ho nasli pod stromcekom 🙂 prajem pekny den, Zuzana.

erika630
25. okt 2017

@bara_lego my o legu velmi snívame tak snad sa nám podarí vyhrať a ak nie tak na vianoce si ho mozno pod stromcekom nájdeme 🙂 christianka velmi bavia vlaciky a verím že s legom by som ho velmi potesila 🙂

lekristinka
25. okt 2017

Tak u nas len autickovy a vlacikovy raj 😀 Lego vzdy a vsadeeeee!!!

kupcovci
25. okt 2017

S kockami je zábava👫
prehráme sa od rána
Náš lunapark plný zvieratok je 🐕
Zuzka sa z nich velmi raduje
Na koniku rada cvála🐴
aj keď je ešte malá
So vcielkou Majou točí sa 🐝
potom na Mickeyho zvalí sa
Prežila zábavný deň
s úsmevom uz sníva sen 🌛