Sirup na spanie pre 21-mesačné dieťa

kristinna20
27. nov 2023

Ahojte chcem sa spýtať moja mala ma 21 mesiacov, a stále sa každú noc budí, veľa krát za noc. Čakáme na výsledky z genetických testov majú podozrenie na rettov syndróm.
Aj keď majú podozrenie mala je v pohode chodí všetko len v niečom je pomalšia a plus tento spánok
Vedeli by ste mi poradiť niečo na to spanie?
Čítala som o nejakých sirupoch na spanie.
Malej Dr povedala že na spanie nič neni😅

deti95060810
27. nov 2023

je zakázané predpisovať deťom sirupy na spanie...
veľa detičiek zomrelo vplyvom tvrdého spánku zo sirupu a jednoducho sa neprebrali napr. na vracanie...
autorka, tiež som pýtala od lekára pred x rokmi a jeho odpoveď som ti napísala.....

uhnakova
27. nov 2023

Mozes skusit homeopatika, nam pomahaju, ale sú až od troch rokov (hlavne preto, že dieťa musí vedieť vycmúľať liek). Kupujem Sedatif PC. Inak možno slabšie upokojujúce bylinkové čaje, napr. z medovky, ak si ešte neskúšala.

maminkadeticiek
27. nov 2023

Preboha ze sirup na spanie 😳

svokrinjazykmonika
27. nov 2023

@kristinna20 to by sme asi všetky chceli pre deti taký sirup. 😅

kristinna20
autor
27. nov 2023

@maminkadeticiek nemyslím to celkovo niečo na ukludnenie počula som o sedalii sirup na prírodnej báze

kristinna20
autor
27. nov 2023

@kristinna20 Kľud :D Nemyslela som celkovo na spanie čítala som o sedalii je to sirup na prírodnej báze pôsobí na poruchy spánku a ukludnenie

terry658
27. nov 2023

@kristinna20 ako často sa budí? Moji obaja sa budili do 3,5 roka 8-12x za noc a potom to zrazu prešlo. S doktorkou som to ani neriešila.

kacena4
27. nov 2023

ahojko ak by to bol rettov tak tieto deti maju bezne zly spanok 😔 moj berie melatonin, dava sa aj detom je to hormon ktory vlastne autistom chyba. drzim palceky

deti95060810
27. nov 2023

aj autisti majú zlý spánok...skús dospinox - čo je vlastne melatonín
len neviem od koľkých rokov sa dáva

zuzubb007
27. nov 2023

Co je zly spanok? Kolkokrat sa budi? V tomto veku byt 10 z hore je bezne

ivangeline
27. nov 2023

Tiez som citala o bylinkovom sirupe pre deti na pokojny spanok. Pogoogli.

kristinna20
autor
27. nov 2023

@kristinna20 Budí sa od jej 6 mesiacov až do teraz zaspí na 3 hodiny a Potom je ďalšie hodiny dlho hore záchvaty plaču smiechu

aliaray1
28. nov 2023

@kristinna20 kolko ma zubov? Ziadne blbosti na spanie nedavaj.

lillien123
29. nov 2023

Skús sirup PediaKid.. je na prírodnej baze🙂 nám pomohol al týždeň trvá kým si zvykne