Ahojte chcem sa spýtať moja mala ma 21 mesiacov, a stále sa každú noc budí, veľa krát za noc. Čakáme na výsledky z genetických testov majú podozrenie na rettov syndróm.
Aj keď majú podozrenie mala je v pohode chodí všetko len v niečom je pomalšia a plus tento spánok
Vedeli by ste mi poradiť niečo na to spanie?
Čítala som o nejakých sirupoch na spanie.
Malej Dr povedala že na spanie nič neni😅
Mozes skusit homeopatika, nam pomahaju, ale sú až od troch rokov (hlavne preto, že dieťa musí vedieť vycmúľať liek). Kupujem Sedatif PC. Inak možno slabšie upokojujúce bylinkové čaje, napr. z medovky, ak si ešte neskúšala.
Preboha ze sirup na spanie 😳
@kristinna20 to by sme asi všetky chceli pre deti taký sirup. 😅
@maminkadeticiek nemyslím to celkovo niečo na ukludnenie počula som o sedalii sirup na prírodnej báze
@kristinna20 Kľud :D Nemyslela som celkovo na spanie čítala som o sedalii je to sirup na prírodnej báze pôsobí na poruchy spánku a ukludnenie
@kristinna20 ako často sa budí? Moji obaja sa budili do 3,5 roka 8-12x za noc a potom to zrazu prešlo. S doktorkou som to ani neriešila.
ahojko ak by to bol rettov tak tieto deti maju bezne zly spanok 😔 moj berie melatonin, dava sa aj detom je to hormon ktory vlastne autistom chyba. drzim palceky
aj autisti majú zlý spánok...skús dospinox - čo je vlastne melatonín
len neviem od koľkých rokov sa dáva
Co je zly spanok? Kolkokrat sa budi? V tomto veku byt 10 z hore je bezne
Tiez som citala o bylinkovom sirupe pre deti na pokojny spanok. Pogoogli.
@kristinna20 Budí sa od jej 6 mesiacov až do teraz zaspí na 3 hodiny a Potom je ďalšie hodiny dlho hore záchvaty plaču smiechu
@kristinna20 kolko ma zubov? Ziadne blbosti na spanie nedavaj.
Skús sirup PediaKid.. je na prírodnej baze🙂 nám pomohol al týždeň trvá kým si zvykne
je zakázané predpisovať deťom sirupy na spanie...
veľa detičiek zomrelo vplyvom tvrdého spánku zo sirupu a jednoducho sa neprebrali napr. na vracanie...
autorka, tiež som pýtala od lekára pred x rokmi a jeho odpoveď som ti napísala.....