Ahojte som už totálne vyčerpaná. 1,5 ročný syn nemá cez deň vôbec nič. Nekasle, nesmrka., netečie mu soplik, pekne spi počas obedneho spánku bez kašľa. ALE príde noc a vtedy to začne. Dám mu mlieko a začnú sa mu akoby tvoriť hlieny a zatekat. Brutálne kašle a napína ho. Akoby sa dusi. Cela rodina sme chytili baktérie moraxella a haemophylus. Obidve naraz. Deti mali antibiotiká suprax. Zabral nebol problém až 2 týždne po vysadení sa začalo toto každú noc opakovať. Keď bol menší mal ABKm tak som to riesila s Gastro či nemá náhodou znova alergiu alebo pripadne laktozovu intoleranciu po antibiotikách. Dr kázala dávať bezlaktozove mlieko ale nepomáha. Už som skúsila aj rastlinné mlieko ale ani to nepomáha. Jedine čo vždy pomôže je Stoptussin a fenistilove kvapky. Vždy keď si idem ľahnúť spustí sa 2 hodinový kolotoč. Prosím stretol sa s tým niekto?
@bibg mlieko zahlienuje,cize skor skusit vysadit. A ked odsavas,tak ide jej nieco z nosa? Este skusit naparovat,vyvysene spanie..
@simona92101 mlieko má už pár dni rastlinné. Aj take zahlienuje? Nepomáha nič, inhalator, nsparovanie, chladný vzduch zaberie trosku. Z nosa mu nejde nič. Ani keď dám morskú soľ a počkám vôbec..
@mirkaknm ja už musím všetky lieky konzultovať s dr. Keďže syn má veľa x zápal priedušiek. Od januára mal 4 antibiotiká, každý mesiac niekoľko x ko rtikoidove čipky, covid.. a teraz tieto baktérie. Jasne dr vie že ju má ale nieje nutne dať mu znova atB. On nemá počas dňa kašeľ vôbec. Zdraví chlapec cez deň Sle v noci príde “naša hodina”.
@bibg tak potom ma napadlo,ci ozaj nema reflux, a kyselina z mlieka mu necestuje do hrdla akonahle si lahne do postele. Bol tu spomenuty Gastrotuss, alebo este homeo Gastrocynesine, ten pomohol dcerke velmi.rozdrvit v plastovej!lyzicke,trosku vody a dat vypit
@bibg
Ahoj, neviem ci mame to iste ale dcerke uz 2 mesiace trva v noci kasel. Skoro vzdy sa zobudi v rovnaku hodinu a drhne, napinu ju na vracanie, a pritom nema ziadne sopliky cez den ani vobec. Dr.tvrdi ze to je bezny kasel, ze prekonala nejaku virozu a takto doznieva.
Brali sme Trifed zeleny, Solmucol a nepomohlo. Teraz 2.den davam na noc Aerius sirup a 1.noc prespala celu bez kasla 1x po 2 mesiacoch, no rano ked sa zobudila, tak to s kaslom dohnala. Zevraj si mame dat doporiadku nosne dutiny, ze to zateka odtial. Ale ja dcerku poznam a keby zatekalo, tak prehlta.
Odporucam mlieko vobec nedavat, to je pravda, ze to zahlienuje. Nam zatial nic nezabralo, skus vsak probioticky sprej do hrdielka M33 zo stranky abczdravia.sk, plis probitika cisty nostek. Uskodit to nemoze. Nie som predajca, tak sa neboj, ale v skupine ako liecit deti stravou a bylinkami na fb sa to velmi odporuca a mavaju s tymito produktami velmi dobre skusenosti. Kludne ti o tom mozem viac povedat.
A ked dr.vie ze mate tuto bakteriu, ako vas lieci? Co povedala na ten kasel ked dalej pokracuje?