Dievčatá prosím, dcére sa zasekla stolica v konečníku.
Už hodinu sa trápi na záchode. Nevie to zo seba dostať. Čo jej prosím pomôže ?
@anavixy už jej trčí stolica z konečníka. Nebudem jej ho vedieť tam dať :-/
Už iné neostane, len natiahnuť rukavice, ty alebo ona sama, závisí od veku, a pomôcť ručne.
Kolko ma rokov? Hnus, nehnus, skusit pri cupeni ( najlepsie uvolnenie zvieraca), jemne masirovat okolie, mozno trosko olejom, mozno "chytit", potiahnut. Bohuzial, mala som skusenost raz, plakala som.od bolesti, myslim ze to bolo cerstvo po druhom porode, takze radosti. Potom bufe okolie ubolene, ranky mozu byt, treba s tym pocitat, osetrovat ako pri hemoroidoch. Hlavne teraz co najviac sa akoby dole uvolnit, trocha sa kyvat zo strany na stranu, drzim palce.nech to co najskorsie poriesite.
Vytlačiť ju prstami z konečníka von. Tu nič iné nepomôže.
Do vane tak teplú vodu ako znesie, čupnúť. Mojej dcére to pomohlo, bola "zapečená".
Alebo vybrať prstami. Naolejovanými (rukavice).
Daj sj rukavice , nejaký olej krém alebo vazelínu a opatrne dnu a vytiahnuť
Ach, tak to nie ☹️ Mojej malej sa to tiez stalo uz ale teda ona je este babo, no pomohlo prstami potlacit okolo konecnika tak aby sa ta stolica “prehupla” von ☹️
Dala som si rukavicu a vyberala stolicu po kúskoch von...ani neviem čo bolo horšie, zápcha alebo keď mala dcéra 2 týždne hnačku a nič jej nepomáhalo.
Toto som zazila ako 20 rocna po operacii. 2 tyzdne som nemohla ist a nic ine ako to dostat von manualne s rukavicami nebolo mozne.
Kúpiť saraticu,trošku zriedit....a vyjde to samé.
Ja som sa po mojom prvom pôrode 2 týždne nemohla vyprázdniť tak som jola spečena nič nepomáhalo musela som to nasilu vytlačiť bolo to hrôza akoby ma niekto týral nič horšie som v živote nezažila a už nechcem zažit
Glycerinovy cipok by mohol 🙏