Ahojte, potrebovala by som poradiť naša malá ma 3 týždne dôjcim aj dokrmujeme umelým mliekom lebo nemám dostatok svojho mlieka. Stredu večer nám kakala a od vtedy nie skúšali sme aj z nožičkami cvičiť ale nič nevieme čo robiť....
Ak je dieťa v poriadku,netreba to riešiť. Moja nie je. Nepomohlo nič. Niekedy pomôže ta rúrka...
Rurku sme dávali ale nepomohlo no stále je taka nervózna... Stále v podstate ako keby tlačila a nič....
Nam zachranila rurka nervy aj vztah 🤣 a nie, nezostal na nej zavisly 🤣🤣
Ja som môjho výhradne dojcila, len raz (mal 3 mesiace) som mu musela dať UM (vypil max 60 ml). Odvtedy nevedel kakat, mal zápchu, keď sa po 7-8 dňoch vykakal, malo to konziszenciu ako žltý sudocrem... Samozrejme, cca od 4-5 dní až po kakanie plakal a plakal... Mrzutý, nervózny.. Trvalo to vyše mesiaca, asi 2, kym sa to dostalo do normálu. Odvtedy som proti UM počas kojenia. Alebo - kúpiť kvalitnejšiu značku. Ja som použila z DM ich mlieko, keďže malo aj malé balenie a chcela som jednorazovo...
My mame presne to iste ☹️
Ja som davala par krat hadicku do zadocku a po 4 razoch sa naucil sam
dieta nemusi kakat aj tyzden .. nestresuj a hlavne ziadne rurky a podobne do zadocku ... pokracuj v cviceni a hladkani bruska moja mala rada teplym olejcekom masirovat ...