Zápal pľuc u 8 mesačného miminka

majkabr
25. aug 2019

Ahojte žienky máme zápal pľuc, okrem toho že berieme silne atb, viete mi poradiť aj nejake babske recepty čo pomáha ?? Ako dlho Vám trvala liečba???

pininka1
25. aug 2019

Aj moja sestra ich mávala často do dvoch rokov. Mama jej dávala na bavlnenú utierku bravčovú masť, ktorú nahriala aj s utierkou nad plameňom a potom na to nakvapkala Alpu. Dávala nám to aj na hrdlo. Fakt to pomáhalo. Len daj pozor aby si bábo nepopalila, skús najprv ma sebe, či to nieje veľmi horúce, ale musí to byť teplé,inak to nemá ten efekt

veronikaa7
25. aug 2019

@majkabr veľmi dobré je čerstvo urobený tvaroh.. tvarohový obklad.. vlažný prípadne jemnulinko teplý

nikpa
25. aug 2019

@majkabr Inhalator, nie je to síce babsky recept ale funguje. A celkovo je to výborná vec mať doma pri deťoch ale využijete určite aj dospelý.

daniela2707
25. aug 2019

@majkabr držím palce, môj syn mal zápal pľúc v 7mich rokoch. A boli sme v nemocnici, lebo ho diagnostikovali neskoro-bol to skyty zápal pľúc. Antibiotika do žily. Ak nasadili antibiotika, tak záberu a bude čoskoro ok! Nepoznám žiadne recepty babské, ale poradím, že šetriaci režim niekoľko mesiacov po vyliečení. Skóre uzdravenie🙂 hlavne tekutiny, nech sa vyplavia škodliviny z tela, cajiky atd🙂