Mamicky , mam rocne dievcatko, ktore sa mi zachadza ked spadne ( nalaka sa , neplace- chce ale nemoze sa nadycnut, len zacne mat krce, potom mi zacne omdlievat) je to strasne neurologicka mi povedala len ze sa to moze opakovat a mam nou potriast a fuknut do nej , no dnes som to robila a mala som velky problem ju prebrat :( som zufala prosim poradte mi ak mate skusenosti, uvitam kazdu radu ..... do kedy to moze mat ☹
Dakujem ...
Ahoj aj ja som to mala s malou u nas uz nic nezaberalo len jej dat facku ☹ velmi ma to bolelo ale musela som ☹ ale davaj si pozor lebo potom to mala zacala robit naschval aby sme ju lutovali a mojkali napr. ked nieco nedostala tak mala zachvat placu a popri tom my odpadla dr. poradila ak to spravi treba ju prebrat a ked sa prebere netreba ju mojkat a lutovat lebo timto dosiahne co chce je to tazke ale mala to parkrat skusala ale ked zistila ze ju nelutujeme sama prestala stim
@misabka
@misabka aj u nás pomáhalo fúknutie,trasenie a rozprávanie na dieťa - trvalo to zhruba do 3 rokov ...ale tak isto musím potvrdiť,čo ti napísala @sasenocka2 - deti sa to veľmi rýchlo naučia zneužívať 😉 😒 ...nám detská doktorka poradila,aby sme to rozlišovali - ak sa "zájde" pri páde treba pomáhať ale ak preto,že nedosiahne to čo chce alebo si chce iba vynútiť pozornosť, tak ignorovať ....priznávam,že tá ignorácia bola ťažká,prvýkrát som mala neuveriteľný strach že sa nenadýchne ale čuduj sa svet fungovalo to 😉 ...my sme sa potom naučili,že stačí na nich hovoriť "halo-halo,plačeme,chceme počuť aj hlások,ani žiadne slzy nevidím ..." a držala som ich pritom za ruky a pozerala do očí
@misabka moja to ma ked zacne vela plakat a ked sme boli v nemocnici a na chodbe to spravila hned tam sestricka utekala lebo uz mi odpadavala a na mi rozpravanie neplati a tiez len fuknutie alebo tu vodu mi poradili inak ze s tym nic nespravim....ale teraz bude mat 2roky a uz sa mi zda ze to ovela menej byva...
@misabka viac sa toho vraj neda spravit, treba ju proste "prebrat", mozes skusit aj pofrkat tvaricku vodou. U nas funguje kratke ale jasne fuknutie do pusinky, uz ked vidim ze ma na to nabeh, tak konam, necakam, kym sa dostane do toho uplne. Neviem dokedy to potrva, niektore deti to maju aj do troch rokov, niektore z toho vyrastu skor.
su tu o tom nejake diskusie uz, skus sa pozriet aj tam.