Dobrý večer maminky.
Idem si k Vám po nejaké recenzie a informácie 😊
Dnes sme boli so synom (4 roky na vyšetrení ORL), pani doktorka nam odporučila zákrok , nakoľko má syn zväčšenú mandľu. Nasmerovala ma na 4 zdravotnicke zariadenia, kde v našom okolí tento zákrok vykonávajú.
1. Kramare
2. Mediklinik Most pri BA
3. Piešťany
4. Skalica
Prvé 3 sú vraj súkromné a 4. Štátne. Z nášho pohľadu by bolo asi najvhodnejšie Skalica kvôli vzdialenosti a bez poplatku za zákrok , ale museli by sme byť nejakú dobu hospitalizovaní. Pre maleho po minulomesacnej hospitalizacii trauma 😏 a druha vec, že potrebujeme vykonať ešte jeden zakrok s pinďurom, taky celkom bežný ale v Skalici to vraj nerobia naraz v jednej narkóze.
Prosím vedel by mi teda niekto reálne podľa skúseností poradiť ako to funguje v týchto zariadeniach a ako sa pohybujú ceny, prístup a tak celkovo nejaké recenzie na tieto zariadenia?
Ďakujem pekne😉 Monika
My máme skúsenosť s Piesranmi. Ale už staršiu. Cca 6 rokov, boli sme s 3 má deťmi. Ak ťa zaujíma aj taká stará, napíšem viac.
@hipuska my sme boli s troma deťmi, 2x nosná, 1xnosna a časť krčnej. Tiež sme platili okolo 120€. Ale teda, ten prístup bol úžasný. S deťmi som išla až na sálu, žiaden stres nič. Akurát im dali oblbovak a potom išli "fúkať balóny" (to na sale,keď ich už uspavali). A až keď zaspali, napichli kanylu na žilu. Takže deti si nepamätali absolutne nic. Dokonca mi ponúkli, že tam môžem ostať počas celeho zákroku. Pre mňa to bola prvá hospitalizácia na sukromnej klinike a len som pozerala ako sa dajú veci riešiť.
Neviem, ako sa teraz riesi výber mandlí ale my sme si vybrali aj preto súkromnú, keďže tam mandle odstraňovali laserom a v štátnom vystikavali kliešťami.
Nikde vám toto neurobia naraz počas jednej narkózy.