Vytiahnutie mandlí

monik1505
27. okt 2021

Dobrý večer maminky.
Idem si k Vám po nejaké recenzie a informácie 😊

Dnes sme boli so synom (4 roky na vyšetrení ORL), pani doktorka nam odporučila zákrok , nakoľko má syn zväčšenú mandľu. Nasmerovala ma na 4 zdravotnicke zariadenia, kde v našom okolí tento zákrok vykonávajú.
1. Kramare
2. Mediklinik Most pri BA
3. Piešťany
4. Skalica
Prvé 3 sú vraj súkromné a 4. Štátne. Z nášho pohľadu by bolo asi najvhodnejšie Skalica kvôli vzdialenosti a bez poplatku za zákrok , ale museli by sme byť nejakú dobu hospitalizovaní. Pre maleho po minulomesacnej hospitalizacii trauma 😏 a druha vec, že potrebujeme vykonať ešte jeden zakrok s pinďurom, taky celkom bežný ale v Skalici to vraj nerobia naraz v jednej narkóze.

Prosím vedel by mi teda niekto reálne podľa skúseností poradiť ako to funguje v týchto zariadeniach a ako sa pohybujú ceny, prístup a tak celkovo nejaké recenzie na tieto zariadenia?

Ďakujem pekne😉 Monika

janinah
27. okt 2021

Nikde vám toto neurobia naraz počas jednej narkózy.

monik1505
autor
27. okt 2021

@janinah podla predbezneho zistovania to vraj robia kramare a aj mediklinik to malo v informaciach pisane... Ak to zdravotny stav dovoluje a vopred sa zakroky dohodnu

hipuska
27. okt 2021

My máme skúsenosť s Piesranmi. Ale už staršiu. Cca 6 rokov, boli sme s 3 má deťmi. Ak ťa zaujíma aj taká stará, napíšem viac.

monik1505
autor
28. okt 2021

@hipuska kludne, moze byt😉kazde info potesi.. Sice cena sa uz urcite nebude zhodovať ale postup asi ano 😊

maslaba
28. okt 2021

@monik1505 My sme boli so štvorročnou taktiež v Piešťanoch. Bola som spokojná. S dcérkou som bola až do uspatia. Po zákroku mi ju priniesli a boli sme do rána spolu na izbe. Zákrok stál nejako do 120€, ak si dobre pamätám. Bolo to pred 3,5r.

monik1505
autor
28. okt 2021

@maslaba dakujem😊cize ste jednu noc museli prenocovat?

maslaba
28. okt 2021

@monik1505 Dcére brali aj nosné aj krčné, preto bolo treba prespať, ale dievčatko, ktoré tam bolo len na nosných išlo po šiestich hodinách domov.

monik1505
autor
28. okt 2021

@maslaba to by bolo super, a nahodou neviete o tom ci je moznost v piestanoch dva zakroky z inej zdrav. Oblasti? Take ste tam asi nemali pocas vasej hospitalizacie ak vobec ci?

hipuska
29. okt 2021

@hipuska my sme boli s troma deťmi, 2x nosná, 1xnosna a časť krčnej. Tiež sme platili okolo 120€. Ale teda, ten prístup bol úžasný. S deťmi som išla až na sálu, žiaden stres nič. Akurát im dali oblbovak a potom išli "fúkať balóny" (to na sale,keď ich už uspavali). A až keď zaspali, napichli kanylu na žilu. Takže deti si nepamätali absolutne nic. Dokonca mi ponúkli, že tam môžem ostať počas celeho zákroku. Pre mňa to bola prvá hospitalizácia na sukromnej klinike a len som pozerala ako sa dajú veci riešiť.

Neviem, ako sa teraz riesi výber mandlí ale my sme si vybrali aj preto súkromnú, keďže tam mandle odstraňovali laserom a v štátnom vystikavali kliešťami.

monik1505
autor
29. okt 2021

@hipuska a prosim Vas este otazka... Kedze ste si vybrali jedno zariadenie... Podla coho ste rozhodli? Obvolavali ste si zariadenia? Boli trpezlivy co sa hovoru tyka ci objednali na konzultaciu este pred samotnym zakrokom? Dakujem😊

hipuska
30. okt 2021

@monik1505 podľa referencií a chceli sme teda laser. Vtedy ho všetky ešte nemali. Aj sme to mali relatívne blizko. My sme cez telefón neriešili ale pred operáciou sme tam boli na vyšetrení kde sa všetko dohodlo

monik1505
autor
30. okt 2021

@hipuska aha, super tak dufam, ze aj my dobre vyberieme 😉😊dakujem pekne za vas cas 🥰