Ahojte, máte niekto skúsenosti s výberom krčných mandlí u detí v národnom ústave detských chorôb na kramaroch alebo v Nových Zámkoch , resp Banskej Bystrici alebo nejakom súkromnom sanatóriu ? Ďakujem pekne za informacie
@suzitok predbežné viem ako je to v Nudch Ba aj BB si chavlia ale spomínali sa tam len nosné mandle , tak uvidíme či mi niečo nápisu, porpavde dosť sa obavam ale dcéra má Pfapa syndróm, každé 2-3- týždne má vysoké hourcku a dávame prednizon, reumatolog nám navrhuje tonzilektomiu vraj je viac ako 90 percentná šanca že jej hourcku vymiznú a bude môcť nastúpiť do škôlky ako každé normálne dieťa...
@andiee212 ano maly mal 2,5 roka bola som snim na izbe robili nas hned rano o 8mej vsetky predoperacne sme mali urobene robili mi ho 2 hodiny lebo mu davali aj take rurky do uska. Nakolko bol este maly nic si nepamäta jedine to zobudzanie po narkoze cca 1hodina bola strasna ale sestricky boli zlate napomocne nastastie mal vsetko dobre aj nieco vypil aj prehltol taku kasovitu stravu takze nas pustili okolo 5tej domov do domacej starostlivosti. Dali cislo na mobil keby sa nieco dialo mame volat a prist nastastie mal len teploty vecer a v noci ale nebolo to az take zle rano sme zavolali prisli na kontrolu bolo vsetko ok potom kontrola o tyzden a tie rurky mu menili kazdy polrok v uskach ale to bol len taky pol hodinkovy zakrok.
@andiee212 Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať že nakoniec ako ste sa rozhodli, v ktorom nemocnici vám spravili operáciu krčnej mandlí? A koľko ste museli čakať na termín? Nás synček ma tiež Pfapa syndróm. A čaká na nás operácia. Ďakujem
@erika666666 takto my pôjdeme asi do nudch ba, chodíme tam k reumatologivi a máme mu dať vedieť kedy budeme mať ďalší atak a on nám to vybaví prednostne najneskôr 2 týždne po ataku aby nedostala horúčku na sále
@katka008 Ahoj. Nakoniec sme sa rozhodli dať vybrať mandle v Bratislave na jednodnovom clinike. Prebieha všetko v poriadku, na druhí deň nás pustili domov. Pani doktorka bola veľmi milá spokojnosť na 100%
@erika666666 Dik za odpoved. my sme boli ma jednodňovke vyberať nosné. Krcne nám nespravia nikde vzhľadom na vek a stav. Takze nás čakajú Kramáre.
Ahoj,ja som bola v NZ, sice uz par rokov dozadu, bola som spokojna celkovo..
Davaju sice na oddelenie, kde su aj dospelaci, ale vzdy sa snazia viac deti naraz hospitalizovať, cize nas tam bolo asi 5mamiciek s deťmi, kazda bola na izbe sama so svojim dieťaťom..posledny den k nam dali 15rocne dievca.
Pristup super, úplne tam tie deti poblaznili tie setrickya lekari, ani jedno sa nebalo...bola som so synom az do momentu kedy isiel na operaciu a hned ako ho zobudili, bola som prvá koho videl...primar chodil po izbách, deti pozeral, vsetko vysvetlil ako bude prebiehať, aj pred aj po...my sme boli 5 dni, lebo mojmu aj krcne aj nosne naraz riesili + mal zvýšenú teplotu, ale bezne isli domov na dalsi den po operacii, cize dokopy 2dni, na treti den rano domov..
Anestezu zvladali pomerne dobre,iba jeden jediny chlapček trochu vracal, ale dali mu nejaku infuziu a preslo mu to.. sestričky chodili, starali sa...