Vracajú vaše deti pri nádche? Syn má nadchu a vracia,bruško neboli ani teplota chuti mu jesť len vracia.
@anavixy ale aj 3 krát za deň?
Nám sa to stalo prvý krát teraz vo štvrtok, myslím, že to bolo zo zatečených hlienov. Medzi 18:30 a polnocou zvracala 3r dcérka 6x 😬. Bola som jedno zvracanie od odchodu na pohotovosť (keby som nemala pedi na telegóne, tak určite idem)…našťastie odvtedy to pôsobí ako bežný soplík/kašlík.
samozrejem aj viackrat. ved tie hlieny v krku su vlemi neprijemne pre kohokolvek, dospely clovek to zvladnut zvycajne vie, no dieta sa udrzat nemusi a vyskytne sa zvracanie.
Aj 3x za den.. a keby to aj nebolo z toho, ine priznaky ani tazkosti nema, takze nemas ani co riesit, max davat probiotika. Ale podla mna to urcite bude z hlienov, moja dcera to tiez mava na zaciatku choroby a ja vlastne tiez, akurat teda ja nevraciam lebo to viem (vacsinou) ovladnut a dostat von inak, kdezto dieta z toho napina a uz to ide. U nas staci 1-2 dni, kym sa konzistencia hlienov unormalni, a prejde to. Skus Sinupret napr na zriedenie hlienov, do nosa dekongestiva (nasivin, olynth), morska voda.
Jasne, zatekaju mu hlieny, to ho drazdi na zvracanie, neprijemna ale bezna a normalna vec, zvycajne v prvych dnoch.