Vážili vaše deti pred podaním narkózy?

dilino
14. okt 2018

maminy bol niekto teraz na operáci z dieťatom je to jedno akej len chcem vedieť čo sa týka narkozy vážilo sa vaše dieťa pred podanim narkozy že koľko ma kg dakujem veľmi pekne za radu

pribinak
14. okt 2018

Synovi vyberali mandle, bola to krátka operácia. Nemala ziadny vplyv na jeho vahu, cca 16 kg mal pred aj po

fadama
14. okt 2018

Syn ked bol na operacii tak ho samozrejme ze vazili, podla toho mu davali aj narkozu, podla vahy.

deti95060810
14. okt 2018

my nemáme za sebou operácie, ale rôzne vyšetrenia v narkóze. V celkovej. Pred vyšetrením sa zakaždým robilo predoperačné vyšetrenie kde okrem toho že dieťaťu zobrali krv tak aj dieťa odvážili, odmerali, lekár vypočítal BMI a zhodnotil celkový zdr. stav dieťaťa...

dilino
autor
14. okt 2018

dakujem vám maminky za rady dcérku operovali teraz a napisali že ma 25 kg a kg mala len 17 ale narkozu jej dali na 25 kg našťastie sa po ATROPINE na podporu srdca do hodiny prebrala ale tu hrôzu pokiaľ sme čakali na prebratie to nikdy v živote neprajem nikomu prežiť neviem ale chybu urobili lebo ked ju išli operovať čakali na doktora z ARA ten meškal a jej trebalo už súrne operaciu tak iba sa asi zrejme opýtal že koľko váži a dal jej taku narkozu na 25 kg nám sa nezdalo že ma toľko kg nakoľko je ležiaca odvažili sme ju a vyšlo jej 17 kg v správe z nemocnice sa piše na kg že cca 25 kg tak zrejme si asi typli ked išla z nemocnice domov ani nenapisali do správy koľko ma kg dakujem vám z vaše rady

oli18
15. okt 2018

@pribinak 👎

minuskad
16. okt 2018

Ani u nas nevazili, len sa pytali pri predoperacnom vys.