ahojte, uzivame tento sirup na imunitu. prehana ju a dnes v noci aj vracala... mate nejake skusenosti?
Ahoj,môj syn ho užíva od 1,5roka a teraz ked ma 11rokov tablety a všetko je v poriadku 🙂
Aerius je celkom dobry sirup, aj moj syn ho uzival. Nemyslim, ze tento sirup sporup sposobil hnacky. Je to dobry a neskodny sirup. Synovi pomohol.
Aj moj ho uzival, pomohol, a problemy nemal z neho ziadne 😉
ze vraj sa od neho kazia velmi zuby od sirupu
my sme ho brali kvoli ekzemu, sice sa neskriabala ale nespala cele noci a hulakala zo sna...takze sme ho prestali brat.
Ahoj
aj syn ho berie už rok, a nemá žiadne prejavy...
no prevdepodobne je alergicka na sirup-bud na ucinnu latku alebo na nejaku pomocnu latku-co je v sirupe,nedavaj jej !!!zavolaj imunologovi.a pravdepodobne dostanes iny liek. a nacio ste dostali ten Aureius?to je na alegiu,vidim ze mate psa v byte ,mohli by ste o tom informovat aj alergologa lebo testy do 3 rokov nerobia,a radsej vylucit alergenov ako zbytocne napchvat detmi s liekmi proti alergii.
to nebude zo sirupu 😒 (teda záleží od kedy ho užíva a odkedy má obtiaže)
moji ho užívali odjakživa, potom prešli na roztok (nie sirup) a teraz majú cmúľacie pastilky Aerius (dr. im to prispôsobojue podľa veku), ale nikdy žiadne ťažkosti nemali 🙂
Ahoj, my to máme už rok, je to na alergiu, my máme sennú nadchu. Malý má 18 kíl a 3,5 roka, denne si užíva 2,5 ml. Problémy sme nemali žiadne. 😉 😉