Užíva niekoho dieťa Aerius sirup?

bershka
7. apr 2011

ahojte, uzivame tento sirup na imunitu. prehana ju a dnes v noci aj vracala... mate nejake skusenosti?

annika
7. apr 2011

Ahoj, my to máme už rok, je to na alergiu, my máme sennú nadchu. Malý má 18 kíl a 3,5 roka, denne si užíva 2,5 ml. Problémy sme nemali žiadne. 😉 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macotka
7. apr 2011

Ahoj,môj syn ho užíva od 1,5roka a teraz ked ma 11rokov tablety a všetko je v poriadku 🙂

stanislavao
7. apr 2011

Aerius je celkom dobry sirup, aj moj syn ho uzival. Nemyslim, ze tento sirup sporup sposobil hnacky. Je to dobry a neskodny sirup. Synovi pomohol.

kukucg
7. apr 2011

Aj moj ho uzival, pomohol, a problemy nemal z neho ziadne 😉

katecameron
7. apr 2011

ze vraj sa od neho kazia velmi zuby od sirupu

denduska
7. apr 2011

my sme ho brali kvoli ekzemu, sice sa neskriabala ale nespala cele noci a hulakala zo sna...takze sme ho prestali brat.

samulko1
7. apr 2011

Ahoj
aj syn ho berie už rok, a nemá žiadne prejavy...

evickapooh
7. apr 2011

no prevdepodobne je alergicka na sirup-bud na ucinnu latku alebo na nejaku pomocnu latku-co je v sirupe,nedavaj jej !!!zavolaj imunologovi.a pravdepodobne dostanes iny liek. a nacio ste dostali ten Aureius?to je na alegiu,vidim ze mate psa v byte ,mohli by ste o tom informovat aj alergologa lebo testy do 3 rokov nerobia,a radsej vylucit alergenov ako zbytocne napchvat detmi s liekmi proti alergii.

magimary
7. apr 2011

to nebude zo sirupu 😒 (teda záleží od kedy ho užíva a odkedy má obtiaže)
moji ho užívali odjakživa, potom prešli na roztok (nie sirup) a teraz majú cmúľacie pastilky Aerius (dr. im to prispôsobojue podľa veku), ale nikdy žiadne ťažkosti nemali 🙂