Stolica 3,5 ročného dieťaťa

nelly187
4. mar 2016

Mamičky,prosím vás ako často majú vase 3,5ročné detičky stolicu?a ak majú zápchu ako im pomáhate?dakujem

jankastubka
4. mar 2016

Niekedy kazdy den, niekedy kazdy druhy. Nejak presne to nesledujem, takze neviem kedy ma zapchu. Kamoskinmu kazali na zapchu, ked aj tyzden nekakal, veeela jablk, veeela ovocia, pitny rezim. Skusali aj slivkove a marhulove kompoty a tie asi pomohli.

mnamko
4. mar 2016

Nasa zadrziava stolicu odkedy nenosu plienky pomaha banan hrozienka kompoty a acidko vanilkove ale vypije len vtom jogurtovom kelimku

mnamko
4. mar 2016

Teraz kaka 2,3 krat za tyzden predtym raz za tyzden obcas aj 10 dni nebola

nelly187
autor
4. mar 2016

@mnamko a potom je aká stolica?a nutite ju n nasilu kakat ci čakáte?

sense
4. mar 2016

raz za den niekedy makku inokedy bobky zalezi co poje,...davame odvar so susenych sliviek kt. rozmixujem...a kamilkovy caj...

sense
4. mar 2016

@mnamko nasu z bananov zapeka...ale zrejme na kazde dieta ucinkuje nieco ine

sense
4. mar 2016

@nelly187 urcite nenutit nasilu kakat, ak vidim ze ju boli brusko lebo nekakala a ma ho tvrde tak jej ho pomasirujem ale to pride aj sama ze chce pomasirovat brusko a teply kupel...

babulina
4. mar 2016

My sme dlho bojovali so zapchou u syna, skoncili si sme dlhodobo na duphalacu ale okrem toho samozrejme minimum sladkosti, ziadna cokolada, vela kompotov, jablcka aj so supkou. Plus jeden trik nam poradili, ze ak dieta tlaci tak mu do ruky dat vrtulku a nech fuka do nej, tym zapoji poriadne brusne svalstvo.

mnamko
4. mar 2016

@nelly187 nenutim cakame ale asi pred mesiacom som jej dala klistir a asi pomohlo odvtedy chodi castejsie oklamala som ju ze jej idem zmerat teplota a strekla som jej ho do ritki kupila som v lekarni no na zachode revy lebo nechapala co tak zrazu to tak striela s ritki ale pomohlo