Stále zahlienené deti - ako to riešiť?

roselyn
9. máj 2019

Moje deti su v kuse (s prestavkami) zahlienene. Poradte, co vyskusat, robit, kupit alebo kam chodit s nimi. Lieky a vsetko mozne z lekarne vyskusane. A uz nechcem im nic davat, lebo vidi, ze to nepomaha. Chodime aj do solnej jaskyne, aj pri mori sme ochoreli a aj v kupeloch na lieceni sme boli a este aj tam po procedurach nabehol zapal, horucka a hlieny, sople. Mensiemu dietatu vysavam a starsie dieta to vysmrka alebo v najhorsom vyvracia. Lenze sa to vracia dokola, ci je teplo, ci zima, v kuse. 😔😔😔 Imunologicka sa tiez nijako necini. Alergie nevysli. A na oslabenu imunitu len imunoglukan a bronchovaxon v kuse predpise. Dakujem vopred za Vase rady a skusenosti.

mrkvicka060
9. máj 2019

@roselyn presne toto teraz riesim so starsim. Neposlala vas dr na gastro vysetrenie? Casto taketo problemy sposobuje reflux.

roselyn
autor
9. máj 2019

@mrkvicka060 nasa detska je aj gastro, mali sme uz tabletky na reflux - lebe robila usg, ale ziadne zlepsenie. preto uz nevieme, ze co 🤔😔😒

livia341
9. máj 2019

@roselyn inhalator nepoužívate? Robíte si preplach nosa aspoň každý deň u staršieho dieťaťa? Difuzer si kúpte je to dobrá vec.

roselyn
autor
9. máj 2019

@livia341 preplach s konvickou (ano robime). nos sa pouvolnuje, ale potom zatekaju hlieny a chrcia a kaslu 😒

gabulienka623
9. máj 2019

@roselyn a koľko majú deti rokov?

matulienka10
9. máj 2019

@gabulienka623 a orl? Boli ste? My máme zvacsenu nosnu mandlu ktorá spôsobuje rovnake tazkosti ako opisujes... ešte som niekde citala ze koloidne striebro ma protizapalove ucinky, my sme este neskusili ... mám rešpekt nejako skúšať na dietati ... keď mi to nikto neporadil ...len ujo goodle

roselyn
autor
9. máj 2019
roselyn
autor
9. máj 2019

@matulienka10 my uz sme boli asi u vsetkych moznych lekarov aj u ORL.

roselyn
autor
9. máj 2019

kupit inhalator a inhalovat? co a ako?

martinastaj
9. máj 2019

My riešime v kuse toto syn má 11 rokov skúsili sme tiež všetko možné, má aj vybratú nosnú mandľu, on má vybočenú nosovú prepážku, tak vraj je to z toho, teraz nás čaká zákrok, kde mu zbrúsia nosné sliznice, lebo ich už má od užívania toho všetkého zhrubnuté, tak dúfam, že to pomôže, lebo je to hrozné stále počúvať, ako ťažko dýcha 😔

eriksonka1234
9. máj 2019

@roselyn v prvom rade kúpiť inhalator a inhalovat Vincentku. Synovi to veľmi pomohlo a to bol nonstop chorý do 6 rokov. Dcéra je astmaticka, prekonala 6 zápalov pľúc, ale čím je staršia, tým je to lepšie. Treba trpezlivosť, ani ja som neverila, ze z toho vyrastú, tiež som robila všetko možné a stále boli deti choré. Je to ťažké obdobie, ale bude lepšie. Verím, že to inhalovanie pomôže.

roselyn
autor
9. máj 2019

@martinastaj moje nervy 😔 to fakt nic nepomohlo? ohhh

roselyn
autor
9. máj 2019

@eriksonka1234 detsky inhalator a do neho vincentku a to dychat? pre mna to nie je, ze tazke obdobie, ale katastrofalne obdobie doma alebo u lekara s 2 detmi v kuse, a este aj ja sem tam schytam chorobu. manzel nervy a rodina nervy - vsetko moja vina, ze co robim - ze sme v kuse dokola chori. a o praci mozem snivat, nikde sa tak neda existovat 😔 bezmocnost, trapenie 😒

sapetka
9. máj 2019

@roselyn a vytery vam nerobila dr?

roselyn
autor
9. máj 2019

@sapetka niekedy streptokoky, inokedy stafylokoky, kvasinky. ja nechcem aby kazdy mesiac deti boli len na Antibiotikach 😒

sapetka
9. máj 2019

@roselyn ach to verim😏toho sa aj ja obavam ked pojde do kolektivu ako bojovat s tymi bakteriami tiez atb stale nechcem. Teraz mal streptokoka a dostal zapal pluc musel brat dvojkombinaciu..

eriksonka1234
9. máj 2019

@roselyn viem, aj my sme si tým prešli, dcéra sa v noci dusila, rok som v kuse nespala, ešte ani teraz nezatvaram dvere v spálni, čo stále počúvam. Pri záchvatoch som bola tak bezmocná, a z toho stresu vždy chorá a nevyspata.Bolo to hrozné obdobie, neprajem nikomu. A nehovoriac o tom, že 4 mesiace som sa vyslovene prosila v Ga nech s ňou niečo robia, že sa v noci dusi, až keď mala 3 týždne vysoké teploty spravili RTG, kde zistili obojstranný zápal pľúc, v hodine 12 tej sme sa dostali do Biskupic, nebyť Dr. Kadlicovej, tak dcéra tu dnes nie je. 13 týždňov sme brali Atb, proste by som mohla knihu napísať o našich trápeniach, čo všetko sme vyskúšali a čím všetkým si dcéra musela prejsť. Našťastie je to za nami, a dúfam, že to obdobie sa už nikdy nevráti.

mkado
13. máj 2019

Dobry vecer, presli sme si podobnym problemom. Syn bol do jeho nastupu do skolky uplne zdrave dieta, jeho nezvykli trapit ani sople a kasel. Prisla prva choroba a s nou nocna mora. Neprestavajuce zahlienenie, zachvaty kasla a vselijake vysetrenia. V priebehu mesiaca a pol vybral 3 balenia atb, ale pozadovany vysledok sa nedostavoval. A preto som si povedala dost, moje dieta nebude pokusny kralik lekarov a na odporucanie znamej sme siahli po alternativnej medicine. A ja som nesmierne vdacna za taku prilezitost. Odvtedy bez choroby, pravidelne navstevuje skolku a imunita perfektne posilnena. Zdrave dieta = stastna mama 🙂

mauzi
13. máj 2019

Odporúčam fytoterapiu, nájsť niekoho kto sa pozrie na dieťa, a je to čistá príroda

adalea
13. máj 2019

@mkado ahoj, akú alternatívnu liečbu ste nasadili? U nás to isté, do nástupu do škôlky zdravé dieťa a od začiatku škôlky tretí rok furt chorá. 2 týždne škôlka 4 týždne doma. Na imuno len bronchovachsom, orl zväčšená mandla, ale ešte nie na vybratie..konvičkuje denne. Už sme vyskúšali colostrum, aloe vera, imunoglukan...čerstvý vzduch je samozrejmosť. Už som zúfalá, aj ja to vždy dostanem od nej, tak si to točíme...Od septembra ide so školy, desím sa toho..

mkado
13. máj 2019

@adalea aj u nas zvacsena mandla. Ale chvalabohu tiez nie na vybratie. Ake aloe ste pili? Nam pomohli forever produkty. Nedam dopustit.

adalea
14. máj 2019

@mkado už si nepamätám značku, forever to ale nebolo...pozriem to. Vďaka za tip

roselyn
autor
14. máj 2019

@mkado aku alternativnu medicinu? poprosim info

roselyn
autor
14. máj 2019

@mauzi a ta fytoterapia - asi len ta v Bratislave?

mauzi
14. máj 2019

@roselyn my sme boli v BB, v centre TAO fyzio, zaoberajú sa čínskou medicínou, a komplexný prístup ma až prekvapil, určite odporúčam skôr takéto čosi

eternity24
3. jún 2024

@mkado dobrý deň, prosím aké forever produkty ste užívali? Dakujem