Sopľavá stolica a časté kakanie u 3-mesačného

hjvcfyjn1990
9. dec 2022

Baby moja potrebujem radu .Ktoré ste si prešli s tým a pomoc . Malinky ma 3 mesiace od 2 mesiaca dávame UM Nutrilon Ar.No kojenie ? Snažila som sa ale mlieka som mala malinko malinky plakal pri prsníku. No skúsila som toto Um mlieko začiatky kakal pekne ale často !žlte ako ma byt praženičkove ,ale postupne neviem či dostal daku vyrozu mal zvýšenú horúčku a hnačky papal pekne kŕče koliky vôbec vracanie nie ,no len ta stolica je taka že je v nej ak krv a je veľmi soplava boli sme u vašej pani doktorky zobrali výter pondelok sa uvidí. Varíme ryžovom odvare jeho Um no nezlepšílo sa to dako poradila vymeniť mlieko za Bezlaktozove .Nutrilon Free Lactose.Mali ste tiez taky problém a zistilo sa alergi na kravské mlieko na laktózu?Fotku vymažem ked mal niekto podobne niečo baby nekritizujte chcem len radu .Ďakujem

greta2017
9. dec 2022

@hjvcfyjn1990 nemam skusenost no len som citala ze aj je hlien v stolici tak to znamena nejaku bakteriu, virus ci zapal. Nemala by takato byt. Ja by som odniesla vzorku pediatrovi na vysetrenie

hjvcfyjn1990
autor
9. dec 2022

@greta2017 sme boli včera spravili mu výter,no len preto sa pýtam či nemala niektorá miminka a potvrdilo sa alergia?

dzescebuly
9. dec 2022

@hjvcfyjn1990 dcére sa takto začal prejavovať campylobacter,mala vtedy 3 mesiace a prestala nám piť mlieko

hjvcfyjn1990
autor
9. dec 2022

@dzescebuly to je to prosím vás?

dzescebuly
9. dec 2022

@hjvcfyjn1990 po vytere budete vedieť viac