Teplota dcéra 2r10m,bez iných príznakov
Dcére sa objavila teplota skoro 38, ale nemá žiadne iné príznaky. Žiadna chrípka nič. Z čoho to môže byť?
Zuby má už tuším všetky. Čo to môže byť?
@simona92101 ale aj tá by mala nejaké príznaky, či?
Aj naša dnes teplotuje ráno mala 39 a poobede 39,6 dnes to vidím na nočnú službu a to v sobotu dobrala po 10 dňoch antibiotiká
Úpal?
Nemusi,dcerka teraz tiez teplotovala 2-3 dni
@michellemary máva šatku vonku a neboli sme na silnom slnku, bud ideme skoro ráno, alebo večer von a snažíme sa vyhýbať miestam kde ešte prazi.
Priznaky sa mozu objavit az neskor alebo aj vobec. Niekedy viroza zacina a konci iba teplotou.
Moze to byt hocico. Mozno sa jej do vecera alebo do rana objavia dalsie priznaky. Moze to byt aj 6 choroba, tam su vysoke horucky a nic ine, az o par dni vysyp. Alebo moja 7 rocna mala 2x Covid. Vzdy len teplota a nic ine... uvidis, tazko povedat
Moja vyse 3,5r mala obcas naozaj len teplotu 3-4-5 dni kedy ako .bez kaslu soplu nicoho,proste nejaky virus. Nad 38,5 zrazaj , ked jej ine nic neni pockaj 3-4 dni prejde to👍
Ak sa ti nieco nezda samozrejme smer lekar.
Šiesta choroba
Naši mali kiahne. Začalo to teplotami a o pár dní sa objavili pupáčiky
Pises do 38... No neviem, co vlastne riesis, ma zvysenu teplotu, nic hrozne sa nedeje, nechaj ju tak, najneskor do troch dni ju to prejde, alebo sa zajtra prisaju aj ine priznaky
@lindusss2016 no riešim to, že má teplotu. Doposiaľ, som vždy vedela príčinu, keď mala teplotu. Takže prosím ťa, pokiaľ mieniš byť nepríjemná,tak tento príspevok radšej preskoč. Ako si môžeš vyššie všimnúť, niektoré mamičky majú skúsenosť z teplotou z ktorej sa neskôr vysrstilo niečo.
Mojmu zvykne nabehnut teplota a ostatok sa spusti na druhy den...
Vynimkou bola 6ta choroba kde mu nic nebolo az na 3 den vysyp..
A teda este covid to mu nebolo vobec nic okrem teplot alw vyssich -39.
Od nedele vecera, vcera cely den 38 az skoro 39, neklesla ani po liekoch. Priznaky iba bolenie noh. V nedelu poobede bola na biku, takze sme brali, ze mozno unava. Dnes cely den ina okolo 37,3 a unava. Akurat teraz vecer vysiel chlapovi pozitivny test, takze ju idem testnut hned rano... V jeseni 2020 mala 3x po presne 2 tyzdnoch 1 den takyto mega teplotovy. Zapisuj si to niekse, aby si si vedela s odstupom casu odsledovat nejaky cas, priznaky - co sa opakuje, ako casto...
To nie je neprijemne, ale uplnr normalne, ze obcas na tych detoch nic ine nevidis. Je to proste reakcia tela s najvacsou pravdepodobnostou na nejaky virus. Len tak zo zaujimavosti, ako to teda dopadlo? Pridruzili sa nieco ine, alebo to tym aj skoncilo? Ja som sa ta snazila upokojit, ze netreba kazdu teplotu skumat do podrobnosti, je to proste bezne...
Viroza