Volala som dr ze mi mala začína sopliť tak mi povedala sinupred ...... ešte sa pýtala ze koľko má... rok a pol
A teraz doma čítam ze to je od 2 rokov ....
A v lekárni manzelovi povedala ze mam dat len 10 kvapiek keďže nemá 2 roky
Môžem davat tak ?
@domiklik ano ? Ja len ci sa dr nepomyslela ze sinupred je až od 2 rokov a lekárnička povedala ze ak to vravela dr tak ze je to v poriadku. Ja len ci sa dr nezmenila......
Čiže môžem kľudne dávať malej ten sinupred ano ?
Ďakujem🙂
@domiklik ...nezmylila
Sinupret kvapky boli par rokov dozadu tuším od 3 mesiacov. Neskôr sa zmenil pribalovy leták kde je uvedené, ze sú vhodné od dvoch rokov, ale zloženie sa nezmenilo, to len na okraj. Mňa na to upozornila Dr, aby som nestresovala po prečítaní pribaloveho letáku.
Môžeš kľudne dať
Prvý krát som Sinupret dávala dcére keď mala asi 4 mesiace. 10 kvapiek. Tak mi poradila pediatrička.
@domiklik presne to ze mam obavy ..... super Ďakujem 🙂🌸☀️🍁
Prepac, ale doktorke neveríš a veris anonymnym osobam na fore, ktore asi nestudovali medicinu a asi nemajú roky praxe? Teda tu sa pytas, ci jej mas verit?
Zavolaj jej, ak si si nie ista, ci si správne pochopila
@katesocka Ďakujem 🙂🌸☀️🍁
@domiklik áno, presne takto nám to vysvetlila doktorka tiež.
Sinupret su bylinne kvapky kludne davaj. ja davam len ked maju deti upchaty nos huste sople ktore nejdy von. Ked sa sople spustia zriedia uz nedavam
@slavomira236 Ďakujem 🙂 Pekný večer želám 🌙🌸🍀
Kludne, je to na baze byliniek takze ja som takisto daval detom aj skor. Sestre dokonca ochotel novorodenec, mal nieco do 2 mesiacov a bol zahlieneny a takisto jej radili iba sinupret
Ano