Rehabilitačné centrum Harmony - skúsenosti

stastenka42
1. dec 2014

dobrý den mamičky,rada by som sa spýtala na vaše skúsenosti a spokojnost v rehabilitačnom centre Harmony v BA...nakolko moja dcérka bude mat 8 mesicov a stale sa nepretáča,nelozí,neštvornožkuje chceli by sme vyskúšat toto centrum na cvičenia.Neurologička nam povedala že máme čakat do 9 mesiaca a potom príst,mi príde dost neskoro 😒 nechceme niečo zanedbat...dakujem

pribinak
1. dec 2014

Musis sa telefonicky objednat na vstupne vysetrenie a podla vyledkov vysetrenia sa bude odvijat to ci budete cvicit alebo nie.
A tiez co budete cvicit a ake budete mat doplnkove rehabilitacie
Objednaj sa cim skor, lebo termin dostanes tak za mesiac, potrebujes vymenny listok od pediatricky

Mozno ti tu budu baby pisat, ze kazde dieta ma svoj cas a svoje tempo, ale 8 mes dieta by uz malo sa otacat a pokusat sa o sedenie a lezenie

Moj krpec otacal hlavicku viac na jednu stranu a aj naklanal hlavicku viav na jednu stranu, pocvicili sme 2-3 mesiace a vsetko je ok

evitka83
1. dec 2014

@stastenka42 harmony nepoznam, ale ja chodim na kramare do detskej fakultnej a nemozem si vynachvalit rehabilitacne sestry aj doktorku. Predtym som bola na antolskej a odtial som zdrhla so slzami v ociach ako mi tam malavrieskala pri cviceni. Kramare som vyskusala uplne naslepo a dobre som spravila. Mala mi vobec neplace ani tam ani doma pri cviceni, lebo nas to tak naucili 🙂

stastenka42
autor
1. dec 2014

@evitka83 aj na to som pocula same chvaly. ..a kde to jam je, ako sa tam objednava? Dakujem pekne. ..
@pribinak ano, aj ja si to myslim preto nechcem nic zanedbat. ..dakujem

evitka83
1. dec 2014

Detska fakultna nemocnica, -1 posch fyziorehab oddelenie, treba mat papier od obvodacky a s tym tam ist. Objednava sa u lekarky na t.c. 0259371736. Ona rozhodne, co dalej

stastenka42
autor
1. dec 2014

@evitka83 dakujem

janikes
6. dec 2014

@evitka83 ahoj,prosim ta a ako casto tam chodite? a co cvicite Vojta, ci Bobatha? Lebo tiez zvazujem prejst na Kramare

evitka83
7. dec 2014

@janikes cvicime vojtovku, chcela som bobatha, lebo je vraj setrnejsi, ale lekarka povedala, ze na jej diagnozo bobath nie je vhodny. Ale teraz mi je to jedno, lebo mi pri vojtovke neplace. Chodili sme 2x do tyzdna, teraz chodime 1x

sasaa22
7. dec 2014

Baby,my sme chodili tiez na Kramare s predilekciou hlavicky, cvicili sme od oktobra do marca a teraz mala vyzera ok.chodili sme k jednej sukromnej fyzioterautke, ta mi tvrdila, ze ked pri Vojtovi dieta doslova Breslau ,je to fajn ,no ja som to psychicky nezvladala, tak sme zasli tam a traut vsetko slo aj kriku a v pohode. drzim palce vsetkym, vela trpezlivosti, oplati Sa.

janikes
7. dec 2014

@evitka83 to je super, ze neplace, moj tiez prvy mesiac neplakal a vtedy aj rychlo napredoval, a potom sa to otocila, zacal sa jedovat, nespolupracovat, a za cely mesiac vobec nepokrocil a dokonca zacal plakat, aj ked som ho chcela ist len prebalit, co sa bal, ze bude cvicit... Teraz sme lezali tyzden na Kramaroch a odporucili nam zmenit vojtovku za Bobatha, tak sa chcem dohodnut aj s neurologickou, co dalej... No chudence deti ☹

kattulka
23. dec 2014

@stastenka42 mozno uz chodis niekam inam, ale mozno to pomoze niekomu dalsiemu: my chodime do Harmony a obrovska spokojnost!!! Cvicime s usmevom a bez placu, mame uzasnu terapeutku! Zacali sme ako trojmesacni a ako patmesacny je maly uplne ok. Ja odporucam vsetkymi desiatimi!!!

stastenka42
autor
23. dec 2014

@kattulka zacali sme chodit na kramare a super! Tiez mame uzasnu cvicitelku, cvicime Bobatha, mali sme dve cvicenia a mala sa uz gula po celom byte 🙂 velmi sa tesime a tiez som velmi spokojna. ..dakujem za rady. .