dobrý den mamičky,rada by som sa spýtala na vaše skúsenosti a spokojnost v rehabilitačnom centre Harmony v BA...nakolko moja dcérka bude mat 8 mesicov a stale sa nepretáča,nelozí,neštvornožkuje chceli by sme vyskúšat toto centrum na cvičenia.Neurologička nam povedala že máme čakat do 9 mesiaca a potom príst,mi príde dost neskoro 😒 nechceme niečo zanedbat...dakujem
@stastenka42 harmony nepoznam, ale ja chodim na kramare do detskej fakultnej a nemozem si vynachvalit rehabilitacne sestry aj doktorku. Predtym som bola na antolskej a odtial som zdrhla so slzami v ociach ako mi tam malavrieskala pri cviceni. Kramare som vyskusala uplne naslepo a dobre som spravila. Mala mi vobec neplace ani tam ani doma pri cviceni, lebo nas to tak naucili 🙂
Detska fakultna nemocnica, -1 posch fyziorehab oddelenie, treba mat papier od obvodacky a s tym tam ist. Objednava sa u lekarky na t.c. 0259371736. Ona rozhodne, co dalej
@evitka83 dakujem
Baby,my sme chodili tiez na Kramare s predilekciou hlavicky, cvicili sme od oktobra do marca a teraz mala vyzera ok.chodili sme k jednej sukromnej fyzioterautke, ta mi tvrdila, ze ked pri Vojtovi dieta doslova Breslau ,je to fajn ,no ja som to psychicky nezvladala, tak sme zasli tam a traut vsetko slo aj kriku a v pohode. drzim palce vsetkym, vela trpezlivosti, oplati Sa.
@evitka83 to je super, ze neplace, moj tiez prvy mesiac neplakal a vtedy aj rychlo napredoval, a potom sa to otocila, zacal sa jedovat, nespolupracovat, a za cely mesiac vobec nepokrocil a dokonca zacal plakat, aj ked som ho chcela ist len prebalit, co sa bal, ze bude cvicit... Teraz sme lezali tyzden na Kramaroch a odporucili nam zmenit vojtovku za Bobatha, tak sa chcem dohodnut aj s neurologickou, co dalej... No chudence deti ☹
@stastenka42 mozno uz chodis niekam inam, ale mozno to pomoze niekomu dalsiemu: my chodime do Harmony a obrovska spokojnost!!! Cvicime s usmevom a bez placu, mame uzasnu terapeutku! Zacali sme ako trojmesacni a ako patmesacny je maly uplne ok. Ja odporucam vsetkymi desiatimi!!!
@kattulka zacali sme chodit na kramare a super! Tiez mame uzasnu cvicitelku, cvicime Bobatha, mali sme dve cvicenia a mala sa uz gula po celom byte 🙂 velmi sa tesime a tiez som velmi spokojna. ..dakujem za rady. .
Musis sa telefonicky objednat na vstupne vysetrenie a podla vyledkov vysetrenia sa bude odvijat to ci budete cvicit alebo nie.
A tiez co budete cvicit a ake budete mat doplnkove rehabilitacie
Objednaj sa cim skor, lebo termin dostanes tak za mesiac, potrebujes vymenny listok od pediatricky
Mozno ti tu budu baby pisat, ze kazde dieta ma svoj cas a svoje tempo, ale 8 mes dieta by uz malo sa otacat a pokusat sa o sedenie a lezenie
Moj krpec otacal hlavicku viac na jednu stranu a aj naklanal hlavicku viav na jednu stranu, pocvicili sme 2-3 mesiace a vsetko je ok