Prvá prehliadka u pediatričky

12. dec 2022

Ahojte , som zmätená a vystrašená prvorodička , prosím vás skúsene maminky , zajtra idem s dcérkou prvýkrát k pediatricke ( v piatok nás pustili a zajtra má presne týždeň). Povedala mi doktorka v rýchlosti , že mám doniesť dve plienky . Ale ja som sa nejak nestihla spýtať aké plienky to majú byt , či bavlnené , či pampers, či pouzite ? 😃 prepáčte možno za sprostu otázku ale ozaj neviem … ďakujem

pribinak
12. dec 2022

Látkové plienky, čisté, obyčajne, jednu si das pod bábätko na váhu a druhu na podložku kde budeš bábätko vyzliekať

Dieťa odvážia a odmerajú. Opytaju sa na papanie, skontrolujú dýchanie a srdiečko. To je najdôležitejšie

basska_b
12. dec 2022

Bavlnene, to aby nelezala na studenom. Moje dieta im pravidelne ocikalo vahu 🤪

svokrinjazykmonika
12. dec 2022

Tak si zober pre istotu dve také a dve onaké 😄 Ja som mala len jednu látkovú ako podložku a lupilu na prebalenie.

bavlnka92
12. dec 2022

ja som brala tenkú deku a látkové plienky dve. aby nebola zima a posledná pre istotu :D a klasické na prebalenie aj zo 3 :D

zuzikak
12. dec 2022

ako pisu dievcata - bavlnene plienky ale vezmi si aj jednorazovku s igelitovym sackom aby si malicku mohla prebalit ak by sa ti stihla pokakat. Normalne aj s mokrymi vreckovkami. Igelitovy sacok na pouzitu plienku aby si ju mohla vziat a vyhodit inde nez u dr.

vevulik18
12. dec 2022

Ahoj, za mna je praktickejšia plienka a podlozka na prebaľovanie 🙂 presne si pamätám keď sme sa po príchode domov chystali na prvú poradňu 😀🙈

petamich
12. dec 2022

plati co baby pisu - latkove klasicke alebo podlozky na prebalovanie a urcite teda aj jednorazovu, lebo nasa pediatricka vazi dieta nahe a treba mu potom dat cistu a mlady muz sa tam velmi lubil pokakat, takze aj dve 🙂