Pruh v miešku 3-ročného

lenuska333
17. feb 2023

Ahojte mamicky moj syn ma pruh v miesku.Doktorka my k tomu povedala ze mame cakat a sledovat a k sa mu to zhorší musi ísť operovať. Neviem ani ci je to vážne, čoho čaká.Neviete mi k tomu povedať viac.Teraz je chori berie antibiotika ale po uzdravení to chcem hneď riešiť nechcem čakať veľmi sa bojím oňho.Ale aj pomyslenie ze pôjde na operáciu ma veľmi straší ako to prežívali vase deti bolí to?Ďakujem vopred za odpovede.

pralinka25
17. feb 2023

a odkedy to ma?
mojmu to zmizlo same. ale mal 2 roky

lenuska333
autor
17. feb 2023

@pralinka25 ani neviem ja som si len pred včerom večer všimla že ma jeden miešok akoby napuchnutý

pralinka25
17. feb 2023

nam sa to stalo ked mal hnacku tyzden. tiez ma to vylakalo. ale bolo to v piatok. a do pondelka sa to akoby zmensilo ale nie uplne. mesiac to mal vacsie ale potom sa to tak ako keby zvacsovalo a zmensovalo niektore dni az to nakoniec uplne zmizlo.
vtipne bolo to ze doma to mal velke. obliekla som ho a kym sme prisli k dr mal to normalne a tak aj 3 x uz si myslela ze mi sibe tak som jej to musela odfotit. ale teda teraz to ma ok

lenuska333
autor
18. feb 2023

@pralinka25 a koľko ma rokov?Lebo citala som ze do 2 rokov sa to vie upraviť potom uz nie

pralinka25
18. feb 2023

mne povedal chirurg ked sme s tym vtedy boli ze kludne aj do 4 rokov sa to vie samo spravit.
on mal vtedy dva ked to vzniklo a potom aj zmizlo

lenuska333
autor
18. feb 2023

@pralinka25 môj ma tera 3 zistila som to len teraz ale od kedy to ma presne neviem ako zistim že mu to zmizlo keď sa nebude miesok zväčšovať?

lenuska333
autor
18. feb 2023

@lenuska333 3 roky má

pralinka25
18. feb 2023

no nasmu sa zmensil na povodnu velkost a zatial sa znovu nezvacsil
@lenuska333

lenuska333
autor
18. feb 2023

@pralinka25 a prosim vas po akej dobe sa mu zmenšil?