Prestali vyrábať čapíky pre deti?

petra7797
3. aug 2022

Ahojte žienky naozaj prestali vyrábať čapiky pre deti ? Pre najmenšie, paralen aj nurofen ? Zháňam a nikde niesu ďakujem za odpovede 😊😊

tanyan
3. aug 2022

Viacero liekov má výpadok, mnohé kvôli vývozu na Ukrajinu. ☹
Len obehať lekárne či niekde ešte nemajú zásoby. Ja som takto zúfalo hľadala Hylak.

katkaseiner
3. aug 2022

tiez mi hovori kamoska z lekarne ze maju vypadok... neverim ze by ich nevyrabali...

vevulik18
3. aug 2022

@petra7797 ahoj , ja som napríklad hľadala nurofen a keď som pozerala cez internet dostupnosť v lekárňach všade boli vypredané avšak v dr max v kamennej ich aj tak mali 🙂

tanyan
3. aug 2022

@vevulik18 Dr.Max lekárne majú každá vlastné ceny (okrem aktuálnej letákovej ponuky - tá je záväzná pre všetkých) a aj vlastné zásoby. Pri niektorých produktoch sa ani cez e-shop nedá zistiť dostupnosť v kamenných predajniach.

zuzka148
3. aug 2022

@petra7797 aj kalciový sirup má výpadok. Fenistil kvapky sa už dlhšie nedajú zohnať. Naši mávajú laryngitidy, tak radšej som kúpila do zásoby.

x_mery_x
3. aug 2022

Muz v pohode kupil nurofen minuly tyzden, ale pamatam si, ze pred dvoma mesiacmi sme nevedeli zohnat.

gvenduska
3. aug 2022

Pre aké staré dieťa hľadáte
Pre tie najmenšie je ťažko zohnatelny nie v každej lekárni ich majú
Moja skusenost

petra7797
autor
5. aug 2022

@gvenduska mala ma rok a 8 mesiacov

danielahamar
5. aug 2022

Mne môj doniesol domov panadol baby čipky a majú 125, poslala som ho pre paralen vtedy a 1.5r. Dieta

gvenduska
6. aug 2022

@petra7797 mi mame 14 mes a ppuzivame nurofen

hyrka1
2. sep 2022

Prosím Vás, vie niekto poradiť, kde v okolí BA sa dá zohnať ešte nurofen čapíky od 3 mesiacov? Ďakujem veľmi pekne.

rysavka3333
28. okt 2022

Hladam niekoho kto uz nevyuzije nurofen capiky a je ochotny predat.dakujem

turzovka
5. dec 2022

@rysavka3333 ahoj, viem ze si sa davnejsie pytala, ale tiez som mala hlavu v smutku a zhanala cipky a nakoniec som kupila ibuprofenove cipky co si zarabaju v lekarni. Ten nurofen je dlhodobo prec, cize da sa najst lekaren kde si vyrabaju vlastne 🙂 mozno este niekomu tato infoska pomoze

daniela1911
5. dec 2022

@petra7797 v každej väčšej lekárni “miešajú” vlastné čípky. Neviem, či len paracetamolové, alebo aj ibuprofénove. Skús sa opýtať. Je to to iste, čo v týchto “značkových”