Ahojte žienky naozaj prestali vyrábať čapiky pre deti ? Pre najmenšie, paralen aj nurofen ? Zháňam a nikde niesu ďakujem za odpovede 😊😊
tiez mi hovori kamoska z lekarne ze maju vypadok... neverim ze by ich nevyrabali...
Muz v pohode kupil nurofen minuly tyzden, ale pamatam si, ze pred dvoma mesiacmi sme nevedeli zohnat.
Pre aké staré dieťa hľadáte
Pre tie najmenšie je ťažko zohnatelny nie v každej lekárni ich majú
Moja skusenost
Mne môj doniesol domov panadol baby čipky a majú 125, poslala som ho pre paralen vtedy a 1.5r. Dieta
Prosím Vás, vie niekto poradiť, kde v okolí BA sa dá zohnať ešte nurofen čapíky od 3 mesiacov? Ďakujem veľmi pekne.
@rysavka3333 ahoj, viem ze si sa davnejsie pytala, ale tiez som mala hlavu v smutku a zhanala cipky a nakoniec som kupila ibuprofenove cipky co si zarabaju v lekarni. Ten nurofen je dlhodobo prec, cize da sa najst lekaren kde si vyrabaju vlastne 🙂 mozno este niekomu tato infoska pomoze
@petra7797 v každej väčšej lekárni “miešajú” vlastné čípky. Neviem, či len paracetamolové, alebo aj ibuprofénove. Skús sa opýtať. Je to to iste, čo v týchto “značkových”
Viacero liekov má výpadok, mnohé kvôli vývozu na Ukrajinu. ☹
Len obehať lekárne či niekde ešte nemajú zásoby. Ja som takto zúfalo hľadala Hylak.