Ahojte co na to treba dat? Ci to neriesit a len oplachovat vodou? Nejake osobne skusenosti?
Joj to musí stipat 😖😖 neviem či bábätká môžu,ale kalciova mast "zoceluje" takéto rany..
@veronikaszabova no vyskusam dufam ze pomoze.
@dollyzv ved prave ze musi stipqt a nijako o tom nedala vediet, teraz som si az vsimla ked ju za hlavou nieco zaujalo
@amelia000 pripadne nieco na zapareniny
@veronikaszabova To takto vyzera zaparenina?
Áno sú to zapareniny, ja som každý večer dettolom vytierala všetky záhyby
@amelia000 náš maly mal takú prasklinku na pinďovi, mna to bolelo aj za neho a on nedal znat..jemu sa to objavilo keď som zmenila plienky, asi mu nesadli. Repík veľmi pomohol, ale po pár dňoch sa to vždy otvorilo znova. Doktor predpísal framykoin a ten už zabral a odvtedy našťastie mame pokoj. A vrátila som sa spat k pôvodným plienkam.
Skúste Imazol, nám veľmi pomohol. Mali sme tento istý problém
Bepanthen. Aj môjmu to pomáhalo na krk, keď casto grckal (a nedalo sa zakaždým ho kúpať) a do toho sa potil.
To je zaparenina, aj môj to mával v tých faldikoch, strašne zle sa to vysúšalo a tak to vlastne vzniklo...dávala som sudokrem, umyť repikom, ak dojciš odstriekavaj MM do kúpeľa, a hlavne nekúpať s navonanými preparátmi...😉
Imazol 😉
Dikicko zeny za rady, budem skusat postupne co ste poradili a uvidime co zaberie 🙂
urcite poradi kozna dr @dextella14
Vysusat. Napr.ked kojis, roztiahnuť a fúkať. Aby sa tam dostal vzduch. Popr.vysusit aj fénom z väčšej diaľky na slabom teplom vzduchu. Potom ošetriť . Dbať viacej na hygienu a naozaj poutierat a poroztvarat všetky záhyby. My sme mali problém, pokiaľ sa mu "hlava neodbalila od krku"
@amelia000 sudokrem.