Ahoj mamicky,chcem sa opytat ci neviete niektora aky krem je vhodny,resp.dobry na zapareninky na stehienkach v podobe suchych vyrazok. Dakujem 🙂
my sme potierali take sudocremom, a ked nezabral tak bepanthen..
Aj imazol je dobrý
@lusia222 nam sudocrem ani Bepanthen mast absolutne nezabrali, som to potom zahodila.....
mne sa velmi osvedčila Rybilka...a ak bolo už zle tak Imazol krempasta, ta robí zázraky pred očami 🙂
....ale hlavne je časte prebalovanie, umývanie pod čistou vodou, žiadne vlhč. utierky a vetrať ritku na čerstvom vzduchu....
Ja som s bepanthenom nebola spokojna, mozno ako prevencia ale ked uz su zapareniny, tak mi prde prilis mastny, aby pomohol.... doktorka mi predpisala imazol a ako napisala vyssie Andrejka ten robi naozaj zazraky pred ocami, za 2-3 dni bolo po zapareninách.... uplne ich vysusil, syn mal vtedy ani nie pol roka....
Teraz pouzivam preventivne rybiu mast a ked sa zacne robit zapareninka, hned nasadim imazol.... a na druhy den je vsetko ok 🙂
@flower2 plne suhlasim 🙂
aoj nam pomahal Bepanthen...sme s nim maximalne spokojni 🙂
Imazol,pouzivam iba ten.vyskusali sme vselico a nic nam nepomohlo ako Imazol,je naozaj dobry 🙂
Welleda, nechtikovy krem na zapareniny.... maju v DM vacsinou
Skusala som viacero pripravkov tejto firmy, nepacili sa mi, ale tento krem je perfektny!
mne sa najviac osvedčila Indulona baby na zapareniny a Imazol...sudokrém vôbec nezabral
Ja momentalne pouzivam Pavlovicovu mast. Kupila som v drogerii. Perfektna aj na suchu pokozku 🙂
nam Bepanthen vzdy pomohol
Bepanten na bežné červené miesta, Indulona Baby ako prevencia po umytí... Na drobné vyrážky som na doporučenie lekárky použivala Genciánku - fialovú vodičku z lekárne. Paličkou na čistenie uší som vyráštičky natrela, každú a nechala zaschnúť, potom krém proti zapareniu.
Za jeden deň sa to vždy upravilo .....
my mame sebamed na zapareniny a iny by som uz nechcela
nám kožná poradila klasický púder, ktorý je dosť zaznávaný. a pomohol okamžite... 🙂 ale tie zapareniny boli na zadočku a neboli suché
ahoj ja odporucam na bepanthen my ho pouzivame do teraz a to ma dcera 2 roky ked vidim ze sa jej trochu cervena ritka tak jej potrem a je v pohode
ahojte možem na zapareniny dat aj mast calcium pantothenicum? bepanthen nezabral ☹
na zapareniny pouzivam sudocrem alebo ebepanten, ale natake zaparaeniny ked sa dieta este strasne poti a su ysoke teploty tak zinkovu mast
u nas hned zabrala Weleda, odporucam 🙂
ahojte, nam z kremov pomohol Bepanthen , nepouzivame vlhcene utierky len vynimocne ked nie je pristup k cistej vode.
ano najlepsie je umyvat cistou vodou a bepanten, alebo calcium pantotenicum, je to to iste a o polovicu lacnejsie 🙂
ahojte chcem sa opitat moja mala ma zapalenu cikulku aj jej zapacha ideme mat 2roky mame este plienku prebalujem ju aj castejsie ale nepomaha to nejako
☹
Ja od narodenia mojho synceka pouzivam rybiu masticku, na odporucanie nasej pediatricky + umyvanie pod vodou, vlhcene obrusky minimalne a zapareniny mal asi 2x za necelych 11 mesiacikov, aj to po zmene plienok...
urcite bepanthen. nam velmi pomohol🙂. este pomoze aj utierat po umyti zadocek do sucha do sucha. drzim palce
Podľa mňa a mojich skúseností je NAJ NAJ NAJ NAJLEPŠÍ KRÉM - * SUDOKREM * ! Len odporúčam !
Imazol je úplná paráda. Kde nestačí sudocream a bepanthen, tam víťazi. Naša mala strašnú zapareninu po očkovaní. Plakala som ked som ju videla, bolo to strašne. Aj koli tomu plakala čo to bolelo. Za 2 dni nemala nič! My sme ho dostali iba na predpis. Inak veľa vetraj zapareninku aj tó nám dosť pomohlo.
nám sa jednoznačne osvedčil Bepanten, nič iné už neskúšam. zapareniny vyliečil a dalšie sa odkedy používame ani nevytvorili 🙂
@kristinka1153 skoc s malou k lekarke, môže tam mať infekciu. Nenechaj ju trápiť sa a hlavne zhoršiť sa. Sup s ňou hneď ráno k lekarke. Sama zápal nevyliecis!
ahoj... nam na zapareniny vseobecne najlepsie pomahal Bepanthen mast