Poprhlenie 2-ročného dieťaťa

alex2019
28. aug 2023

Ahojte,
syn sa pred par dnami poprhlil, neviem ci na zihlave alebo na com, ale boli sme na navsteve a tam zo zahrady prisiel ze ho daco boli na rucke a mal to take vyhadzane, zdalo ze ze nic hrozne. Len teda posledne dni sa stale stazuje, ze ho to boli, dali sme fenistil (ale az po par dnoch lebo sme mysleli, ze to same zmizne) a na to, ze uz su to 4 dni sa nam zda, ze by to mohlo byt aj lepsie. Mali ste podobnu skusenost? Zmizlo to, alebo ste boli u doktorky? Aj na nozicke ma taku drsnejsiu vyhadzanu kozu, tam ho asi tiez nieco podrazdilo, len to nie je zacervenane. Nechcem so vsetkym hned behat po doktoroch, najma preto, ze tam potencialne chyti este nie co horsie ale nepaci sa mi to. Dakujem za rady.

sissik
28. aug 2023

s poprhlenim ano, ale toto na kozi neostalo. Po 4 dnoch sa ani na nic nestazovala a to padla do prhlavy skoro cela. Ak si si nie ista, tak sa opytaj lekarky

kacena4
28. aug 2023

za mna toto nie je poprhlenie, je to klasicka derpatitida, ci alergia na nieco mojim zaberaju kortikoidove kremy, natriem raz a je to ok par mesiacov. za mna smer kozny, pediatricka ti to bude "natierat" vseliakymi kremikmi kym ta posle koznej

ivanka33
28. aug 2023

skúsila by som fenistil kvapky a fenistil gél natrieť.

adryanka66
28. aug 2023

mne sa nevidi, ze by sa nieco take spravilo z poprhlenia. pride mi to take suche, skor ako nejaky kozny problem. prva pomoc by mala byt fenistil, ten by mal dokazat poprhlenie upokojit, no toto je podla mna na navstevu lekara

majulino
28. aug 2023

Nemáte nasadený paštrnák? Manžel na neho takto reaguje